قالب The New Paykan Vanet

بالاخره تموم شد !
اینم از پیکان وانت سال
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

1.jpg1_psot_again post_post_out.jpg

+وایر کار اضافه شد
+

1.jpg2.jpg3.jpg

2تای دیگه تو پست های پایین هستند ( اینجا آپ نشدن)

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب بدون اسم جان .
کارت خوب شده ولی
1.متریال ها رو روش کار کن
2.استودیوت بد نیست ولی روش باید کار کنی
3.نمایی دوربین خوب نیست. کج ترش کن
4.مدلینگ به نظر خوبه ولی وایر فریم بزار
5.چراغ ها انگار خوب نیست
6.از ambeitn occulasion هم استفاده کن

من فکر می کنم اگر استودیوت بهتر باشه ماشینت بهتر خودش رو نشون بده
ولی در کل خوبه

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
خسته نباشی دوست عزیز :rose:
مدل به نظر من خوب شده
اگه ادم یه باکس تو صحنه داشته باشه ولی بلد باشه چه طوری نور و صحنه و متریال رو آماده کنه اون باکس تبدیل به بهترین رندر میشه
بهت پیشنهاد میکنم کار خوب زیاد ببینی و با نورپردازی های بیشتری آشنا بشی

ببخشید این سوالا میپرسم همه جای ماشین رو خودت مدل کردی؟

ادامه وایر ها

4.jpg5.jpg

خوب بدون اسم جان .
کارت خوب شده ولی
1.متریال ها رو روش کار کن
2.استودیوت بد نیست ولی روش باید کار کنی
3.نمایی دوربین خوب نیست. کج ترش کن
4.مدلینگ به نظر خوبه ولی وایر فریم بزار
5.چراغ ها انگار خوب نیست
6.از ambeitn occulasion هم استفاده کن

من فکر می کنم اگر استودیوت بهتر باشه ماشینت بهتر خودش رو نشون بده
ولی در کل خوبه

داداش من کوچیک همتون امید هستم
این دومین تجربه من تو استدیو رندرینگ هستش
کمو کاستی هاشو ایشالا دفعه های بعد جبران میکنم
وایر هم گذاشتم

خیلی خوب شده افرین

مرسی نظر لطف شماست

سلام
خسته نباشی دوست عزیز
مدل به نظر من خوب شده
اگه ادم یه باکس تو صحنه داشته باشه ولی بلد باشه چه طوری نور و صحنه و متریال رو آماده کنه اون باکس تبدیل به بهترین رندر میشه
بهت پیشنهاد میکنم کار خوب زیاد ببینی و با نورپردازی های بیشتری آشنا بشی

ببخشید این سوالا میپرسم همه جای ماشین رو خودت مدل کردی؟

مرسی ممنون
ایشالا دفعه های بعد جبران می کنم من تازه اوله کارم
تخصص که نمیشه گفت ولی 3دی مکس را با مدلسازی یاد گرفتم
بله تمام ماشین مدلسازیش از خودم هستش
وایر هم گذاشتم

البته تو جواب دوستان باید این رو اضافه کنم که رندر بعد از پست شدن از روی قسط تاریک شده

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
من نوکرتم بدون اسم ملقب به امید ( شوخی ) .فقط وایر رو باید بدون اسموت بزاری. این وایرهای شما فایده نداره. این ها رو بردادر بدوت توربو اسموتش رو بزار. مرسی . کارت درسته

SinaTR

Well-Known Member
من نوکرتم بدون اسم ملقب به امید ( شوخی ) .فقط وایر رو باید بدون اسموت بزاری. این وایرهای شما فایده نداره. این ها رو بردادر بدوت توربو اسموتش رو بزار. مرسی . کارت درسته

سلام
بايد بگم که طرز نمايش واير دوستمون درست بود، فقط بعضی قسمتا مثل قالپاق رو بايد مثل بدنه isole می کردی که قابل تشخيص باشه
کارت خوبه، دقت به بعضی جزئيات خوب دقت به بعضی جزئيات نه خوب نيست، مثلا چراغ عقبت با واقعيت نمی خونه يا چراغ جلو پيکان به اين شکل توش ديده نمی شه، ولی مثلا لولاهای در قسمت بار رو دراوردی که خوبه.
از واير کارت معلومه عجله ای زدی، وايرای قسمتای مختلف بدنه با هم مچ نيست (مثلا در با گلگير يا گلگير با کاپوت....) که اين هم از زيبايی وايرات کم می کنه هم رو reflect تاثير منفی می ذاره، 3ضلعی ها و 5ضلعی هايی داره که راحت می تونست نباشه...
در آخر هم بگم به نظرم کارت کامل نيست، هنوز خيلی از قسمتای ماشين مثل آنتن برف پاککن يا داخل ماشين مدل نشده، پيشنهاد می کنم روش کار کن تمومش کن و يه رندر بهتر ازش بگير
موفق باشی:rose:

elya3

Well-Known Member
سلام قشنگ شده آفرین اما به نظر زیادی کش اومده وانته بعد هم که رندر خوب نیس به نظر
اما مدل خوب شده:rose:

