من در اينجا يك خواهش دارم و اون اينه كه اصلا به خودت نگراني راه ندي!
اينجا محل پرسيدنه! كسي هم از سوالهاي شما عصباني نميشه! يعني حق نداره عصباني بشه! اگه كسي خواست به سوال شما جواب ميده! اگر هم نخواست يا بلد نبود ميتونه جواب نده! پس اينجا چيزي براي عصباني شدن وجود نداره پس به قول اين خارجكيها:
Feel free
يعني راحت باش!
پس اين دفعه آخر شماست كه اين همه تعارف ميكني براي پرسيدن سؤال
من خودم اينجا هزارتا چيز از دوستان ياد گرفتم و اين رو وظيفه خودم ميدونم كه به سؤالهاي امثال شما جواب بدم!
اما جواب شما:
راستش رو بخواي يه كم سؤالتون برام نامفهوم بود ولي معمولاً در طراحي بايد اول خوب فكر كني كه از چه آيتمهايي ميشه به عنوان پايههاي ثابت صفحه وب استفاده كرد، كدومها رو ميشه بكگراند كرد، كدومها رو بايد با فونت توي صفحه وب نوشت، كدومها رو ميشه ازشون تصوير درست كرد.
اين بستگي به طرح خودتون داره!
معمولاً كليدهاي منوها رو توي فتوشاپ درست ميكنن! حالا اگر مطمئني كه عنوان منوهات تغييري نميكنه! ميتوني اونها رو همراه با نوشتههاشون توي فتوشاپ طراحي كني! اما اگر عنوانهاي منوها دائم در حال تغييرن، ميتوني يك كليد درست كني، كه مثلا طرف سر و ته كليد يك تصوير ثابت داشته باشه و قسمت وسط كليد، با بكگراند پر بشه! اينجوري نوشتههاي منوهات هم هرچقدر تغيير كن(يعني بزرگ و كوچك بشن) اين فقط طول كليد هست كه بزرگ و كوچك ميشه!
بقيه طرحهاي صفحه هم همينطوره فقط بايد وقتي طرحت رو توي فتوشاپ تموم كردي، حالا بشيني و بهش نگاه كني كه كدوم قسمتها رو ميتوني بكگراند كني، كدوم قسمتها رو بايد از تصوير استفاده كني و...!
اميدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم!