Speed

ehsan_3dmax

Active Member
سلام دوستان عزیز.
این کار رو من تقریبا حالت اولیه شو 1 سال پیش زدم و بعد اومدم اوایل تابستان امسال یک مقدار روش اصلاحاتی انجام دادم و رندر گرفتم.
تکنیک کار composite هست که در اون اتومبیل porsche با عکس پشت ترکیب شده و به عکس پشت هم motion blur دادم تو photoshop که مطمین نیستم در جهت درستیه یا نه فقط میدونم سرعت ماشین خیلی زیاده:wink: .
موفق و پیروز باشید.

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    178.1 کیلوبایت · بازدیدها: 81

ahmad906

Member
سلام دوستان عزیز.
این کار رو من تقریبا حالت اولیه شو 1 سال پیش زدم و بعد اومدم اوایل تابستان امسال یک مقدار روش اصلاحاتی انجام دادم و رندر گرفتم.
تکنیک کار composite هست که در اون اتومبیل porsche با عکس پشت ترکیب شده و به عکس پشت هم motion blur دادم تو photoshop که مطمین نیستم در جهت درستیه یا نه فقط میدونم سرعت ماشین خیلی زیاده:wink: .
موفق و پیروز باشید.

خیلی خیلی طرح قشنگ و جالبی هست ایول واقعا خسته نباشید آقا احسان

می خواستم بدونم برای طراحی خودرو از چه برنامه ای باید استفاده کرد

آیا برنامه تخصصی در این رابطه هست ؟

ممنون

ehsan_3dmax

Active Member

ممنون
ممنون بابت نظرتون.
برای طراحی قطعات و خودرو میشه از نرم افزاری همچون alias image studio از مجموعه نرم افزارهای alias studio tools استفاده میشه چون هم جنبه ی صنعتیش بیشتره و هم میشه با کیفیت عالی رندر گرفت. البته با مکس هم میشه.
موفق باشی.

Fanous

Well-Known Member
سلاماحسان جان !
واقعا عالیه . خیلی کار توپی شده ! مخصوصا بازتاب نور روی بدنه ماشین خیلی طبیعی شده .
من هم خیلی به طراحی ماشین علاقه دارم ولی حیف که بلد نیستم .
موفق باشین .
و منتظر کارهای زیبای دیگه ای از شما هستیم .
تا بعد ...

Fanous

Well-Known Member

ممنون

سلام . فکر می کنم برنامه Mechanical یه برنامه مخصوص طراحی ماشین باشه . البته فکر می کنم بیشتر توی صنعت کاربرد داره و از قابلیتهای برنامه چیزی نمیدونم .
موفق باشین !

ahmad906

Member
منم به طراحی خودرو خیلی علاقه دارم اما هیچی از مکس سر در نمیارم البته انشاا... بعد از خدمت می خوام یاد بگیرم D:

با تشکر از دوستان عزیز آقا احسان و Fanous جان

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
احسان کار خیلی خوبی شده. منتها فکر کنم ماشین در حال حرکت با این سرعت باید یه تغییراتی هم تو سایه خود ماشین ایجاد بشه درسته؟ الان سایه زیر ماشین خیلی صاف و صوف شده و تقریبا حالت حرکت ماشین رو خیلی خوب القاء نمیکنه.

ولی کار طراحی ماشین و ... خیلی عالی بود.
موفق باشی.

