Tefal Calendar 1388

hosienmax100

3D Artist
نمیشه چیزی گفت چون واقعآ شهرام بی نقص کار میکنه

من خوشم اومد ایولا داداشی

موفق باشی

Mandana

Active Member
خیلی قشنگ شده عزیزم
می بنکلن ترکیبه قرمز و مشکی زیاد دوس دارم.خاکستری هم بیاد قاطیش که دیگه بهبه
17.gif
^.^
بقیه تقویمهاتو نمیذاری؟
139fs122428.gif

Saeed-masih

Member
مثل همیشه عالی و بی نقص.......
فقط یه جاش به نظر من البته این نظرمه نه مشکل توی قالب روزهای هفتست.......نمیدونم شاید اگه جور دیگه ای بود بهتر میشد.......... در کل فوق العادست

vilfered

Member
خداروشکر ، همه ی شاگردای ما به یا جایی رسیدن ؛ این شهرامم تو خونه نَشِسته از سر تفنن طرح بزنه ، قابل توجه حضرات ، ایشون رو ما عین بولدوزر تربیت کردیم . ایشالا به زودی به اون جایگاهی که حقشه هم میرسه .

ایشالا یه وقتی راجع به نوع کار کردن همین شهرام خانتون ( شهمول خانمون ) ، سبک کارش و حجم پروژه هایی که زیر دستش هست هم توضیح میدم که بدونید کار حرفه ای چه سختی ها و مخاطراتی داره .

Sisili boy

Member
من از وقتی عضو مجید آنلاین شدم یه کارِ معمولی هم از شهرام ندیدم ، تمام کار هاش در حد حرفه ای ئه
من یکی رسیدن به شهرام رو برای خودم دست نیافتنی می دونم.

همیشه موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خوبی شده ولی بنظرم شهرام بهتر از این همه میتونست کار کنه.

نمیخوام بگم کار بده اتفاقا خیلی هم خوب کار شده. ولی برای برندی مثل تفال بنظرم جا برای کار بیشتر هم بود.

مثلا اون قسمتی که تقویم کار شده اگر پایینش رو هم بجای قرمز همون سفید یا طوسی روشن، تو مایه های همون رنگ بالاش میکردی بهتر بود.

یا اون قسمتی که دفترچه نصب میشه، پایین و بالاش یکمی فضای الکی داره. بهتر بود یا اینکه دفترچه رو از نظر ارتفاع بزرگتر میگرفتی،
یا اینکه دفترچه رو بالاتر یا پایین تر میبردی که با بالا یا پایین تقویم هم تراز بشه.

در کل بازم میگم کارت مثل همیشه قشنگ ئه و اگر نقدی کردم برای بهتر شدنش از دید من بود.

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا