سلام من برنامه اي مي خواهم كه با آن بشه setupسازي كرد و كار باآن نيز ساده باشه ممنونم :twisted:
M MohsenOnliner Member Mar 6, 2004 #1 سلام من برنامه اي مي خواهم كه با آن بشه setupسازي كرد و كار باآن نيز ساده باشه ممنونم :twisted:
I iranexplorer.net Active Member Mar 7, 2004 #2 کد: http://www.indigorose.com شماره سریال: کد: SF6-0001-9576-8425
S shahrokh_xp Active Member Mar 7, 2004 #3 قوي ترين برنامه Install Shield است كه حجمش زياده.اگر خواستي لينكش رو بدم. يه برنامه هم به نام Install Wise است.
قوي ترين برنامه Install Shield است كه حجمش زياده.اگر خواستي لينكش رو بدم. يه برنامه هم به نام Install Wise است.
Peyman-Pop Active Member Mar 8, 2004 #5 Install Shield چندین نوع مختلف داره حدود 5 یا 6 نوع هر کدوم هم ویژگیهای خاصی دارند . اسم سایت هم به همین اسم برنامه هستش . در ضمن سالار جان اگر در مورد سایز این برنامه اطلاع نداری باید بگم سایزش حدود 400 mb هست .
Install Shield چندین نوع مختلف داره حدود 5 یا 6 نوع هر کدوم هم ویژگیهای خاصی دارند . اسم سایت هم به همین اسم برنامه هستش . در ضمن سالار جان اگر در مورد سایز این برنامه اطلاع نداری باید بگم سایزش حدود 400 mb هست .
mizsia Member Mar 8, 2004 #6 به نظر من از همون سايتي كه iranexplorer.net گفته برنامه ي Setup Factory رو دانلود كني خيلي بهتره! چون ساده تره!!!
به نظر من از همون سايتي كه iranexplorer.net گفته برنامه ي Setup Factory رو دانلود كني خيلي بهتره! چون ساده تره!!!