Silveria UI Pack

+Mohammad+

Well-Known Member
سلاملیکم
یه چند روزی دنبال برنامه نویسی بودم .. داشتم گرفتارش میشدم ولی خب بالاخره تموم شد :)
از این مدل کارها اینجا ندیدم .. نمی دونم چرا دوستان انجام نمی دن .. خب رابط کاربری هم گرافیکه !! ما که نباید اینجور چیزا رو همش از سایت های خارجی دانلود کنیم که!!

این کار مربوط به یک قسمت از نرم افزار تحت اندروید هستش .. البته یه سری چیزای دیگه هم داشت ... ولی اونا زیاد مهم نیست ...
دوستان نظر .. انتقاد .. پیشنهاد .. ناسزا :دی هر حرفی هست بگید .. البته میدونم یکم ساده هست.
:green:
Silveria UI Pack.png

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام محمد جانــ
خسته نباشی ، فقط فکر میکنم رنگ و لعابش کمه
بنظرم میشد از گرادیانت بهتری هم استفاده کرد
موفقیتـ

+Mohammad+

Well-Known Member
ممنون صادق جان
بنظرم میشد از گرادیانت بهتری هم استفاده کرد
منظورت رنگ گرادینت هستش ؟ خب نقره ای به خاطر اینه که کل Theme نقره ای بود .. و البته خواست مشتری .. وگرنه خودم اگه بودم آبی میزدم و یه رنگ تلفیقی دیگه :دی
از بس اینجا اینجور کار ها نیست ما زیاد پیشرفت نکردیم .. نظرت چیه ؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام محمد دادا.
آقا کلاً کاراتو دوست دارم، اینم همینطور. رنگش هم میگی مشتری خواسته اینجوری باشه، خب دیگه جای حرفی نذاشته.
موفق باشی؛ یا علی :rose: :rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
اگه متناسب به تم هست که هیچی (حواسم نبود :دی)

حالا بازم حرفمو تکمیل میکنم ، بهتر از هیچیه :)
منظورم از گرادیانت مثل عکس زیر (البته اینی که برای مثال قرار دادم اصلا گرادیانت و استایل مناسبی نداره)
واسه دکمه عقب گرادیانت رو تغییر دادم
واسه دکمه شروع یک لایه سفید با آپاسیتی پایین قرار دادم
یعنی اینکه از حالت سادگی یجوری در بیاد (البته نه مثل این :green:، بیشتر باید کار بشه)

42796827584080000502.jpg

nader918

Well-Known Member
سلام داش محمد
بابا کات درسته مارو چه به نظر دادن به کار شما
موفق باشی یاعلی
:rose:

+Mohammad+

Well-Known Member
اگه متناسب به تم هست که هیچی (حواسم نبود :دی)

حالا بازم حرفمو تکمیل میکنم ، بهتر از هیچیه
منظورم از گرادیانت مثل عکس زیر (البته اینی که برای مثال قرار دادم اصلا گرادیانت و استایل مناسبی نداره)
واسه دکمه عقب گرادیانت رو تغییر دادم
واسه دکمه شروع یک لایه سفید با آپاسیتی پایین قرار دادم
یعنی اینکه از حالت سادگی یجوری در بیاد (البته نه مثل این ، بیشتر باید کار بشه)
آهان .. منظورتو گرفتم ...
اتفاقا این طرحی که قرار دادی قشنگه... یه ایده هایی میتونم بگیرم ازش ... ممنون از لطفت .. ایشالا توی پروژه های بعدیم ازش استفاده میکنم ...
آخه می دونی .. رابط کاربری تکنیک زیاد داره .. منم هنوز اونقدر تجربه کسب نکردم ... ولی خب دوستایی مث شوما کمکم میکنن :دی

ممنون از نظرات همگی :)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشید
با نظر صادق عزیز هم موافقم
فقط ی لطفی کنید تاپیکهایی که ایجاد میکنید و توی یک بازه زمانی کوتاه مثل یک تا 3 روز هست رو توی یک تاپیک ادامه بدید یا یک جا توی یک تاپیک آپ کنید در یک پست
اینطوری هم قوانین و هم نظم بخش رعایت میشه
ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا