template monster flash intros

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chooriy

Member
از جامعه ی فلش کاران و وبگردان تقاضای عاجزانه و عاجلانه برای لینک دانلود فلش اینترو های تمپلیت مانستر دارم . با اعمال شاقه و کلی التماس .
pleeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaassssseee
:cry::sad::oops:

دوست عزیز میتونی از flash Saver استفاده کنی تویه گوگل یه جستجو بزن کلی پیدا میکنی

chooriy

Member
آقا ما که چیزی پیدا نکردیم . شما ها رو به خدا اگه کسی لینکش رو توی رپید شیر یا مگا اپلود یا یه جای دیگه ای پیدا کرد ندایی هم به ما بده . من خودم حرفه ای سرچیدم نبود . حدسم اینه که کسی اینا رو آپلود نکرده جایی . ولی در هر حال اگه پیدا کردین ما رو بی خبر نذارین . مرسی

AMiR

Active Member
مجموعه هاش تو بازار هست
اينجا گذاشتن همچين لينك هايي خلاف قوانينه

chooriy

Member
مجموعه هاش تو بازار هست
اينجا گذاشتن همچين لينك هايي خلاف قوانينه
مهندس ما که لینکی ندیدیم که هنوز تازه چرا خلاف قوانین هست ؟ !!! من فکر می کنم پیدا کردن همچین چیزی برای خیلی ها ضروری و لازمه . در ضمن اگه شما توی بازار جایی رو میشناسی داشته باشند یا خودت داریشون یه آدرسی چیزی بده قربون دستت

YTERROR

Active Member
:) متاسفم که مملکت باید این جوری پیش بره خوب دوست عزیز شما که می خوای واسه سی دی کاتالگت 300 تومان پول بگیری برو 30 دلارشو بده اینترو رو بخر تا فردا روزی مضحکه همکاران خودت نشی و پول حروم تویی زندگیت نیاد این رو دوتسانه گفتم چون مسلمونی گفتم و ماه رمضونه

ولی هر چی بخوای تویی گوگ سای تویی بازار 10 سی دی تم 5000 تومان دارند میدن

موفق و پیروز باشید

saeedesign

Member
منم با حرف YTERROR موافقم.ولی الان یه ذره ریختن پول در اینترنت سخت است برای ایرانیان چون تو تحریمه.فقط visaمیشه که اونم بعید می دونم پیدا کنی !

Dr_King

Member
من لینک دانلودش را یکجا دیده بودم اگه پیداش کردم براتون می زارم آخه من زیاد دانلود می کنم

Mandana

Active Member
من لینک دانلودش را یکجا دیده بودم اگه پیداش کردم براتون می زارم آخه من زیاد دانلود می کنم
لطفن این کار رو در مجید آنلاین نکنید.چون خلاف مقرراته
wide-eyed.gif

فکر نمی کنم ادامه ی تاپیک ضروریتی داشته باشه
352nmsp.gif

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا