gigamax
کاربر متخصص جلوه های ویژه
هممون گاهی وقتها باید انتخاب کنیم ...
این انتخاب ها خیلی مهمن ... خیلی خیلی زیاد ...
همشون یه چیز مشترک دارن ... ماها اونارو انتخاب می کنیم ... نه کس دیگه ای ...
اینا سرنوشت آدمو عوض می کنن ... می تونن بهترش کنن ... یا حتی خیلی بدترش کنن ...
پس مواظب انتخابایی که می کنی باش ... تا سرنوشتتو خودت اونطور که میخوای بسازی...
سلام . خوبین ؟!
اینم آخرین کار من ... در اولین ساعت و اولین روز سال میلادی (چه رمانتیک
)
نزدیک 6 ماه پیش طرح اولشو زدم اما به علت ضعف شدید فتوشاپ در اون موقع پروژه موکول شد به بعد
... دیشب داشتم هاردو مرتب می کردم که چشمم افتاد بهش .. یه دستی بهش کشیدم و گذاشتم اینجا ... زیاد روش کار نکردم . فردا امتحان دارم برا همین بیشتر از 4 ساعت نمی تونم پای فتوشاپ بشینم ...
متوجه که هستین ...

تمام کار به استثنای یک لایه تو فتوشاپ ساخته شده . تازه اونم با داداش بزرگه فتوشاپ : افتر افکت
جملات بالا رو هم از یه جایی با یک همه دخل و تصرف اینا اینطوری کردم
... از این حرفای قلمبه سلنبه که بلد نیستم . همینوطوری یه فعل و انفعالات شیمایی در مغزم اتفاق افتاد که شد این .... پیدا کردن ربطش هم یکی از معماهای کاره ... 
طبق کارای قبلیم making of کار رو هم می ذارم تا لاقل یه سودی هم داشته باشه ... فقط یه خواهشی هم ازتون دارم . اونم اینه که بگین این making of هایی که تا حالا براتون گذاشتم چقدر مفید بودن ؟ خیلی برام مهمه که بدونم . اگر خیلی سه یه که دیگه نذارم اگر هم که جای کار داره بگین تا اصلاحشون کنم .
در ضمن بسیاز خوشحال می شوم که نظراتتون هم بشنوم ... تورو خدا این قدر ایراد بگیرین از کار که من از رو برم ... نمی دونید وقتی از کار آدم ایراد می گیرن چه حسی به آدم دست میده

هیچی دیگه اینا . موفق باشین دوستان
دوستار سی جی مسترهای آینده ایران
متین نخل احمدی
دومین ویرایش :
سومین ویرایش :
این انتخاب ها خیلی مهمن ... خیلی خیلی زیاد ...
همشون یه چیز مشترک دارن ... ماها اونارو انتخاب می کنیم ... نه کس دیگه ای ...
اینا سرنوشت آدمو عوض می کنن ... می تونن بهترش کنن ... یا حتی خیلی بدترش کنن ...
پس مواظب انتخابایی که می کنی باش ... تا سرنوشتتو خودت اونطور که میخوای بسازی...

سلام . خوبین ؟!
اینم آخرین کار من ... در اولین ساعت و اولین روز سال میلادی (چه رمانتیک

نزدیک 6 ماه پیش طرح اولشو زدم اما به علت ضعف شدید فتوشاپ در اون موقع پروژه موکول شد به بعد

تمام کار به استثنای یک لایه تو فتوشاپ ساخته شده . تازه اونم با داداش بزرگه فتوشاپ : افتر افکت
جملات بالا رو هم از یه جایی با یک همه دخل و تصرف اینا اینطوری کردم

طبق کارای قبلیم making of کار رو هم می ذارم تا لاقل یه سودی هم داشته باشه ... فقط یه خواهشی هم ازتون دارم . اونم اینه که بگین این making of هایی که تا حالا براتون گذاشتم چقدر مفید بودن ؟ خیلی برام مهمه که بدونم . اگر خیلی سه یه که دیگه نذارم اگر هم که جای کار داره بگین تا اصلاحشون کنم .
در ضمن بسیاز خوشحال می شوم که نظراتتون هم بشنوم ... تورو خدا این قدر ایراد بگیرین از کار که من از رو برم ... نمی دونید وقتی از کار آدم ایراد می گیرن چه حسی به آدم دست میده

هیچی دیگه اینا . موفق باشین دوستان
متین نخل احمدی
دومین ویرایش :

سومین ویرایش :

آخرین ویرایش: