SSL Manager

ssl4lw.jpg

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
SSL مخفف Secure Socket Layer هستش.
اکثر سایتهایی که فروش آنلاین دارند یا امنیت در زمان ورود و یا خروج برای اونها مهم هستش از این سرویس استفاده میکنند. SSL در واقع میاد اطلاعاتی که از طرف کاربر برای سرور ارسال میشه یا اطلاعاتی که از طرف سرور به کاربر ارسال میشه رو کد میکنه که کسی در این میان نتونه اطلاعات رو بدزده.

برای خرید Certificate سایتهای زیادی هستند که اینکارو میکنند که معروفترینش VeriSign هستش البته کمی گرون هستش (www.verisign.com) سایتهای دیگه ای هم هستند مثل www.goddady.com یا www.ev1servers.net یا www.thawte.com و ...

مجید

البته خیلی تشکر
من با Sslآشنایی داشتم.
در واقع این سرویس هاست چه نوع ارتباطی با Ssl پیدا می کنه؟
:)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
امید من فکر میکنم اون Certificate بیشتر حالت کلاس داره :) یعنی مثلا مشتری بیاد توی سایت ببینه Certificate از مثلا Verisign داری خب یک جور دیگه به امنیت و خود سایت نگاه میکنه

مجید

من دقیقا سوالم اینه که فرض بفرمایید که من Certificate خریدم.
خب حالا این Private Key این Signing اینا چطوری استفاده میشه؟

oxygenws

Active Member
امید من فکر میکنم اون Certificate بیشتر حالت کلاس داره
خوب کلاس رو که داره :)
ولی در حقیقت اون شرکت این سایت رو ضمانت می کنه. یعنی این certificate رو به هر کسی نمی دن (مثل موجودات داخل ایران) باید طرف برای FBI قابل ردیابی باشه که اگر از شماره کارت فلانی سو استفاده کرد، این شرکت بتونه بفهمه که کی بوده و بتونه ردیابی کنه.
در غیر این صورت، شما فقط مطمئنی که کسی در بین راه اطلاعات کارت اعتباریت رو نمی دزده ولی از خود مسئولین اون سایت مطمئن نیستی :)

خب حالا این Private Key این Signing اینا چطوری استفاده میشه؟
بستگی داره کنترل پنل این قابلیت رو داده باشند یا خیر (که عموما نمی دهند!!)
اون کلید رو باید به مدیر سرور بدید تا به نوعی روی آپاچی براتون نصبش کنه.
در آپاچی در VirtualDirectory شما آدرس این کلید ها باید داده بشه تا به برای اتصال SSL بتونه با اونها کار کنه. که به این فایل، تنها مدیر شما و نهایتا کنترل پنل شما دسترسی دارند :)

موفق باشید، امید

باید طرف برای Fbi قابل ردیابی باشه که اگر از شماره کارت فلانی سو استفاده کرد، این شرکت بتونه بفهمه که کی بوده و بتونه ردیابی کنه؟
یعنی در کشورهای دیگه چی میشه؟
این داخل آمریکا را شامل میشه؟
فرض کنید یک فرانسوی درخواست به وریساین بده خوب Fbi اینجا چکاره بید؟
:)
خیلی جالب بود.
اونوقت سرویسی مثل Paypal خودش Certificate مجزا ارائه میکنه؟
مکانیزمش با SSLارتباطی دارد؟
تشکر از جواباتون

oxygenws

Active Member
1- ولی دولت آمریکا می تونه به دولت فرانسه بگه که فلانی رو دستگیر کنید، اما در ایران..... (نمی گم نمی شه، اما اولین دزد ها خود.....)

2- من در مورد paypal اطلاعاتی ندارم.

oxygenws

Active Member
بله، تقریبا، و باید اون شرکت اعتبار دهنده رو بشناسی تا بفهمی معتبره!!!!
اکثر اون سایت ها هم به مرورگر ها (مثل IE) پول می دن تا ایشون رو ذاتا معتبر بشناسه و احتیاج به accept از طرف کاربر نباشه :)
(یه زمانی یادم بود می شد لیست این شرکت ها رو از تو IE در آورد، الان اصلا یادم نیست چطوری بود)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
oxygenws بسکه با Mozilla کار میکنی :D

مجید

farshid_n25

New Member
این SSL رایگان که اکثر هاستینگ ها روی سرور یا هاست میذارن واقعا تاثیری در سئو و امنیت سایت داره یا فقط جنبه ی تبلیغاتیه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا