text to speech فارسی

سلام دوستان
کسی میدونه آیا میشه با as3 نوشتار رو به گفتار (و بالعکس گفتار رو به نوشتار) تبدیل کرد یا نه؟
آیا نرم افزار فارسی برای اینکار وجود داره؟
اگه کسی اطلاعاتی و منابعی در مورد ساخت اینگونه نرم افزار ها داره لطفا معرفی کنه.
با تشکر

italiya

New Member
سلام دوستان
کسی میدونه آیا میشه با as3 نوشتار رو به گفتار (و بالعکس گفتار رو به نوشتار) تبدیل کرد یا نه؟
آیا نرم افزار فارسی برای اینکار وجود داره؟
اگه کسی اطلاعاتی و منابعی در مورد ساخت اینگونه نرم افزار ها داره لطفا معرفی کنه.
با تشکر

والا با اکشن و فلش که ندیدم تا حالا ولی نمایشگاه رسانه دیجیتال پارسال بود (البته امسالم باید باشه شروع شده ها مصلی) یه نرم افزار بود برای تبدیل گفتار به متن که بدم کار نمی کرد خداییش فکر کنم شریف نوشته بود یا علم و صنعت یادم نیست جالب شده بود خلاصه اینطوری !

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اکثرا این برنامه های وابسته به سرور (برای وب) نوشته می شوند به این معنا که همه کار سمت سرور انجام می شود به تحلیل و منابع صوتی زیادی نیاز هست و نتیجه برای فلش بازگشت داده می شود
نمونه فارسی روی وب فکر نمی کنم وجود داشته باشد ولی تحلیل و برنامه نویسی نوشتار به گفتار بیشتر نیاز به منابع صوتی کلمه ای (که فکر می کنم روش نمونه دانشگاه صنعتی هم همین بوده) دارد و البته اجرای این پروژه به صورت واج صوت و ... خیلی پیچیده می شود و شاید از توان اجرایی مستقیم به صورت فلش خارج شود
به هر حال پر سرعت ترین روش که در نمونه های انگلیسی هم استفاده می شود استفاده از سمت سرور برای تحلیل موضوع می باشد
موفق و پیروز باشید :paint:

سلام

تبدیل نوشتار به گفتار (همان TTS) به مراتب کار ساده‌تری است. اکثر برنامه‌هایی هم که در ویندوز این کار را انجام میدهند، به جای طراحی کل سیستم، از همان موتور درون‌ساخت TTS خود ویندوز استفاده میکنند.

اما تبدیل گفتار به نوشتار خیلی مشکل و حساس بوده و خطای بالایی هم دارد (نوع صدا، گویش، بلندی، نویز و ...)

از هر دوی اینها نمونه‌های فارسی آزمایشی وجود دارد، اما هیچ برنامه موفق معروف و فراگیری در این مورد ندیده‌ام.

اگر در مورد tts api جستجو کنید، کدهای زیادی برای استفاده از موتور tts ویندوز پیدا میکنید (به غیر از AS)

جدیدترین ارسال ها

بالا