Self Portrait-حامد طالبانی

hamex

Member
سلام به همه دوستان
می دونم که خیلی وقته هیچ کاری نذاشتم البته به نظر میاد که واسه کسی هم مهم نیست:wink:
به هر حال این یکی ا زطرح های جدیدمه که از خودم کشیدم. امیدوارم دوست داشته باشید.
HameD

HameD-002.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
می دونم که خیلی وقته هیچ کاری نذاشتم البته به نظر میاد که واسه کسی هم مهم نیست
عجب!!! تنهايي اين فكرو كردي؟!

چطوري حامد جان؟ واقعا خوشحالم كه دوباره ميبينمت. شما كه بي معرفتي و كم سر ميزني.

كارات ديگه نيازي به نظرخواهي نداره! اونقدر قشنگ هستن كه من يكي به سبكت حسوديم ميشه. اينو جدي ميگم. يعني هر دفعه كه ميبينم يه تاپيك جديد زدي انتظار يه كار فوق العاده مثل همين كارو دارم. اميدوارم بيشتر ببينيمت اينجا. اين كار هم مثل تمام كارات فوق العاده شده.

راستي حامد اگر تونستي هر وقت كه كاري رو ميذاري يه توضيح كوچيك هم درباره كار بذار. كه كلا چطوري شروع كردي و رنگ آميزيش چطوري بوده و كلا با ماوس كار كردي يا وكوم و ...

موفق باشي.

memol_515

Active Member
عالی! خوشم اومد! کارت عالیه!
ببین، این کار به نظر میاد با مداد کار شده، درسته؟ مداد و پاستل احتمالآ! اگه یه توضیحی بدی ، خیلی ممنونت میشم! خیلی وقته از کار دستی فاصله گرفتم،خوشحالم کردی، انگیزه باز برگشت (; دمت گرم، از این به بعد من یکی منتظرتم

موفق باشی
memol

hamex

Member
از همه شما دوستان عزیزم متشکرم ...
لطف شما همیشه شامل حال من شده و باعث دلگرمی...
راجب تکنیک این کار :
اول طراحی با دست و سعی کردم سایه ها رو تو خود طراحی در بیارم.
بعد با وکوم تو محیط photosohp رنگها و نورها رو دادم
بازم ممنونم
HameD

hamex

Member
عجب!!! تنهايي اين فكرو كردي؟!

چطوري حامد جان؟ واقعا خوشحالم كه دوباره ميبينمت. شما كه بي معرفتي و كم سر ميزني.

كارات ديگه نيازي به نظرخواهي نداره! اونقدر قشنگ هستن كه من يكي به سبكت حسوديم ميشه. اينو جدي ميگم. يعني هر دفعه كه ميبينم يه تاپيك جديد زدي انتظار يه كار فوق العاده مثل همين كارو دارم. اميدوارم بيشتر ببينيمت اينجا. اين كار هم مثل تمام كارات فوق العاده شده.

راستي حامد اگر تونستي هر وقت كه كاري رو ميذاري يه توضيح كوچيك هم درباره كار بذار. كه كلا چطوري شروع كردي و رنگ آميزيش چطوري بوده و كلا با ماوس كار كردي يا وكوم و ...

موفق باشي.
خیلی ممنونم سارا جان

Broken-home

Member
حامد جان من تو da دیده بودمش .من از این یکی و اون سامورایی ه بیشتر از همه خوشم اومد . در کل دمت گرم. به خاطر اثر مداد یه جوری اصیل ترن.بیست!

h.khafan

Active Member
خیلی قشنگ شده . اینطور که دوستان میگن انگار همیشه کارات قشنگه ولی من اولین باره که کارای شما رو میبینم .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حامد جان لطف ميكني مارك وكوم و قيمتش رو بگي؟ سايزش چنده؟ البته ميدونم كه اصل طرح هيچ ربطي به نوع و مارك وكوم نداره و برميگرده به خود طراح ولي گفتم شمايي كه استفاده ميكني بهتر خبر داري. ممنون.

Erfan

Active Member
خيلي قشنگ بود حامد جان .. من يكي به شخصه لذت بردم ....

مخلصيم, بارزام @

hamex

Member
حامد جان لطف ميكني مارك وكوم و قيمتش رو بگي؟ سايزش چنده؟ البته ميدونم كه اصل طرح هيچ ربطي به نوع و مارك وكوم نداره و برميگرده به خود طراح ولي گفتم شمايي كه استفاده ميكني بهتر خبر داري. ممنون.
وکوم من خیلی معمولیه
wacom volito2
قیمتسم حدود 60000 تومانه

جدیدترین ارسال ها

بالا