SWF بهتر است یا Scence ؟ٌُّ

inforfang

New Member
بهتره سوالم رو اینطور شروع کنم که :

من یک پروژه ی فلش می خوام انجام بدم و نمی دونم که اگر صفحه های مختلفی که در اون وجود داره رو توی Scence های مختلف بسازم حجم کلی کمتر میشه یا اینکه هر صفحه رو به صورت جداگونه به صورت SWF ذخیره کنم و بعد توی یک پروژه به هم بچسبونم ؟ و اگه فرق می کنه چقدر حدودا ؟

و سوال دومم اینه که چه راههای برای کم کردن حجم فایل فلش وجود داره ؟

maxpal97

Active Member
خوب مسلم هست که اگه جدا جدا تو اس دبیلیو اف های جدا بسازی و بعد با لود موی لود کنی سریعتر و بهتر هست . چون کاربر همون اول که نمیخواد کل سایت را با هم ببینه .

2 از داخل library می تونی روی هر کدوم از فایل هایی که ایمپورت می کنی کلیک راست کنی و properties اونها را بگیری و با اندازه و نحوه فشرده سازیشون بازی کنی . توضیح خواستی بگو ؟

inforfang

New Member
ممنون

راستش جواب سوال اولم رو نگرفتم :
از نظر حجم کلی کار فرق می کنه که جدا بسازم یا با هم ؟ اگه فرق می کنه چقدر تقریبا ؟
چون موضوع اصلی برام سرعتش نیست , حجمشه ...

یه سوال دیگه :
آیا برنامه ای هم هست که یه فایل Swf رو فشرده تر کنه ؟ (البته با توجه به اینکه به کیفیتش زیاد آسیب نزنه)

alireza-metal

Active Member
عزیزم به حجمش خیلی خیلی کم اضافه میشه و اونم برای پری لودی هست که میزاری که حجمی ندارد --- به نظر من بهتره که جدا جدا باشه و هر قسمتی برای خودش پری داشته باشه -- در ظاهر سایت هم زیباتره و کاربر رو خسته نمیکنه

Security9776

Active Member
سلام ،*
منم در تكميل حرف دوستان بگم كه ،*
شما اگر فايل ها رو به صورت swf كنيد و بعد لود كنيد ،* اولا مقدار كمتري از حافظه مشغول مي شه .
دوما ،*در هنگام اجراي فايل ،* سرعت بالاتر مي ره ( به دليل بارگذاري كمتر فايل ) ،*
سوما ، كنترل اون راحت تر هست .
در مورد سوال دوم هم بله نرم افزار هاي زيادي هستند مثل swf Optimizer و ... ، منتهي توصيه مي كنم اگه فايل رو با خود فلش مي سازيد از تنظيمات خود فلش براي كاهش حجم استفاده كنيد .
موفق باشيد ، محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا