با سلام وقتی میگن هاست Suspended شده منظور چیه؟ در چه صورت هاست این طوری میشه؟
B bijan63 Member Aug 21, 2007 #1 با سلام وقتی میگن هاست Suspended شده منظور چیه؟ در چه صورت هاست این طوری میشه؟
servers24 Member Aug 21, 2007 #2 دوست عزیز دلایل زیادی دارد : 1. فایل های شما مشکل کپی رایت داشته 2. میزان استفاده شما از منابع سرور زیاد بوده 3. مشکل پرداخت به شرکت اصلی داشته باشید و ...
دوست عزیز دلایل زیادی دارد : 1. فایل های شما مشکل کپی رایت داشته 2. میزان استفاده شما از منابع سرور زیاد بوده 3. مشکل پرداخت به شرکت اصلی داشته باشید و ...
memeri Member Aug 26, 2007 #5 من یکبار spam کردم همین حالت suspend شد سایتم بعد گفتم برام یه نسخه پشتیبانی از سایت بفرستید گفتند می شه 10000 تومان گفتم دوباره تمدید می کنم گفتم نه اخه مگه 50000 ایمیل رو spam حساب می کنند؟؟؟
من یکبار spam کردم همین حالت suspend شد سایتم بعد گفتم برام یه نسخه پشتیبانی از سایت بفرستید گفتند می شه 10000 تومان گفتم دوباره تمدید می کنم گفتم نه اخه مگه 50000 ایمیل رو spam حساب می کنند؟؟؟
memeri Member Aug 27, 2007 #7 خوب چند تا ایمیل که از سایت بره spam حساب میشه(1) سایت هایی مثل webgozar از کجا هاست گرفتند که spam حساب نمی شه(وقتی شما خبر نامه می فرستی)
خوب چند تا ایمیل که از سایت بره spam حساب میشه(1) سایت هایی مثل webgozar از کجا هاست گرفتند که spam حساب نمی شه(وقتی شما خبر نامه می فرستی)