sadismi_10
Member
سلام
میخواستم بدونم tableless چیه؟
راستی اینکه میگن صفحه با table طراحی شده چیزی جدای از css هست؟
ممنون
ممنون
سلام
ممنون
الان منظورتون اینه که css بئه یا tableless؟این نوع کد نویسی که بر اساس CSS هاست ایرادات خفنی هم داره ، اونم سازگاری با مرورگر هاست که درست کردنشون گاهی وقتا اعصاب آدم رو خورد میکنه . بخصوص وقتی که قرار باشه با IE سازگار کنی ) ( IE 8 ! ) ، اما سرعت این متد خیلی بالاست به طوریکه یه قالب خیلی شیک و گرافیکی با دایال آپ بالفرض 5 ثانیه طول میکشه لود شه ، همون قالب با table ممکنه مثلا 1 دقیقه ای وقتتو بگیره یا از اینجور صحبت ها . چندین سال پیش یه کتابی میخوندم به نام Speed up your web site این کتاب یاهو رو کامل بررسی میکرد که چجوریه اینقدر سرعت لودش بالاست و اینا ، چیزی که خیلی تاکید میکرد استفاده نکردن یا کم استفاده کردن از تیبل ها بود که میگقت واقعا موثره ، میتونم بگم خودشو تیکه تیکه کرد تا آخر کتاب سر همین یه قضیه !
الان منظورتون اینه که css بئه یا tableless؟
کلا بهترین کار واسه یه قالب بندی شیک چیه؟و اینکه توی هر مرورگری به درستی نشون داده بشه.از css بهتر هم هست؟
اینو هم جواب بدین لطفا:
در کل با وجود css آیا تگ های html هم لازمه یا نه؟
ممنون خیلی جالب بود
ولی اینو نفهمیدم که آیا div توی css هست یا توی html ؟
اینجوری هم که دوستان در مورد به هم ریختگی صفحه با استفاده از div گفتن فکر میکنم استفاده ازش کار خطرناکی باشه !!!
کلا دوستان حرفه ای چی رو پیشنهاد میکنن؟
ممنون عزیزم
div توی html هستش .. شما ، وقتی رو html کار میکنی .. یه اسمی برای اون div مشخص میکنی . چون تو یه صفحه ممکنه 10 تا div به کار ببری ، نمی تونی همه رو با یه tag بشناسونی ...
بعدش میری تو css ... میگی که مختصات div x من اینجوریه ... مختصات div y من اینجوریه ...
ولی متن یا عکس مربوط به اون div تو همون html وارد میشن و ذخیره میشن .. Css فقط و فقط استایل کارو لود میکنه .
یعنی شما تو html فقط میگی <div x1 >مثلا اینجا یه مطلب هست یا خبر هست </div x1 >
ولی محل قرار گرفتنش ، رنگش ، فونتش و این جور چیزاش از css خونده میشه .. دیگه کنار این نیست ..
عموما css رو هم تو یه فایل جداگونه میزارن ، بعد لینکش میکنن به html ... و به طور همزمان هر دو فایل خونده میشن و اجرا میشن ...
اما اگه css نباشه .. همه ی این چیزایی که گفتم ، داخل همین tag به کارت اضافه میشه ... یعنی دقیقا مینویسه فونت فلان .. وضعیت پاراگراف فلان .. سایز فلان .. فاصله ها و ...