Super Cleaner

saman_sweden

Active Member
<--- تاپیک شما حذف نشد، بلکه عنوان اون از یک جمله طولانی به نام نرم افزار تغییر داده شده است. --->

من اينو يبار نوشتم پاك شده چرا نرم افزار دوست نداريد

آقا با اين نرم افزار خيلي عالي مي تونيد به راحترين شكل و با اطمينان كامل ريجستري را دستگاري كنيد اين برنامه اتومات از ريجستري بك آپ ميگيره و در صورت كوچكترين اشكال بك آپ را برمي گردونه براي از بين بردن ليست تروجانها و عيره كه پشت پرده كار مي كنه و شما نمي بينيد بهترين برنامه است
اينم لينکشه

کد:
http://swedenet.net/testpic/SuperCleaner.rar

سريال نامبرش هم AZ128812AZ است

register.jpg

saman_sweden

Active Member
ممنون از همه تون راستش اون سريال نامير اشتباهي داشتم مال full version برنامه بود
اميدوارم مورد استفاده قرار بگيريد
فكر كنم يكي از بهترين برنامه هايي است كه براي هر كاربري كه 24 ساعت از اينترنت برنامه دانلود مي كند
باشد
با اين برنامه راحت بي دغدغه اوني كه بروجان است يا برنامه هايي كه براي جاسوسي در ريجستر مخفي مي شوند را پيدا كرد
در ضمن فكر نكنم فول ورژون برنامه را براي فروش بگذارم براي اينكه سورس برنامه را براي شركت سيسكو قراره بفروشم اونا برنامه را ديده اند نظر مساعد براي خريد برنامه داده اند
اينو در اين يكي دوهفته ببينم جريان فروش برنامه تا كجا پيش ميره تكميل مي كنم و بطور رايگان در اختيار شما عزيزان قرار مي دهم براي اينكه اين برنامه خيلي وسيع است منفقط قسمتي از يرنامه را در اختيار شما گذاشته ام كل برنامه حدود 80 مگا است

Salar

Active Member
يه سوال...
وقتي من يه برنامه رو دانلود ميكنم و اون دمو هست...30 روز بيشتر نميتونم ازش استفاده كنم...مي تونم از Super Cleaner براي از بين برپن رجیستری اون برنامه استفاده کنم...بعد اگه من رجیستری او برنامه رو پاک کردم آیا میتونم دوباره اون برنامه رو دانلودش کنم و 30 روزه دیگه ازش استفاده کنم....

ممنون

Peyman-Pop

Active Member
salar گفت:
يه سوال...
وقتي من يه برنامه رو دانلود ميكنم و اون دمو هست...30 روز بيشتر نميتونم ازش استفاده كنم...مي تونم از Super Cleaner براي از بين برپن رجیستری اون برنامه استفاده کنم...بعد اگه من رجیستری او برنامه رو پاک کردم آیا میتونم دوباره اون برنامه رو دانلودش کنم و 30 روزه دیگه ازش استفاده کنم....

ممنون

سالار جان همه برنامه ها واسه اینکار از رجیستری استفاده نمیکنند فقط یکسری از برنامه های ساده به وسیله رجیستری اینکار رو انجام میدند .

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:
salar گفت:
يه سوال...

ممنون

سالار جان همه برنامه ها واسه اینکار از رجیستری استفاده نمیکنند فقط یکسری از برنامه های ساده به وسیله رجیستری اینکار رو انجام میدند .
امتحان كنيد بايد بشه براي اينكه اين Super Cleaner ما هرچه تو ريجستري راجع به برنامه مورد نظرتان باشه پاك مي كنه يعني هيچ رد پايي تو رجيستري در مورد اون برنامه نمي مونه

Salar

Active Member
سلام
من از اين سوپر كلينر استفاده كردم و خيلي خوب تو كامپيوتر من كار كرد...الان اومدم اونو دانلودش كردم و خواستم تو كامپيوتر دوستم نصبش كنم كه اين پيغام پايين رو ميده....مشكل چيه؟؟؟
ممنون

Peyman-Pop

Active Member
این کامپیوتر به فایل comdlg32.ocx احتیاج داره .

یا اون فایل رو نداره یا ورژن اون قدیمی‌ تر هست .

با یک سرچ کوچیک توی اینترنت می‌شه اونرو پیدا کرد .

NextWorld IT

Active Member
سامان جان
ممنون از برنامه
فقط من يه سوال دارم اونم این هست که شما از چه روشی براي TESTING این برنآمه استفآده کردی ميشه لطفا کمی توضيح بدين.
منظورم هنگام طراحي این نرم افزر هست

ممنون

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
این کامپیوتر به فایل comdlg32.ocx احتیاج داره .

یا اون فایل رو نداره یا ورژن اون قدیمی‌ تر هست .

با یک سرچ کوچیک توی اینترنت می‌شه اونرو پیدا کرد .

یعنی تو اینترنت دنبالش بگردم و وقتی پیداش کردم بذارمش تو فولدر ویندوز :roll:

جدیدترین ارسال ها

بالا