بی بی کد Some Interior Designs

crissangel

کاربر فعال
سلام خدمت دوستان عزیز...
در این تاپیک سه تا رندر از یکی از کارهای داخلی خودم قرار دادم و امیدوارم لذت ببرید...

منتظر نظرات و انتقادات هستم...

Max- Vray - CC

Post_1.jpg

Post_3.jpg

Post_2.jpg
Post 1.jpg

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
کار خیلی خوبی شده
پارکت کف کمی ضعیفه و مقداری هم رندرتون شارپ شده
نورپردازیتون خیلی جون دار شده ولی تو رندر دومی زیاده روی شده بالای 50 درصد رندرتون سفید خام شده

خسته نباشید

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کار خوبیه تقریبا
بهترین قسمت نورت هست
ولی متریال رو زیاد دوست نداشتم
روش کار کنی بهتر میشه

crissangel

کاربر فعال
کار خوبیه تقریبا
بهترین قسمت نورت هست
ولی متریال رو زیاد دوست نداشتم
روش کار کنی بهتر میشه

ممنون از نظرت محسن جان ...اما در کل فکر کنم اگه سلیقه ‌ای نظر ندیم بهتره....البته خدایی نکرده منظورم رو بد برداشت نکن.... منظورم اینه که فکر کنم اگه ایرادات رو بگیم بهتره تا اینکه بگیم از این خوشم نیومد یا خوشم اومد...مثل همین موضوع که مثلا شما گفتی نور خوب شده....اگه همینطوری خوبی ها یا بدی‌ها بدون دخالت دادن سلیقه بیان بشه فکر کنم بهتر باشه و در کنارش اگر خواستیم سلیقه رو هم بهش اضافه کنیم....

درنهایت نظرات و سلیقه شما و بقیه دوستان عزیز برای من قابل احترامه و بازم می‌گم خدایی نکرده بد برداشت نشه....

موفق باشی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
درود ، شما تا حد قابل توجهی در تکنیک پیشرفت داشته اید اما پیشنهاد میکنم روی کلیت کار و طراحی ها بیشتر وقت بگذارید ...

یک بخش کار دیزاین و تفکر پشتشه و یک طرف تکنیک کار و حرفه

مثلا خیلی تصاویر رو شارپ میکنید و مخصوصا اینکه از Sampling نا درست هم استفاده میکنید ... که خیلی به کارتون صدمه زده ..

در مورد پرده هم این رو ببنید :

90379973907712959484.jpg

نورپردازیتون خیلی خوبه ولی باز هم جای کار داره ..
متریال سازیتون باید بیشتر رو جزییات و مواد کار کنید مثلا استفاده از Map ـه Smoke در رفلکشن ...

بهتون بابت این تلاش و کار خوبتون تبریک میگم
موفق باشید

crissangel

کاربر فعال
درود ، شما تا حد قابل توجهی در تکنیک پیشرفت داشته اید اما پیشنهاد میکنم روی کلیت کار و طراحی ها بیشتر وقت بگذارید ...

یک بخش کار دیزاین و تفکر پشتشه و یک طرف تکنیک کار و حرفه

مثلا خیلی تصاویر رو شارپ میکنید و مخصوصا اینکه از Sampling نا درست هم استفاده میکنید ... که خیلی به کارتون صدمه زده ..

در مورد پرده هم این رو ببنید :

90379973907712959484.jpg

نورپردازیتون خیلی خوبه ولی باز هم جای کار داره ..
متریال سازیتون باید بیشتر رو جزییات و مواد کار کنید مثلا استفاده از Map ـه Smoke در رفلکشن ...

بهتون بابت این تلاش و کار خوبتون تبریک میگم
موفق باشید

سلام ...ممنون از نظرتون ....راستش باهاتون موافقم در این موارد ....شارپ شدن کار هم توی پست پرو از دستم در رفت و انقدر زیاد شد....یه وقت‌هایی آدم انقدر پای کار می‌شینه که دیگه چشمش درست و غلط رو تشخیص نمی‌ده ....این خیلی خوبه که با اشتراک گذاری کارها در اینجا ایرادات کار گفته می‌شه....

از نظرات همه ممنون
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا