بی بی کد The Office . . .

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام رفقا . . .
این کارو از روی یه عکس دیدم که خیلی خوشم اومد ازش و شروع کردم . . .
امیدوارم خوشتون بیاد و از نظراتتون منو بی بهره نزارید . . .
فقط در مورد دیوار بگم که نویز نیست بامپه دقت کنید . . .

:wink:
Max-Vray-Cs6 پست آپدیت شد

رندرهای جدید اضافه شده . . .

پیوست ها

• ofiice finall.jpg
    ofiice finall.jpg
    830.1 کیلوبایت · بازدیدها: 125
  • 1.jpg
    1.jpg
    856.7 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • 2.jpg
    2.jpg
    514.1 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • mohsen hashemi.jpg
    mohsen hashemi.jpg
    879.7 کیلوبایت · بازدیدها: 55
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
چطوری دکتر
نورپردازی خوبی داره افرین خسته نباش
دیوار سمت راست مشکل داره و قاب عکس باید ارتفاع داشته باشه الان تخت شده و هیچ سایه ای رو تشکیل نداده کف هم مشکل داره خطوط و تکسچر هیچ سنخیتی نداره
مبلت به نظر من مناسب نیست
اگر مبل خوبی جایگزین کنی کارت خیلی جلوه ی بهتری پیدا میکنه

کلا فکر میکنم اگر کمی با حوصله و دقت بیشتری کار کنی عالی میشی

یا علی

madmaster_3d

Well-Known Member
منم به مهران موافقم.
غیر از تابلو و راحتیت که مقواست کارت خیلی خوب شده و نزدیک به رئال.
کلا کارهات رو به رئال میزنه

*farshid*

کاربر VIP
دکتر جان پیشرفتت خیلی چشمگیر بوده ... کار خوبیه متریال ها خوب هستند . من جای شما بودم یه مقداری بامپ رو کمتر میکردم و در صورت امکان بافت دیوار بتنی سمت راست رو هم عوض میکردم
یک تیک داریم تو قسمت vray global switchs ... تیک filter map رو بردار و یک بار دیگه رندر بگیر ... احتمالا نتیجه بهتری بگیری
موفق باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
دکتر جان پیشرفتت خیلی چشمگیر بوده ... کار خوبیه متریال ها خوب هستند . من جای شما بودم یه مقداری بامپ رو کمتر میکردم و در صورت امکان بافت دیوار بتنی سمت راست رو هم عوض میکردم
یک تیک داریم تو قسمت vray global switchs ... تیک filter map رو بردار و یک بار دیگه رندر بگیر ... احتمالا نتیجه بهتری بگیری
موفق باشی

به به عجب سعادتی . . .
ممنون از نظرت . . .
حتما رعایت میشه . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
چه تغییری دیدی؟

دیوار سمت راستتو ببین تکسچرش مات شده
به نظرم مکس ابجکتی رو که موازی با لنز دوربین باشه تکسچرش رو مات میکنه با این تیکی که فرشید گفت این قضیه حل میشه
من تو میز مسابقه نوروزی همچین مشکلی داشتم از بالا رندر میگرفتم درست بود ولی وقتی میخواستم dof رندر بگیرم این اتفاق میوفتاد

حالا نمیدونم تکسچرت مورد داره یا همینی هست که فرشید گفت

اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید :د

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام ، با اجازه استاد فرشید
این تیک درست عمل میکنه اما هم سرعت رو کم میکنه و توی Bump هم کارو خراب میکنه به نظر من استفاده از همون مپ ساده با مقدار پارامتر Blur 0.01 بهتر جواب میده ، خودتون امتحان کنید ...
مت هر دورو امتحان کردم ، واسه تاری هم این خصوصیت واسه گیم درست شده نمیدونم چرا مکس و مایا هم اینجوری کردن ... مثلا تو زیبراش اینجوری نیست یا سافت ایمیج ...

dr.hashemi

کاربر فعال

ممنون میشم اگه دلیلشو هم بگی که هم من هم همه ی دوستان مبتدی مثل من بدونن که کی این تیک باید گذاشته شه و کی برداشته شه . . .
البته اگه وقتشو داشتی . . .
بازم ممنون . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام ، با اجازه استاد فرشید
این تیک درست عمل میکنه اما هم سرعت رو کم میکنه و توی bump هم کارو خراب میکنه به نظر من استفاده از همون مپ ساده با مقدار پارامتر blur 0.01 بهتر جواب میده ، خودتون امتحان کنید ...
مت هر دورو امتحان کردم ، واسه تاری هم این خصوصیت واسه گیم درست شده نمیدونم چرا مکس و مایا هم اینجوری کردن ... مثلا تو زیبراش اینجوری نیست یا سافت ایمیج ...

به نظر من تاری رو یه تکنیک برای کمتر استفاده کردن از gpu میزارن ،شاید!!

dr.hashemi

کاربر فعال
دیوار سمت راستتو ببین تکسچرش مات شده
به نظرم مکس ابجکتی رو که موازی با لنز دوربین باشه تکسچرش رو مات میکنه با این تیکی که فرشید گفت این قضیه حل میشه
من تو میز مسابقه نوروزی همچین مشکلی داشتم از بالا رندر میگرفتم درست بود ولی وقتی میخواستم dof رندر بگیرم این اتفاق میوفتاد

حالا نمیدونم تکسچرت مورد داره یا همینی هست که فرشید گفت

اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید :د

من ای نکارو کردم کل رندرم ریخت بهم پر نویز شد . . . :sad:

m.n1362

Member
سلام خیلی بهتر شد اما کفت یه حالی عوضش کن خیلی بهتر میشه ......افرین به پشتکارت...

Mehran coyote

Well-Known Member
این یکی قشنگ شده افرین
نمیدونم چرا همش پارکت پر نقش رو انتخاب میکنی
اگه حسشو داری یه پارکت با نقش خلوتر و روشنتر بنداز کارتو زیرو رو میکنه

dr.hashemi

کاربر فعال
این یکی قشنگ شده افرین
نمیدونم چرا همش پارکت پر نقش رو انتخاب میکنی
اگه حسشو داری یه پارکت با نقش خلوتر و روشنتر بنداز کارتو زیرو رو میکنه

به نظرم کف کار مهمترین بخش یعنی تنها جایی که بدن باهاش برخورد داره و اگه بی روح باشه هیچ انرژی مثبتی یا حس خوبی منتقل نمیکنه . . .
من همیشه این اصلو تو اجرا رعایت میکنم و همیشه جوای میده . . .
ایشالا کار بعدی . . .:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا