بی بی کد sky villa

hamed max

کاربر فعال
این یکی هم یه تمرین کوچیک exteriorهستش.....................تنها نور اصلی این سکانس ها یه vraysunهست و آسمون ها با تکنیک آلفا تو فتوشاپ اضافه شدن........................!!!!
امیدوارم این کارهم مثل قبلی ها کلی سوال و مبحث و نقد و.................. داشته باشه......................................every design has a story

پیوست ها

• 01 day.jpg
    01 day.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 70
  • 02 sunset.jpg
    02 sunset.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 61
  • 03 lights on.jpg
    03 lights on.jpg
    988.9 کیلوبایت · بازدیدها: 92
کار بسیار زیبایی شده ولی از لحاظ نور و سایه مشکل داره یعنی تو رندر ها نور توی صحنه با سایه هماهنگ نیست مثلا توی عکس ها ببین می تونی تو مجیک بالت تو قسمت منحنی نور باهاش کار کنی که خیلی پیشرفتس و تکنیک کنتراست پایین خیلی هنرمندانست ولی تو رندرات خیلی زیاد شده تکسچر چوب خیلی خام شده و انگار کاغذه با یک بامپ ساده هم جوابگو نست
کار قشنگیه در کل ولی بیشتر واسه کارای هنری رو جزییات دقت کن

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبیه ...
رندر غروبش بهتره.
یه مقدار تارگت دوربین بالاتر بیاد بهتر میشه
متریال ها یه مقداری خام به نظر میان ... مثلا متریال بتن حالت فلز مانند داره ... انگار فرنال رفلکشن نداره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این صحنه رو کلا خودت ساختی؟ من اگه استعداد تو رو توی طراحی داشتم می ترکوندم
خیلی طراحی کارات رو دوست دارم.
اما نور پردازی اصلا خوب عمل نمی کنی.بخدا خیلی ساده هست.به جای استفاده از بک گراند فتوشاپی اگه بتونی hdri استفاده بکنی خیلی بهتر میشه
دیتیل کار جای قدردانی داره.چمن خیلی خوب شده.سنگ ها قشنگ شده.متریال سازی بهتر میتونست باشه.فرشید گفت تکراری نمیگم.
بتن ها خوب شده.ببین تکسچر سازی عالی شده.اما شیدرسازی ضعیف هست.بتن برای اینکه بتن بشه باید حداقل 3 یا 4 تا تکسچر برای رنگ رفلکت گلاسی و حتی رافنس استفاده بکنی.
رندر غروب خیلی خوب شده.بک گراند عالی شده.کدوم تکسچر هست ؟
کارت خوبه .اما تمام کننده خوبی نیستی.باز هم میگم ای کاش طراحیم مثل تو بود.
موفق باشی دوست خوبم.

hamed max

کاربر فعال
از همگی دوستان به خصوص فرشید و عارف عزیز ممنونم............................تو جواب فرشید اینو بگم که فرسنال داره اما چون rgb levelتکسچر گلسینز رو زیاد از حد گذاشتم یه کمی بد شد و قبول دارم.............................اینو گفتم اولش که یه کار تمرینی و کوچیکه و رندر هاش هر کدوم یه ساعت طول کشید.....................عارف عزیز همه ی کارهایی که انجام میدم رو خودم طراحی میکنم و چون رشته ام معماریه اینو یه نیاز اساسی برا یه دانشجو میدونم که طراحی رو تمرین کنه این نظر لطف تو رو نشون میده..............ازت ممنونم..................کارام مشکلاتی داشت و تو این چند روز متوجه مشکلم شدم و از کارای بعدی حتما رندر های بهتری میبینی................................در کل از همگی ممنونم..............................................

maxpin206

Well-Known Member
سلام حمید جان
طراحیت بسیار عالیه گفتنی هارو گفتن ولی چند نکته هم بگم تا کارتون بهتر تر بشه
به نظر بنده کمی جزئیات میتونه بیشتر باشه مثلا محل اتصال تیراهن ها رو میتونستی کمی با پیچ و ...استفاده کنی
تو اتصال زمین به دیوار رو مینوستی با کمی علف هرز و .. مرز میانشو مشخص میکردی
تنوع درخت هم بد نمی شد اگه تو کارت بود
در کل بسیار عالی بود

hamed max

کاربر فعال
ممنونم دوست عزیز............................ان شا ا... تو کارهای بعدی..............................راستی اسمم حامد هستش نه حمید................!!!!!!!!!!!!:wink:[CPPS][/CPPS]

جدیدترین ارسال ها

بالا