سلام
بايد بگم که طرز نمايش واير دوستمون درست بود، فقط بعضی قسمتا مثل قالپاق رو بايد مثل بدنه isole می کردی که قابل تشخيص باشه
کارت خوبه، دقت به بعضی جزئيات خوب دقت به بعضی جزئيات نه خوب نيست، مثلا چراغ عقبت با واقعيت نمی خونه يا چراغ جلو پيکان به اين شکل توش ديده نمی شه، ولی مثلا لولاهای در قسمت بار رو دراوردی که خوبه.
از واير کارت معلومه عجله ای زدی، وايرای قسمتای مختلف بدنه با هم مچ نيست (مثلا در با گلگير يا گلگير با کاپوت....) که اين هم از زيبايی وايرات کم می کنه هم رو reflect تاثير منفی می ذاره، 3ضلعی ها و 5ضلعی هايی داره که راحت می تونست نباشه...
در آخر هم بگم به نظرم کارت کامل نيست، هنوز خيلی از قسمتای ماشين مثل آنتن برف پاککن يا داخل ماشين مدل نشده، پيشنهاد می کنم روش کار کن تمومش کن و يه رندر بهتر ازش بگير

سلام
اولا ما که شاگرد شماییم !
درسته بعضی چیزا رو فراموش کردم اما ورژن اسپرتش توراهه
راستی مدل جدید پیکان وانت رو اگه دیده باشی متوجه میشی که چراغ جلو چقدر شبیه مدل شده
ممنون

سلام قشنگ شده آفرین اما به نظر زیادی کش اومده وانته بعد هم که رندر خوب نیس به نظر
اما مدل خوب شده:rose:

سلام دوست عزیز
کشیدگی که شما میگی برای لنز هستش
مرسی از نظرت

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کار خوبی شده. می شه بگید مقدار smooth روی چند هست؟
چون این خیلی مهمه.اگر مقدارش روی 2 باشه یعنی وایر خیلی جای کار داره.

سلام
کار خوبی شده. می شه بگید مقدار smooth روی چند هست؟
چون این خیلی مهمه.اگر مقدارش روی 2 باشه یعنی وایر خیلی جای کار داره.
موفق باشی

سلام
مرسی از نظرت
درسته ترشولد مش روی 2 هستش ! ولی دلیل به اینکه اشکال داره یا جای کار داره همیشه نیست ! (نمیگم شما میگی اشکال داره ها کلا میگم به هر حال شما خودتون یه پا توپولوژیستید )
بله یه جاهای مثله وسطه ماشین اصلا کار نشده ولی به نظر من مهم ترین اصل که خودم تجربی به دست آووردم اینه که
توانایی این رو داشته باشی که به بهترین نحوه تمامی ورتکس ها ، فیس ها ، و ایج هارو کنترل و مدیریت کنی
اما یه سری جاها مثله قسمت جلو ی ماشین کاملا استاندارد و منطقیه و منم به دلیل وقت کمی که دارم نیومدم وقتمو تلف کنم تا ایج و ورتکس اضافه کنم
چون منطق دو ابزار مهم یا همون مدیفایر های مش اسموت و توربو اسموت این هستش که میاد وسط ایج ها رو پیدا میکنه و ایج های دیگه ایی رو اضافه میکنه و نرمال پلیگان رو عمود میکنه!
به همین دلیل هستش که به جای اینکه وقت بزارید دستی اضافه کنید میتونید بیس کار رو به صورت استاندارد مدیریت کنید تا حتی بتونید از ترشولد 2 هم استفاده کنید

majid1.jpg

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
در مورد که می شه از مقدار smooth 2 یا بیشتر از اون میث شه استفاده کرد،حق با شماست. اما من منظورم این بود که با این توپولوژی بهتره که مقدار smooth روی یک باشه . به نظر من قسمت گلگیر زیادی high poly شده و می تونست با نصف این مقدار poly درست بشه ولی بقیه جاها تقریبا خیلی خوبه و smooth 2 براش مناسبه.(اما این کاری که تو پیوست گذاشتید خیلی بهتره .حتما تمومش کن )

گلگیر ؟ های پلی ؟؟؟ فکر نکنم
عکسه پیوست مدلش تغیزاتی نداشته همونه ! مش اسموت خاموش شده فقط
مرسی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
منظورم این بود که مدلی که تو پیوست هست نسبت به وانت وایر بهتری داره .:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا