خوب عزیز اگه این توضیح رو همون اول میدادی من هم اشتباه فکر نمیکردمسلام احسان جان
نمی دونم درست حرفت رو فهمیدم یا نه
اما بزار اینجوری بگم
من این صحنه رو از روی archinterior ساختم و سعی کردم هر چه بیشتر شبیه اون کار بشه و یه تمرین بود واسه رسیدن به یه نتیجه ی مشخص. فکر نمی کنم این کار مانعی باشه واسه ارتقاع سطح دانش از نور پردازی داخلی
من اصلا سی دی های archinterior رو ندارم.ضمنا فکر می کنم در نور پردازی این اصل وجود داره که نور پردازی هر صحنه فقط به درد همون صحنه می خوره .اگه اشتباه می کنم بگید.
سوال اول: خودمم نمیدونم. ولی اگه به مدیرای ارشد سایت پی ام بزنی حتما به جواب میرسی.احسان جان من تویکامنت دوم همین پست یه سوال پرسیدم و جواب ندادید
یه سوال هم برام پیش اومده چرا روی مطالب من کسی زیاد نظر نمی ده و ایراد نمی گیره در حالی که باز دید زیاده
احسان جان اونقدر کارت خوب هست که هر وقت کار میزاری اینجا تاپیکهات پست زیاد داشته باشه. مثل همین. مگه نمیگی مدیونی؟ خوب پس مثلا همون اول که تاپیک میزنی تا اونجایی که میتونی در مورد کار توضیح بده تا هم جنبه آموزشی داشته باشه و هم بهتر بتونن بچه ها در مورد کارت نظر بدن. مگه بعضی از تبلیغای جدید تلویزیون رو ندیدی؟simulation: امید وارم هرکی توی این سایت فعالیت می کنه سعی کنه مفید باشه واسه خودش و بقیه. منم اگه اینجام صرفا به خاطراین که به مجید آنلاین مدیونم . و اینجام تا می تونم دینی که دارم رو ادا کنم.