Fanous

Well-Known Member
منم به طراحی خودرو خیلی علاقه دارم اما هیچی از مکس سر در نمیارم البته انشاا... بعد از خدمت می خوام یاد بگیرم D:

با تشکر از دوستان عزیز آقا احسان و Fanous جان

به به ! به سلامتی . می بینم که داری به جمع ما می پیوندی ! زود زود بیا که آش از دهن افتاد ! نهایت استفاده رو از دوران آموزشی ببر . سربازی فقط آموزشیش خوبه ، بقیه اش علافیه ! من 5 ماه دیگه باید زیر پرچم باشم ، دیگه داره کم کم تموم میشه .
امیدوارم به سلامت برگردی . موفق باشی .

ehsan_3dmax

Active Member
احسان کار خیلی خوبی شده. منتها فکر کنم ماشین در حال حرکت با این سرعت باید یه تغییراتی هم تو سایه خود ماشین ایجاد بشه درسته؟ الان سایه زیر ماشین خیلی صاف و صوف شده و تقریبا حالت حرکت ماشین رو خیلی خوب القاء نمیکنه.
ولی کار طراحی ماشین و ... خیلی عالی بود.
موفق باشی.
مرسی سارا.
من در این مورد عکسهایه خیلی زیادی دیدم حالا اگه فرصت شد آپلود میکنم.
توی یک روزه آفتابی یعنی حالتی که تو عکس هم هست سایه ها کاملا تیزه یعنی دقیقا مثل خود رندر.
کلا این یک اصل هستش که همیشه در نور زیاد اگه سایه به جسم نزدیک باشه، بصورت تیز تشکیل میشه.

ahmad906

Member
به به ! به سلامتی . می بینم که داری به جمع ما می پیوندی ! زود زود بیا که آش از دهن افتاد ! نهایت استفاده رو از دوران آموزشی ببر . سربازی فقط آموزشیش خوبه ، بقیه اش علافیه ! من 5 ماه دیگه باید زیر پرچم باشم ، دیگه داره کم کم تموم میشه .
امیدوارم به سلامت برگردی . موفق باشی .

قربونتون برم :oops:

آره درست می گین ولی دیگه چه کنیم باید رفت :cry: :cry: :D :D هجدهم همین ماه باید برم :-?

خیلی خیلی ممنون شما هم همین طور :oops: :oops:

cs_mohsen

Member
می دونم یه قرن گذشته اما حالا که این تاپیکو دیدم دیگه بگیم و بریم چه کنیم دیگه این روزا آپدیت نیستم
مدل خوبه کلا
اما composite خیلی مورد داره
منظره پست به هیچ وجه با ماشین مچ نیست و سایه ماشین هم خیلی نامناسبه
بهتر بود ماشین رو هم به منظره نزدیک تر می کردی از لحاظ رنگی (حالا که motion دادی اینشم مچ می کردی)و سایه ماشین هم opacity شو کم می کردی
دوستان مجیدی گل شرمنده بارمون نیست یه چیزی میگیم شما ببخشید!

hadi665

Member
خیلی قشنگ شده احسان جان
عالیه خوب با عکس بکگرندش جور کردیش

hellboy3d

Member
سلام
کارت خوب شده ام در مقایسه با کارایه دیگت منو نامید کردی
فکر کنم ای کارو تو سی جی ارنا دیدی
zhvxf0qxlkcavjgh22ii.jpg

البته شما استاد مایی ببخشید جسارت کردیم داداشی
موفق باشی

ehsan_3dmax

Active Member
hellboy جان. قبول دارم كاره جالبي نيست.
ولي اين ماله دو سه سال پيشه و متاسفانه تاپيك هايه قديمي نبايد بالا بياد كه اين يكي اومده!
موفق باشي عزيز.

hellboy3d

Member
سلام
وای وای وای ببخشید به خدامن شرمندم
معضرت می خوام
بدم من غلط بکنم بگم جالب نیست
به خدا شرمنده

amin2001

Active Member
خیلی خوبه احسان جان
ولی آدم عکس رو نگا میکنه سذر گیجه میگیره

سایت یکخورده باید روش کار بشه
فک میکنم اگه عکس از کمی کنار ماشین بود که چرخ ها معلوم بود . و سرعت رو با حرکت چرخ نشون میدادی خلی بهتر میشد
در کل عالیه

جدیدترین ارسال ها

بالا