بی بی کد snow

HR3D

کاربر فعال
خیلی خوبه ، ما هم میخواستیم یه چیزی تو این سبک بزنیم ( برف با درخت برفی پروکسی ) که با مشورت با عارف جان به این نتیجه رسیدم که باید یه i7 با رم حداقل 16 داشته باشیم که سیستم از پس این کار ها بر بیاد :shock: :sad: ، میشه لطفا بگید که مشخصات سیستمتون چی بوده و آیا منظور از اسنو همون Snowflow هست یا یه چیز دیگه ، برف همش با پلاگینه یا دیسپلیس هم هست و این که چقدر طول کشید رندر بگیره ؟ ( چقدر سوال پرسیدم :green: )

با تشکر :rose:

m.n1362

Member
خیلی خوبه ، ما هم میخواستیم یه چیزی تو این سبک بزنیم ( برف با درخت برفی پروکسی ) که با مشورت با عارف جان به این نتیجه رسیدم که باید یه i7 با رم حداقل 16 داشته باشیم که سیستم از پس این کار ها بر بیاد :shock: :sad: ، میشه لطفا بگید که مشخصات سیستمتون چی بوده و آیا منظور از اسنو همون Snowflow هست یا یه چیز دیگه ، برف همش با پلاگینه یا دیسپلیس هم هست و این که چقدر طول کشید رندر بگیره ؟ ( چقدر سوال پرسیدم :green: )

با تشکر :rose:

سلام خواهش ......لب تاب رم 4 ....i5...نه همه رو که نمشه پلاگین زد عارف جان درست گفته سنگین میشه....رندرشم 30 دقیقه ....

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.با دیتیل برف های جلو تا بک گراند.حقیقتا دست مریزاد.
درخت کنار کادر زیاد خوب نشد.
تو اورموشن گذاشتی کارتو؟

m.n1362

Member

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
ترکیب رنگ خیلی خوب شده، درکل رندر زیبایی شده.
فقط تکسچر دیوار یکم عجیبه، برف به این صورت به دیوار نمیچسبه.
موفق باشی

m.n1362

Member
ترکیب رنگ خیلی خوب شده، درکل رندر زیبایی شده.
فقط تکسچر دیوار یکم عجیبه، برف به این صورت به دیوار نمیچسبه.
موفق باشی

سلام ممنونم .اره بی دقتی دیگه.... باید رندومش میکردم یکمم حالت یخ زده میشد بهتر میشد..ممنونم از توجهت ممنون

m.n1362

Member
ساسان جان اب اینطوری که مپ برفی که داشتم رو تو فتوشاپ یه جاهایش رو برداشتم اب رو همون طوری که گفتم درست کردم بعد blend متریالش کردم تو قسمت متریال دوم یه حالت ماتتر خییییلیی کم دادم بهش و تو قسمت amountمپ همون مپ برف رو با بامپ دادم بهش .

جدیدترین ارسال ها

بالا