Sabzine گفت:
شما در سيستمت از فايل هاي psd داري و اگر از ورجن 7 استفاده كرده باشي ميبيني كه وقتي به صورت تامب نيل ميكني اون فيلت رو ؛ميتوني بودن باز كردن اون ؛كوچيكش رو ببيني. اما در ورجي جديد فتوشاپ اين حالت وجود نداره. حد اقل در حالت پيشفرض كه نيست.
مي خواستم به ادوب ايميلي بزنم در اين رابطه اما ...
دوست عزيز منظورت رو کاملا متوجه شدم ... آقا من از ديروز که اين تاپيک رو درست کردين تا همين الان با کامپيوترم ور ميرفتم ... خدا رو شکر آخرش به يه نتيجه ای هم رسيدم ... آقا اول از همه اينو بگم که فکر ميکنم خوده Adobe اين امكان رو تو ورژن جديدش نذاشته ... حالا در کل تنها راهی که پيدا کردم اينه که تو ريجستری ويندوز يکم دست کاری کنيم ... خوب اول بايد فتوشاپ ورژن 7 رو نصب کنيم و بعد ورژن Cs رو نصب کنيم .... بعدش بريم تو ريجستری :
کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D} >>> (Default) = Photoshop Icon Handler (REG_SZ)
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\InProcServer32 >>> (Default) = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell\PSICON.DLL (REG_SZ)
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\InProcServer32 >>> ThreadingModel = Apartment (REG_SZ)
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\MiscStatus >>> (Default) = (value not set) (REG_SZ)
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B6DC6EE-C4FD-11d1-819A-00C04FB69B4D}\MiscStatus >>> IconBits = 1 (REG_SZ)
خوب اينا رو داشتيم و حالا shellex كپي ميكنم Photoshop.Image.8
خوب بايد shellex رو از HKEY_CLASSES_ROOT\Photoshop.Image.7\shellex به HKEY_CLASSES_ROOT\Photoshop.Image.8\shellex كپي ميكنيم ... (براي اين كار بايد راست كليك كنيم و بعد New key بزنيم و بعد اسم و مقادير رو از Photoshop.Image.7\shellex كپي برداريم و بعد روي New key بذاريم )
راستي اول از همه از ريجستريتون يه بك آپ بگيريد
بازم اگه راه بهتري پيدا كردم حتما كمكت ميكنم ...
موفق باشيد
علي