the web server on CD-Dynamic-CD 2.9.6

Give out your web site - on CD, DVD, USB stick or laptop.
Forget connection hassles and slow download speeds.
Let your sales staff take your web site with them on the move. CDs are a great direct marking tool.
Give your customers your web site at their finger tips. Dynamic-CD is a web server that runs directly from CD / DVD
Dynamic-CD supports ASP and PHP scripts
Dynamic-CD supports ACCESS and MySQL databases
Dynamic-CD encrypts confidential source
Use Dynamic-CD-Wizard to build a CD image​

خوب این برنامه بابه پروژه هست که با cms درست کنی بعد بریزی روی cd
از اینجا میتونید داتلود کنید
کد:
http://www.forum.persianadmins.com/showthread.php?p=940#post940

توضیح فارسی:
این برنامه میاد یه وب سرور mysqlserver و.. روی cd درست میکنه که cms از روی اون اجرا میشه
خوب باید چطور باهاش کار کرد:
باید مثلا iis and myssql and php رو روی ویندوزتون نصب کنید(xp هم میشه) بهد سیستم مدیریت محتوا تون هر چیزی که میخواد باشه از قبیل کوپرماین و مامبو نیوک و... رو نصب میکنید و اطلاعاتون رو میریزید توی سایت
اخرش هم با این برنامه سایت رو میریزید روی cd و هر جا خواستید با خیال راحت ببرید

آخرین ویرایش:

aghahamidgol2

Active Member
برنامه جالبی بود یکی اینکه کاشکی تاپیک را جای مناسب تری می زدی
دوم اینکه اگر در مجیدآنلاین فعالیت می کنی کاشکی لینک مستقیم می دادی تا هی این سایت اون سایت نریم اگر منظورت راهنمایی و کمک به کاربران بود اگر هم که منظورت تبلیغ بود که بحث آن جدا است..

به هر حال ممنون امتحانش می کنم توضیحاتش که جالب بود ...

برنامه جالبی بود یکی اینکه کاشکی تاپیک را جای مناسب تری می زدی
دوم اینکه اگر در مجیدآنلاین فعالیت می کنی کاشکی لینک مستقیم می دادی تا هی این سایت اون سایت نریم اگر منظورت راهنمایی و کمک به کاربران بود اگر هم که منظورت تبلیغ بود که بحث آن جدا است..

به هر حال ممنون امتحانش می کنم توضیحاتش که جالب بود ...
راجب جای مناسب راستش چونکه دیدم بدرد کسانی میخوره که با cms کار میکنن گفتم شاید اینجا بهتر باشه بهر حال مدیر سایت میتونه منتقل کنه
لینک مستقیم راستش من خیلی دنبال این برنامه بودم برای پروژه دلم نیومد اسم سایتم ننویسم در حالیکه محتوای سایت بدرد بچه های اینجا بنظرم نمیخوره در ضمن بر عکس بقیه دوستان تو سایت احتیاج به عضو شدن نیست و همه از لینک هایی که هست میتونن بدون عصویت استفاده کنن

S4DEGH

Well-Known Member
ميگم چيزه .... برنامه جالبيه ولي بهتر بود توضيح فارسي هم براش بزني ... همه كه نميتونن از روي متن انگليسي بفهمن اين چيه !!

جدیدترین ارسال ها

بالا