خوب بدون اسم جان .
کارت خوب شده ولی
1.متریال ها رو روش کار کن
2.استودیوت بد نیست ولی روش باید کار کنی
3.نمایی دوربین خوب نیست. کج ترش کن
4.مدلینگ به نظر خوبه ولی وایر فریم بزار
5.چراغ ها انگار خوب نیست
6.از ambeitn occulasion هم استفاده کن
من فکر می کنم اگر استودیوت بهتر باشه ماشینت بهتر خودش رو نشون بده
ولی در کل خوبه
خیلی خوب شده افرین
سلام
خسته نباشی دوست عزیز
مدل به نظر من خوب شده
اگه ادم یه باکس تو صحنه داشته باشه ولی بلد باشه چه طوری نور و صحنه و متریال رو آماده کنه اون باکس تبدیل به بهترین رندر میشه
بهت پیشنهاد میکنم کار خوب زیاد ببینی و با نورپردازی های بیشتری آشنا بشی
ببخشید این سوالا میپرسم همه جای ماشین رو خودت مدل کردی؟
من نوکرتم بدون اسم ملقب به امید ( شوخی ) .فقط وایر رو باید بدون اسموت بزاری. این وایرهای شما فایده نداره. این ها رو بردادر بدوت توربو اسموتش رو بزار. مرسی . کارت درسته
سلام
بايد بگم که طرز نمايش واير دوستمون درست بود، فقط بعضی قسمتا مثل قالپاق رو بايد مثل بدنه isole می کردی که قابل تشخيص باشه
کارت خوبه، دقت به بعضی جزئيات خوب دقت به بعضی جزئيات نه خوب نيست، مثلا چراغ عقبت با واقعيت نمی خونه يا چراغ جلو پيکان به اين شکل توش ديده نمی شه، ولی مثلا لولاهای در قسمت بار رو دراوردی که خوبه.
از واير کارت معلومه عجله ای زدی، وايرای قسمتای مختلف بدنه با هم مچ نيست (مثلا در با گلگير يا گلگير با کاپوت....) که اين هم از زيبايی وايرات کم می کنه هم رو reflect تاثير منفی می ذاره، 3ضلعی ها و 5ضلعی هايی داره که راحت می تونست نباشه...
در آخر هم بگم به نظرم کارت کامل نيست، هنوز خيلی از قسمتای ماشين مثل آنتن برف پاککن يا داخل ماشين مدل نشده، پيشنهاد می کنم روش کار کن تمومش کن و يه رندر بهتر ازش بگير
موفق باشی
سلام قشنگ شده آفرین اما به نظر زیادی کش اومده وانته بعد هم که رندر خوب نیس به نظر
اما مدل خوب شده
سلام
کار خوبی شده. می شه بگید مقدار smooth روی چند هست؟
چون این خیلی مهمه.اگر مقدارش روی 2 باشه یعنی وایر خیلی جای کار داره.
موفق باشی