Sptd

ريال

New Member
[FONT=&quot]با سلام و درود[/FONT]

دوستان من تازه ثبت نام کردم

[FONT=&quot]من یک مشکل دارم که دو ماهه سرم رو گرم کرده و کلافه شدم[/FONT].

[FONT=&quot]داستان از اونجا شروع شد که میخواستم یه بازی رو نصب کنم که میبایست الکل رو نصب میکردم.نصب کردم ولی نصب نمیشد[/FONT]!

[FONT=&quot]یه ارور میداد که کامپیوتر باید ریست شه بعد که سیستم رو ریست میکردم یه صفحه نمایش آبی و بعدش تنظیمات ریکاوری ظاهر میشد و بیان میکنه سیستم دچار مشکله و ازم میخواد کامپیوتر رو ریستور (یعنی زمان کامپیوتر رو به عقب برگردونم) کنم. من سیستم رو ریستور میکردم همه چیز مثل اول میشد و تازه بعضی از برنامه هایی هم که نصب کرده بودم پاک میشد دوباره دوباره[/FONT]...
[FONT=&quot]فایروال آنتی ویروس رو غیرفعال و حتی پاک کردم فایده نداشت تا یه گشتی تو اینترنت زدم و یه نرم افزار رو پیدا کردم برای ساخت ویندوز مجازی که مال شرکت ماکروسافت بود اسمش رو یادم نیست یه ویندوز مجازی ایکس پی ساختم و جواب داد ولی بنا به دلایلی جواب کارم رو نداد و برنامه رو پاک کردم.دوباره یه چرخی تو اینترنت زدم و تنها یه چیزو که تو همه جا نوشته بود میگم[/FONT]

[FONT=&quot]مشکل از نرم افزار[/FONT] sptd [FONT=&quot]هستش که همراه با الکل نصب میشه.گفتم حتما ورژن های قدیمی[/FONT] sptd [FONT=&quot]بوده و رو سون جواب نمیداده.جدیدترین ورژن رو نصب کردم و نصب اما نشد و همون صفحه آبی و تنظیمات ریکاوری ظاهر شد ولی فهمیدم که مشکل از نرم افزار الکل نیست و[/FONT] sptd [FONT=&quot]مشکل سازه[/FONT].
[FONT=&quot]خب اینقدر تو اینترنت[/FONT] sptd [FONT=&quot]رو نوشتم و سرچ کردم که حفظش شدم دیگه یه جا یه چیزی نوشته بود یه جا یه چیز دیگه [/FONT]
[FONT=&quot]نرم افزار های مختلفی رو برای حل مشکلم دانلود کردم. از ساپورت سایت الکل کمک گرفتم و همه جا گشتم و حالا یه واژه جدید و یه دردسر جدید[/FONT].
[FONT=&quot]ریجستری[/FONT]...
[FONT=&quot]توی ریجستری[/FONT] sptd [FONT=&quot]از قبل وجود داشته و برای نصب مجدد باید پاک شه! رفتم تو[/FONT] regedit [FONT=&quot]و دنبال[/FONT] sptd [FONT=&quot]نبود که نبود. انگار اصلا[/FONT] sptd [FONT=&quot]توی کامپیوتر من وجود نداشته (با وجود اینکه همه جا نوشته شما باید[/FONT] sptd [FONT=&quot]رو توی[/FONT] regedit [FONT=&quot]پاکش کنید[/FONT](
[FONT=&quot]کلا[/FONT] sptd [FONT=&quot]در سیستم من وجود نداره[/FONT]
[FONT=&quot]فایلی از[/FONT] sptd [FONT=&quot]یا هر چیزی از تو کامپیوتر من نیست[/FONT]
[FONT=&quot]من همه جا رو گشتم[/FONT]
sptd [FONT=&quot]برای سیستم من ناشناس هست , وجود نداره...به الکل نیازمندم[/FONT]:cry:
تا حالا چند جا دیگه هم موضوع رو مطرح کردم فایده نداشته
میخواستم ویندوز عوض کنم سی دی ویندوز ندارم ویندوزم اصله

ريال

New Member
با سلام

دوست عزیز مشکل من فراتر از این حرفاست. واقعیت من این دوتا پست رو خوندم و بهشون چندین بار عمل کردم.و همیشه هم جستوجو میکنم تو هر سایت اما اگر دقت کرده باشید گفتم
SPTD در ریجستری من وجود ندارد و جز درایور ها نیست.تازه یه نرم افزار مخصوص به sptd هست که کامل پاکش میکنه و اگر در سیستم نباشه مینویسه
no sptd in your computer
بنظر شما این مشکل از کجاست
الکل
سخت افزار(چون لپ تاب من برق خوب ذخیره نمیکنه
نرم افزار هایی که نمیذارن sptd نصب بشه
نرم افزار هایی که پاک شدن و در ریجستری هستن و بلد نیستم کامل پاکشون کنم مثل AVG
آیا باگ های expolor وجود دارد
مربوط به بوت میشود
این احتمالات وجود دارن.
حالا یه تعریف کامل میکنم:
اولا فکر میکردم مشکل از الکل و نصب نمیشه بعید هم نبود.الکل بعد از نصب نیاز به ریست داشت.ریست میکردم بعد که سیستم بالا میومد قبل از اینکه لوگو ویندوز کامل شه یهو یه استاپی میزد و یه صفحه ابی ظاهر میشد و سریع غیب میشد.
حالا دو تا گزینه وجود داشت
Lunch rapair your system(البته مطمئن نیستم اینطوری نوشته میشد ولی مال restor شدن لب تاپ بود)
start windows normally
اگر دومی رو بزنم دوباره همین جوری میشد و این دو گرینه ظاهر میشد پس باید گزینه اول رو میزدم. گزینه اول رو که میزدم چند تا پنجره پر میشد و نوشته ماکروسافت رو توشون دیدم. باید کامپیوتر restore میشد وگرنه سیستم بالا نمیومد. اونجور که نوشته بود لپ تاب دارای یک مشکل هست.بعد که مجبور بودم restore کنم لپ تاپ عین اول میشد و نرم افزار الکل نبود چون زمان لپ تاب به عقب برگشته بود. بعدها فهمیدم مشکل sptd هست و sptd رو مستقل از الکل نصب کردم ولی همین مشکل بود و فرقی نکرد. من تا امروز دارم sptd رو نصب میکنم و همین داستان رو دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا