قالب STR car - پژو 206 اس دی

SinaTR

Well-Known Member
پژو 206 اس دی
موتور رندر V-ray

(ماشين و محيط کلی ساخت منه آدمها و اشيا مدل آماده هست)

پیوست ها

• 8-update.jpg
    8-update.jpg
    91.5 کیلوبایت · بازدیدها: 289
  • vayer-1.jpg
    vayer-1.jpg
    59.5 کیلوبایت · بازدیدها: 105
  • vayer-2.jpg
    vayer-2.jpg
    49.1 کیلوبایت · بازدیدها: 90
آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خسته نباشی مدل خوبیه فقط چند تا ایراد داره
شاید سه ضلعی یا پنج ضلعی تو بعضی از آبجکتها زیاد به چشم نیاد اما تو مدلسازیه ماشین مخصوصا تو سطح صاف خیلی به چشم میاد
حالا چرا این این مشکل به وجود اومده .
اشتباه شما این بوده که وقتی مثلا خواستید کاپوت ماشین رو درست کنید باید خطوط روی کاپوت رو پیش بینی میکردید تا مجبور نشید که با اظافه کردن اج دو تا خط کاپوت رو در بیارید این مشکل تو گلگیر عقب هم وجود داره
رندر هم که فکر نکنم رندر نهایی باشی بهتره که دوربین رو پشت شیشه قرار ندید (نظر شخصی)
داخل چراغها متریالش خوب نشده
نقطه مثبت کار استایل درست ماشینه که خوب در آوردید
موفق و پیروز باشید

SinaTR

Well-Known Member
ممنون از نظرتون

سعی می کنم کارای بعديم بهتر باشه، تا الان پيشرفتمو خودم احساس کردم! ولی حرفه ای بودن واقعا سخته
تو قسمت رندر هم من مشکل دارم مخصوصا نقطه های سفيدی که بعضی وقتا موقع اتمام رندر به وجود مياد و سرعت عذاب آور و هنگهای بی دليل پشت هم 3دی که حتی چرخوندن صحنه رو برام مشکل می کنه، من 1 روز کامل سر همين رندر وقت گذاشتم ديگه واقعا کلافه شدم ادامه ندادم... حتما دنبال آموزشهای مختلف مربوط به رندر گرفتن می رم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ضمن عرض خیر مقدم به شما دوست عزیز.
قبل از اینکه کارتون رو بررسی کنیم چندتا نکته کوچولو هست
قبل از ارسال آثارتان حتما بخوانید : قوانین گالری سه بعدی
وقتی میخواین کارتون رو تو گالری بزارین از قسمت مدیریت پیوست استفاده بکنین.وقتی که توسط این قسمت کارتون رو آپلود بکنین توی گالری کنار تایپیک کارتون یه عکس کوچولو میاد.

مدلسازیش خوب شده اما به مقداری دیتیل بیشتر بشه قشنگ تر میشه

تقریبا میشه گفت ماشین کلا low poly هست.
شیدرهاش خوب شده.اما شیدر پلاستیک بدنه جای کار داره.ببینید تمامی اشیاء درصد حتی بسیار ناچیز رفلکت دارن.حالت گلاسی شده.یعنی شما وقتی پلاستیک رو زیر نور ببینین یه مقدار خیلی کم رفلکت خنتی داره.همون رو هم سعی کنین توی کارتون به نمایش بزارین.
آب دریا خوب نشده..میتونین از dream scape استفاده بکنین.اما یه واقعیتی رو باید ما سه بعدی کارها بپذیریم.
هیچ وقت سه بعدی مثل عکس نمیشه.بنابراین بهتر هست برای بک گراند از عکس واقعی استفاده بشه.
اینجوری خیلی جلوه بهتری پیدا میکنه.
پرسوناژ ها هم خیلی کیفیت پائین هستن.
منتظرکارهای بعدی و بهتر هستیم.
موفق باشین:rose:

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
کارتون برای شروع خوبه, گفتنی ها رو هم اساتید گفتند.
اما با محیطش موافق نیستم, ای کاش محیط زیباتری رو انتخاب میکردید...

موفق باشید :rose:

سلام دوست جون :green:
مدل ماشین خیلی خوب در اومده اما به نظرم اگه تو یه محیط استدیویی یا یه محیط دیگه رندر میکرد جالب تر میشد!
البته داخل چراغاش فک میکنم یکم دیگه کار داره ..
ولی در کل خوب شده ، هرچند که دوستان هم قبلاً به اینا اشاره کردن.

موفق باشی :rose:

Fa

Well-Known Member
اتفاقاً هم مدل خوبه هم بک گراند عالیه . ای بابا رو چی حساسید آخه , آفرین آفرین

SinaTR

Well-Known Member
ممنون از نظرات همگی
من رندر از عقب ماشين نگرفته بودم تصميم گرفتم تو اين پست بذارم براتون
به اين ماشين ديگه دست نمی زنم (به جز متريال ها) ولی نظرات شما باعث کمک تو کار بعديم که می خوام به زودی شروع کنم می شه

پیوست ها

• 13.jpg
    13.jpg
    55.6 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

behnam30

Member
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:):wink:

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا خود ماشین به تنهایی خیلی عالیــــــــــــــه و رئال شده ولی این آدم ها و استدیو غیر رئالش کرده

MoeinAkbari

Member
اگه ميشه سمند سورن هم بساز هيچ كسي توي مجيد آنلاين به اين بزرگي سورن نساخته !!!!!!

mahdave-m

Member
سلام سینا جان.مدل سازیت عالیه پسر.
میشه خواهش کنم آبجکتشو واسم میل کنی.ممنون میشم

SinaTR

Well-Known Member
فکز نکنم قشنگ باشه کسی مدلی که روش وقت صرف شده رو رايگان بخواد.
درضمن اين تاپيک واسه 600 روز گذشته هست، می تونستين از طريق پيام خصوصی درخواستتونو بگين.
ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. برای درخواست مدل فقط با پیغام خصوصی با هم مذاکره بکنین.
نظر شخصی : مدلهای آماده خارجی خب کلی فروش کرده و به هر دلیلی ما داریم ازش استفاده میکنیم. حداقل برای ما خوبه.اما خب هنرمندانی مثل سینا که به مدلسازیشون شخصا نمره 100 میدم میتونن سنگین ترین حجمهای ماشین رو مدل کنن.پس حالا که ایشون دمه دست ماست ما برای حمایت از زحماتش برای خرید از ایشون اقدام کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا