Stardock ToonXP Theme Manager 2004 نرم افزار زيبا سازی

قدرتمندترين نرم افزار زيبا سازی در دنيا
باور نمي کنيد؟!! امتحانش ضرر نداره...
توسط اين نرم افزار بسيار قدرتمند ميتوانيد ويندوز XP خود را به شيوه ای واقعا باور نکردنی تغيير بديد.
تا کنون هيچ کدام از نرم افزارهای ساخته شده مانند اين نرم افزار نتوانسته اند که رضايت کاربران را جلب کنند و تغيير رضايت بخشی در ويندوز انجام دهند.
از نسخه اصلی اين نرم افزار لذت ببريد.

اين هم لينك دانلودش:

http://vnx.sytes.net/vanix.net/06/Stardock.Toon-XP.Theme.Manager.rar

gollpesar

Member
دوست عزيز سلام
نمي دونم تا حالا چقدر با اين جور برنامه هاي كار كردي . اما من از روي تجربه بهتون مي گم كه اين جور برنامه ها باعث كندي سرعت PC مي شوند و بعد از مدتي سيستم رو از كار مي اندازند .

چون اين جور برنامه ها به دليل زيبايي ظاهري طرفدار زيادي پيدا مي كنه از اين رو هكر ها يا كساني كه ويروس توليد مي كنند ، از اين برنامه ها براي دست رسي به سيستم كاربران استفاده مي كنند .

[align=center:4b82252d90] ---> به هر حال از من به شما نصيحت : از اين دست برنامه ها به هيچ وجه دانلود نكنيد <--- [/align:4b82252d90]

Mohi Design

Member
والا الان 2 ساله من از اين جور برنامه ها استفاده مي كنم هيچ خبري هم نشده...

تازه بر فرض هم كه هكرا بيان توي سيستم ما ... مي خوان چي كار كنن ؟ ما كه آه در بساط نرريم :> :) >|.

به هر حال اين تجربه ي من بود

شايد كامپيوتر شما خيلي باحاله و كامپيوتر من خيلي بيخود.
شايد كي ميدونه

a Truth Seeking

Active Member
*يك توصيه كارساز براي جلوگيري از حمله هكري*
به هكرهاي عزيز بگيم :
به تعداد آدم ها راه است براي رسيدن به خدا
چطوره؟

8O 8O 8O 8O

آقا قبول باشه خوب چرا ميزني من چون ديدم چيز قشنگيه و واسه بعضي ها ممكنه جالب باشه معرفيش كردم

a Truth Seeking

Active Member
ashkanjoon گفت:
8O 8O 8O 8O

آقا قبول باشه خوب چرا ميزني من چون ديدم چيز قشنگيه و واسه بعضي ها ممكنه جالب باشه معرفيش كردم
آقا دمت گرم من هم به ديدگاه شما احترام مي ذارم هم به ديدگاه ساير دوستان جسارت شد , شرمنده.

mrgootik

Member
salam

alan man 2 sale ke az STYLE XP estefade mikonam 1 bar am windows o avaz badali chizi nakardam

Pooriya_Online

Active Member
من خودم هم WB و هم Style XP رو نصب كردم سرعت كوفونتشد پايين.

البته WB خيلي افتضاح تر بود...

a Truth Seeking

Active Member
من هم از برنامه Style XP استفاده مي كنم هر دو نمونه Male و Female اين برنامه رو استفاده كردم خوب نمي شه گفت كه سرعت رو پايين نمي ياره سرعت رو پايين مي ياره ولي چه مي شه كرد كسي كه خربزه مي خوره پاي لرزش مي شينه.ضمنا مي تونين هر دو نسخه Male و Female اين برنامه رو به صورت يكجا همراه با كركش از سايت http://www.9down.com دريافت كنين.
ضمنا من اين برنامه Stardock ToonXP Theme Manager 2004 رو هم نصب كردم انتخاب 5 Theme به صورت پيش فرض در خود برنامه هست اما وصل نمي كنه و مي خواد به سايتش بره كه اونجا هم مي فروشن اونارو با هزار بدبختي و به طور شانسي از بين اون Theme ها Toon-XP رو از اينترنت Update كرد خدارو شكر وصل شد اما بازم وقتي Restart مي كني يا هرجور ديگه از ويندوز خارج بشي براي دفعه بعد متاسفانه آيكونهاي گرافيكي سمت راست صفحه و نماي بالاي صفحه رو نشون نمي ده.

Mohi Design

Member
a Truth Seeking گفت:
من هم از برنامه Style XP استفاده مي كنم هر دو نمونه Male و Female اين برنامه رو استفاده كردم خوب نمي شه گفت كه سرعت رو پايين نمي ياره سرعت رو پايين مي ياره ولي چه مي شه كرد كسي كه خربزه مي خوره پاي لرزش مي شينه.ضمنا مي تونين هر دو نسخه Male و Female اين برنامه رو به صورت يكجا همراه با كركش از سايت http://www.9down.com دريافت كنين.
ضمنا من اين برنامه Stardock ToonXP Theme Manager 2004 رو هم نصب كردم انتخاب 5 Theme به صورت پيش فرض در خود برنامه هست اما وصل نمي كنه و مي خواد به سايتش بره كه اونجا هم مي فروشن اونارو با هزار بدبختي و به طور شانسي از بين اون Theme ها Toon-XP رو از اينترنت Update كرد خدارو شكر وصل شد اما بازم وقتي Restart مي كني يا هرجور ديگه از ويندوز خارج بشي براي دفعه بعد متاسفانه آيكونهاي گرافيكي سمت راست صفحه و نماي بالاي صفحه رو نشون نمي ده.
مرسي ايول ...

جدیدترین ارسال ها

بالا