[size=12]نوار قلب[/size]

ali-R20

New Member
آقايون وخانمهاي محترم سلام حقير راپذيرا باشيد 8O
خيلي لفظ قلم بود ببخشيد
آقا من تازه كارم مي خواستم اگه امكان داره به من بگيد چجوري ميشه نوار قلب (بالا وپايين رفتنpk نوارقلب) را درست كرد :oops:
بد توضيح دادم مي دونم ولي از اين بهتر نمي تونم
با سپاس فراوان

اين چيزي كه شما مي خواين عكس انيميشنش هست فكر كنم با پسوند gif . اگه سرچ كينن توي اين سايتهاي گيف انيميشن مي تونيد پيدا كند. و اما در فلش اگه مي خواين فقط در فلش اين كار و بكنيد دو نوع مي شه يكي از راه رسم دستي و ديگري با كد action script كه اين دومي رو من بيشتر مي پسندم چون ميشه خيلي جورهاي ديگه تنظيمش كرد .. من در تاپيك رسم نمودار دو تا مثال گذاشتم كه عدد ميگيره و نمودار رو با توجه به معادله رسم ميكنه چيزي كه شمام ميخواين همينه حالا فقط با يد اونه در يك حلقه تكرار قرار داد و طوري روي محور X كار كرد كه حالت حركت داشته باشه ... حالا اگه بازم خواستي من برات يه نمونه درست مي كنم
نگرانم نباش!!! دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره!!!
موفق باشي

mahdiflash

Member
سريع درست كردم ولي بد نشد 8) 8) 8) 8)

[flash width=500 height=300:a5d91086f0]http://www.aboutme.com/mahdiflash/mahdiflash1.swf[/flash:a5d91086f0]

ظاهرن كه خوبه ولي من هنوز نگاه نكردم سورسشو انشاالله كه از كد استفاده كردي...
ديدي آقا گفتن سوخت و سوز نداره!!!

Saeid Taheri

Active Member
اين با ماسك هستش ديگه درسته ؟
دستي كشيده شده و لايه ماسك از روي آن به حركت در اومده ...
به هر جالب بود .
با تشكر موفق باشيد

بله دقيقن درسته من نميدونم چرا گفتم اسكين؟؟؟ اين كلمه يهو پريد تو دهنم . آره ماسكه من مي خواستم همين و بگم گفتم اسكين؟؟ چرااا؟؟؟!!!!

Saeid Taheri

Active Member
behrouzstar گفت:
بله دقيقن درسته من نميدونم چرا گفتم اسكين؟؟؟ اين كلمه يهو پريد تو دهنم . آره ماسكه من مي خواستم همين و بگم گفتم اسكين؟؟ چرااا؟؟؟!!!!
ايرادي نداره پيش مياد !!!
موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا