فرض کنید یه فایل php قراره با ajax لود شه
من نمیتونم داخل این فایل از session استفاده کنم و سشن رو ست کنم
لطفا راهنمایی کنید
امکان نداره !
کد فایل php رو بزار ، تا ببینیم کجای کارت اشتباهه !؟
خیلی هم خوب امکان داره ! کدم ایرادی نداره مطمئنم
این یه مشکله که تو گوگل هم سرچ کردم روش های مختلفی براش ارائه شده ولی من سر در نیاوردم
مثلا میگن باید همه ی مشخصات سشن رو همراه آدرس url بفرستی و ...
1: امکان نداره کدت ایرادی نداشته باشه ! برنامه ای ایراد ندارد که صفر خط کد داره !
2: شما نه سورس رو می دی نه توضیح میدی
3: اینقدر مطمینی دیگه چرا سوال می کنی ! اگه فکر میکتی نمیشه ! پاش بمون !
چرا عصبانی میشین
خیلی ممنون اشتباه از من بود معذرت میخوام
بزارین سوالم رو عوض کنم چون الان این مشکلو دارم :
فرض کنید یه فایل php قراره با ajax لود شه
داخل این فایل چطوری میشه لز هدر استفاده کرد ! آخه من استفاده میکنم ولی ریدایرت نمیشه !
لطفا راهنمایی کنید
header('Location:
document.location.href='./Manager';
سعی کن سوالت را جوری بپرسی که جز خودت کسه دیگه هم متوجه بشه !
اگه میخوای از همون تابع header استفاده کنی ERR رو که میده بزار.گفتم شاید یه روش بهتری وجود داشته باشه !
اگه میخوای از همون تابع header استفاده کنی err رو که میده بزار.
فکر میکنم به error که برخورد میکنی header information باشه.اگه اینجوریه بگو تا بگم چکار کنی!
مشکلت کد تو اینجاست که قبل از توابع header (کلهم اجمعین!) نباید خروجی داشته باشی.به عبارت دیگه کدهای header باید همیشه اولین خطهای هر صفحه ای باشن.
البته بعضی وقتها اولین خط صفخه هم که میزاریش ERR میده!!!؟؟!!
اگه باز اینجوری بود بگو تا یه بار دیگه پست بدم!
اینا رو میدونم عزیزم ، منظورم وقتی هست که صفحه ای که با آجکس لود میشه داخل header لود شه
امتحان کردی؟
بی خیال این مشکلو خیلی وقت پیش داشتم ، اون موقع با ریدایرکت کردن جاوااسکریپتی حلش کردم /صفحه ای که با ajax لود میشه تو header لود بشه؟این یعنی چی؟
یکم توضیح میدی؟من قبلاً صفحه ای که توش header باشه رو با ajax لود کردم.و مشکلش رو حل کردم.ورداشتم header هایی رو که داشت گذاشتم تو صفحه ای که داره اون صفحه توش لود میشه.
بی خیال این مشکلو خیلی وقت پیش داشتم ، اون موقع با ریدایرکت کردن جاوااسکریپتی حلش کردم /