Thumbnail فايلهاي PSD در PS ورجن CS

Sabzine

Member
ديدن فايلهاي پي اس دي در ورجن سي اس در وين ايكس پي به چه شكلي هست؟

Scorpio

Member
Sabzine گفت:
ديدن فايلهاي پي اس دي در ورجن سي اس در وين ايكس پي به چه شكلي هست؟
دوست عزيز ميشه يكم بيشتر توضيح بدي ... متوجه منظورت نشدم ...

موفق باشيد

علي

Sabzine

Member
شما در سيستمت از فايل هاي psd داري و اگر از ورجن 7 استفاده كرده باشي ميبيني كه وقتي به صورت تامب نيل ميكني اون فيلت رو ؛ميتوني بودن باز كردن اون ؛كوچيكش رو ببيني. اما در ورجي جديد فتوشاپ اين حالت وجود نداره. حد اقل در حالت پيشفرض كه نيست.
مي خواستم به ادوب ايميلي بزنم در اين رابطه اما ...

Scorpio

Member
Sabzine گفت:
شما در سيستمت از فايل هاي psd داري و اگر از ورجن 7 استفاده كرده باشي ميبيني كه وقتي به صورت تامب نيل ميكني اون فيلت رو ؛ميتوني بودن باز كردن اون ؛كوچيكش رو ببيني. اما در ورجي جديد فتوشاپ اين حالت وجود نداره. حد اقل در حالت پيشفرض كه نيست.
مي خواستم به ادوب ايميلي بزنم در اين رابطه اما ...

دوست عزيز منظورت رو کاملا متوجه شدم ... آقا من از ديروز که اين تاپيک رو درست کردين تا همين الان با کامپيوترم ور ميرفتم ... خدا رو شکر آخرش به يه نتيجه ای هم رسيدم ... آقا اول از همه اينو بگم که فکر ميکنم خوده Adobe اين امكان رو تو ورژن جديدش نذاشته ... حالا در کل تنها راهی که پيدا کردم اينه که تو ريجستری ويندوز يکم دست کاری کنيم ... خوب اول بايد فتوشاپ ورژن 7 رو نصب کنيم و بعد ورژن Cs رو نصب کنيم .... بعدش بريم تو ريجستری :

کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}   >>> (Default) = Photoshop Icon Handler (REG_SZ) 

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\InProcServer32   >>> (Default) = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell\PSICON.DLL (REG_SZ) 

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\InProcServer32   >>> ThreadingModel = Apartment (REG_SZ) 

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\MiscStatus   >>> (Default) = (value not set) (REG_SZ) 

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\MiscStatus   >>> IconBits = 1 (REG_SZ)

خوب اينا رو داشتيم و حالا shellex كپي ميكنم Photoshop.Image.8

خوب بايد shellex رو از HKEY_CLASSES_ROOT\Photoshop.Image.7\shellex به HKEY_CLASSES_ROOT\Photoshop.Image.8\shellex كپي ميكنيم ... (براي اين كار بايد راست كليك كنيم و بعد New key بزنيم و بعد اسم و مقادير رو از Photoshop.Image.7\shellex كپي برداريم و بعد روي New key بذاريم )

راستي اول از همه از ريجستريتون يه بك آپ بگيريد :wink:

بازم اگه راه بهتري پيدا كردم حتما كمكت ميكنم ...

موفق باشيد

علي

Sabzine

Member
آقا من امتحان مي كنيم ببينم چي ميشه!
خيلي خيلي لطف كردي.
در ضمن من تعجب مي كنيم چرا ادوب اين كارو كرده؟!!
چون اين كم چيزي نيست!

Sabzine

Member
ببين دوست من شما با قرار دادن در اين حالت مي تونيد فايل تصويري ؛مثلا عكس رو به صورت كوچيك شده در ويندوز ببينيد.
اگر باز نياز به توضيح هست بگين!!!

Scorpio

Member
امير جان اگه شما دقت كرده باشي در ورژن قبلش وقتي يه عكس رو طراحي ميكردي و بعدش يه جايي كه ذخيره ميكردي ... بعدش به جايي كه آيكون PSD بذاره همون عكسي كه طراحي كرده بودي رو كوچيك ميكرد و به جاي آكون ميذاشت ... اميدوارم كه متوجه منظورم شده باشي ...

Sabzine جان اگه شما دقت كرده باشي در Readme خودده فتوشاپ Cs اينو نوشته :

[align=left:9778623f02]Thumbnail Icons for .psd files

Photoshop CS no longer provides thumbnail icons of .psd files through operating system folder windows. Please use the File Browser to view your .psd thumbnail files.[/align:9778623f02]

راستي آقا چون زياد تو ريجستري ويندوزم ور رفتم ويندوزم اساسي خراب شدش ... بعدشم ديگه نصب نكردم يه هارد ديگه داشتم روش ويندوز 95 نصب بودش با اون اومدم بالا ... حالا فقط ميتونم ارسالهاي خودمو بخونم و ارسالهاي بقيه دوستان خرابه .. ميخواستم بدونم ارسالهاي من قابل خوندن هستش يا نه ؟؟؟

موفق باشيد

علي

azita

Member
آقا دستت درد نكنه

خيلي عاليه ، من انجام دادم شدش

دمت گرم خيلي خيلي خيلي ممنون - واقعا لازم داشتمش

ارسالهاتم درسته

azita

Member
راستي Scorpio نميخواي دوباره آموزشهاي فتوشاپت رو شروع كني

ما مشتاقيم

Sabzine

Member
خوب خوبه كه اين قضيه براي كسايي كه با اون كار مي كردن مفيد بوده؛ فكر مي كردم فقط خودم اين جريان برام مهم هست.
ما آخر نفهميديم با غير دست كاري رجيستري ميشه اين قضيه رو فعال كرد يا نه؟!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا