غیره The Dream Of The Sun - AAA 2ِD Game WIP By XRevo

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
54482255925819038934.jpg

سلام به عزیزان و دوست داران هنر سه بعدی
یک کاری رو شروع کردم ، برای اندروید ، 0- 100 کار با خودم بوده اما اینم اضافه کنم در این صحنه ، اسکریپت اتمسفر رو یکی از دوستان زحمتشو کشیدن ( فقط چرخش ) ، بقیه اسکریپت ها کار خودمه ، خوب دوستان ، در این کار شما یک تکنیک کاملا جدید رو میتونید ببنید که ابداع کردم و قراره تو انجمن یونیتی اصلی هم مطرح کنم اما زود تر برای شما به نمایش میگذارم . در این صحنه هیچ ابجکت سه بعدی استفاده نشده اما همه چیز تریدی هست ، شما حتی نور هم تغییر بدید تمام اجزا داینامیک و سه بعدی هستن در حالی که هر ابجکت فقط 4 ورتکس داه . از هیچ پکیجی هم استفاده نشده ، اسمون هم توی فتوشاپ کشیدم . مدل ها هم تریدی ساخته نشدن بلکه با عکس ساخته شدن ، به جز درختان که با زیبراش و مکس ساختم . تصاویر WIP رو هم قرار دادم. موسیقی کار هم یک موسقی قدیمی چینی هست که Remake کردم . شناور بودن روی اب با Maya شبیه سازی شده . ابر ها کاملا فیزیکال هستن و شما با فشردن کلید A میتونید اون تغییر بدید. و برای دقت در جزییات کار میتونید با فشردن Z زوم کنید و خودتون ببنید ، اگه هر دوش هم نگه دارید که جالب میشه . انیمیت ها همه با سیستم قدیمی خود یونیتی و دستی انیمیت شدن . تک تک اعضا . کل صحنه جمعا 800 ورتکس میشه و کمتر ! از ایمیج افکت خاصی هم استفاده نشده به جز ( استفاده ی صحیح DOF ) ، و AntiAn و یک Noise در DX11 . الان هم دارم روی اتیش طبیعی کار میکنم ، و کاراکتر های این صحنه و اینکه قراره یک بازی ماجرایی بشه . با دنیاهای مختلف ... از هیچ Particle ای هم استفاده نشده ، مه یا شیدر خودم ساخته شده .
دریا هم شیدرش پیشرفته شده Water خود یونیتی ، که شیدر بهبود پیدا کرده و طبیعی تر و دارای انعکاس فیزیکال شده و اینکه ابر ها هم با سرعت 1 به 10 روز واقعی در حال جا به جایی هستن ، حدود 6 لایه ابر وجود داره . ابر های استراتوس و سایروس و پایرو . اول ابر ها رو با مکس ساختم اما بعد با فتوشاپ نتیجه ی بهتری گرفتم . اسمون رو بچرخونید و روی چراغ ها دقت کنید ، با اینکه دوبعدی هستن ، تریدی به نظر میان . این روش به شدت میتونه گرافیک بازی اندروید رو بالا ببره با فریم ریت بالا .
لطفا فریم ریت بازی رو روی سیستم خودتون بگید .

این کار من تو 4 ساعت کار کردن تو 2 روز بود و کامل ترم خواهد شد ....

لطفا قبل از دانلود توضیحات بالارو کامل بخونید .
.:: دانلود با حجم 15 مگ ::.

رمز فایل : H13H13

توضیحات قسمت اول :

---------------------------------

25702743836218887413.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سپاس :rose:

darklight

کاربر فعال
خیلی عالی و زیبا و نمیدونم چطوری احساسم رو نسبت به این کار ابتکاری بیان کنم.
اگه میشه لیست کامل کلیدها رو هم بذار.... (به غیر از a و z)
و اینکه فقط یه ایراد کوچولو به نظر می رسید اونم اینه که جهت چرخش نور روی اشیاء هنگام چرخوندن آسمون، برعکس بود.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ا یک بازی نسازی چیزی متوجه نمیشه آدم :)
محیط و آهنگ جالب بود

ممنون مستر جان
:rose:
خیلی عالی و زیبا و نمیدونم چطوری احساسم رو نسبت به این کار ابتکاری بیان کنم.
اگه میشه لیست کامل کلیدها رو هم بذار.... (به غیر از a و z)
و اینکه فقط یه ایراد کوچولو به نظر می رسید اونم اینه که جهت چرخش نور روی اشیاء هنگام چرخوندن آسمون، برعکس بود.

خیلی ممنون ، لطف دارید ... کلید فقط همین دوتا طراحی شده بود .
بله حق با شماست اما خوب این صحنه خورشید نداشت و نور رو همینجوری یک جایی بهش دادم که با اسمون هماهنگی داشته باشه ...
آقا دمت گرم ، خیلی خوب .
خیلی دوست دارم بازی اصلی رو که با چنین ساختاری ساخته شده ببینم .
ممنون .

سپاسگذارم ، این بازی سر یک مسئله ای ساخته شد و بیشتر قصدم تمرین بود و بازی کامل شده نیست .

جدیدترین ارسال ها

بالا