. Super Beetle . Stock : [link]
M mehdinasiri پارس لند گروپ Feb 8, 2009 #2 جالب شده من این طور سبک ها رو خیلی دوست دارم خلق کردنشون هم باید سخت باشه
amin2001 Active Member Feb 9, 2009 #4 خیلی جالبه خانوم ها نیان داخل چرا سوسکه همچین ترکیده بیچاره ایول باحال بود
Mohamad O-.-O Feb 9, 2009 #5 جالب شده من این طور سبک ها رو خیلی دوست دارم خلق کردنشون هم باید سخت باشه کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون مهدی جان . موفق باشی خسته نباشین.میشه یه توضیح مختصر در مورد طرح و ایدتون بدین. کلیک کنید تا باز شود... سلامت باشید . والا ایده که یه کاری تقریبا مثل این دیده بودم قبلا , سعی کردم اجرا کنم دوباره ممنون بازم موفق باشی خیلی جالبه خانوم ها نیان داخل چرا سوسکه همچین ترکیده بیچاره ایول باحال بود کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون امین سوسکه بیچاره کی ترکیده ؟ :دی فقط یکم تقویت موتور کرده :دی موفق باشی >:دی< محمد
جالب شده من این طور سبک ها رو خیلی دوست دارم خلق کردنشون هم باید سخت باشه کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون مهدی جان . موفق باشی خسته نباشین.میشه یه توضیح مختصر در مورد طرح و ایدتون بدین. کلیک کنید تا باز شود... سلامت باشید . والا ایده که یه کاری تقریبا مثل این دیده بودم قبلا , سعی کردم اجرا کنم دوباره ممنون بازم موفق باشی خیلی جالبه خانوم ها نیان داخل چرا سوسکه همچین ترکیده بیچاره ایول باحال بود کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون امین سوسکه بیچاره کی ترکیده ؟ :دی فقط یکم تقویت موتور کرده :دی موفق باشی >:دی< محمد