seek bar

topol_2002

New Member
من توي عيد يك تاپيك با همين موضوع ايجاد كردم و دوستان عزيز درباره قرار دادن seeking bar در فلش توضيح دادن و يكي از دوستان هم يك كامپوننت قرار دادن.كه متاسفانه اون تاپيك از بين رفت و من اسم اون آقايي كه كامپوننت رو گذاشته بودن يادم رفته. حالا يه سوال ازش دارم و اينكه اون seek bar رو ما توي هر فايل فلشي كه ميذاريم جواب نميده. يعني اونو به صورت يه نوار لغزنده نشون ميده ولي با عقب و جلو بردن اون هيچ اتفاقي نمي‌افته. اگه ممكنه طريقه استفاده از اون رو به ما ياد بدين.

fafa^mx

Member
هيچي بايد در onRelease موقعیت شکل رو بگیری : بعد نسبت به جایی که هست میگی موی از اونجا شروع بشه! :wink:

rahincom

Member
fafa^mx گفت:
هيچي بايد در onRelease موقعیت شکل رو بگیری : بعد نسبت به جایی که هست میگی موی از اونجا شروع بشه! :wink:
خب پسره خوب اگه بلد بود كه نمي اومد اينجا بگه
البته فافا خان ثابت كرد با اين جور جواب دادن كه خيلي وارده.

topol من براي شما درست مي كنم و مي زارم كه download كنيد.

topol_2002

New Member
آقاي راهين. ممنون ميشم اگه اين كارو انجومش بدين.

اما آقا پدرام من منظورم همين كامپوننت شما بود كه بلد نيستم باهاش كاركنم. من اونو توي فايل فلش ميذارم ولي با عقب و جلو بردن اون هيچ تغييري در اجرا ايجاد نميشه (يعني اونو عقب جلو نميبره)

topol_2002

New Member
بچه ها كسي حاضر نيست به من كمك كنه؟ من چند روزه كه همينجا منتظر نشستم ولي دريغ از يه جواب سربالا. آقاي راهين شما قول داده بودي كه براي داونلود بذاري اينجا پس چي شد؟

بهترين كاري كه ميكنيد اينه كه سرچ كنيد و مطمين باشيد كه به چيزاي خوبي ميرسيد . ايشالله بچه ها ميان جواب شما را هم ميدند.

جدیدترین ارسال ها

بالا