security

seyedreza

Member
سلام
یه دکمه ساختم و بهش url دادم وقتی تست می کنم(ctrl+enter) درست کار میکنه یعنی وقتی رو دکمه کلیک کردم سایت باز شد
ولی وقتی export میکنم و رو اون دکمه کلیک پیغام security میده و اصلا IE رو باز نمیکنه
چکارش کنم؟
ممنون

Mr. LonelY

کاربر فعال
منم همین مشکل رو دارم!
نمونش رو هم گزاشتم

پیوست ها

• url.rar
    7.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

evt

Member
این از ویژگی های جدید مرورگر IE است و به برخی سایت ها و برخی ActiveX ها اجازه فعالیت مشخصی را در چارچوب مسائل ایمنی میدهد . من اگر ، از IE استفاده کنم این ویژگی را از تنظیمات غیر فعال میکنم تا به این مشکل نخورم . راه دیگه ای بلد نیستم دوستان IE کار اگر بلدند بگویند ما یاد می گیریم

Mr. LonelY

کاربر فعال
این از ویژگی های جدید مرورگر IE است و به برخی سایت ها و برخی ActiveX ها اجازه فعالیت مشخصی را در چارچوب مسائل ایمنی میدهد . من اگر ، از IE استفاده کنم این ویژگی را از تنظیمات غیر فعال میکنم تا به این مشکل نخورم . راه دیگه ای بلد نیستم دوستان IE کار اگر بلدند بگویند ما یاد می گیریم

حرف شما در صورتی درسته که IE باز بشه ولی فایلو اجرا نکنه
مشکل مناینه که اصلا IE باز نمیشه
میخوای شما فایل نمونه ای که گزاشتمو یه نیگا بش بنداز
موقعی که فایل fla اجراست برنامه درست عمل میکنه ولی وقتی fla بسته باشه و swf رو اجرا کنی ارور میده
یعنی IE رو باز نمیکنه!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

حرف شما در صورتی درسته که ie باز بشه ولی فایلو اجرا نکنه
مشکل مناینه که اصلا ie باز نمیشه
میخوای شما فایل نمونه ای که گزاشتمو یه نیگا بش بنداز
موقعی که فایل fla اجراست برنامه درست عمل میکنه ولی وقتی fla بسته باشه و swf رو اجرا کنی ارور میده
یعنی ie رو باز نمیکنه

دوست من اين مشكل شما اينه كه از دكمه هاي آماده استفاده كرديد . شما يه دكمه خودت بساز و اكشن رو بهش بده و بعد خروجي بگير

مشكلي نبايد داشته باشيد

موفق باشيد

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام دوست من

دوست من اين مشكل شما اينه كه از دكمه هاي آماده استفاده كرديد . شما يه دكمه خودت بساز و اكشن رو بهش بده و بعد خروجي بگير

مشكلي نبايد داشته باشيد

موفق باشيد

آونگ جان، امتحان کردم ولی بازم همون مشکل رو داره

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

برا من كه مشكلي نداره . اگه وقت شد شب برات يه نمونه مي زارم

موفق باشيد

seyedreza

Member
اينم كاري كه من كردم
ببينيد مشكل كجاست لطفاً

پیوست ها

• reza.rar
    118.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6

namin72

Member
سلام. اين مشکلي نداره. همون اول هم خودتون گفتيد که براي security باز نمي کنه. ولي اگه فلشتون رو داخل يک فايل html قرار بديد، مي بينيد که کاملا درست کار ميکنه. راه ديگرش هم اين هست که فلشتون رو با adobe flash باز کنين، نه flash player. راه دیگر اینکه فلشتون رو به یک فایل اجرایی تبدیل کنید و ببینید که کملا درسته.

namin72

Member
راستی یادم رفت. شما می تونید این رو غیر فعال کنید. فایلتون رو باز کنید، روی لینکتون کلیک کنید، پیغام security که اومد، روی setting بزنید، توی صفحه browser سایت adobe باز می شه که در سمت راست اون یک باکس برای تنظیمات هست که روی Global security settings باز میشه. حالا توی همون باکس روی Edit locations... کلیک کنید، add location... رو بزنید، browse for files رو بزنید. حال فایلتون رو انتخاب کنید. حالا دیگه کار میکنه.

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام. اين مشکلي نداره. همون اول هم خودتون گفتيد که براي security باز نمي کنه. ولي اگه فلشتون رو داخل يک فايل html قرار بديد، مي بينيد که کاملا درست کار ميکنه. راه ديگرش هم اين هست که فلشتون رو با adobe flash باز کنين، نه flash player. راه دیگر اینکه فلشتون رو به یک فایل اجرایی تبدیل کنید و ببینید که کملا درسته.

دوست عزیز من از فایلم publish گرفتم، هم html و هم exe
جواب نداد
من از ویندوز 7 و flash cs3 استفاده میکنم و فلش پلیر 10 رو هم نصب کردم

namin72

Member
راستی یادم رفت. شما می تونید این رو غیر فعال کنید. فایلتون رو باز کنید، روی لینکتون کلیک کنید، پیغام security که اومد، روی setting بزنید، توی صفحه browser سایت adobe باز می شه که در سمت راست اون یک باکس برای تنظیمات هست که روی global security settings باز میشه. حالا توی همون باکس روی edit locations... کلیک کنید، add location... رو بزنید، browse for files رو بزنید. حال فایلتون رو انتخاب کنید. حالا دیگه کار میکنه.
این راه رو هم امتحان کردی؟

Mr. LonelY

کاربر فعال
راستی یادم رفت. شما می تونید این رو غیر فعال کنید. فایلتون رو باز کنید، روی لینکتون کلیک کنید، پیغام security که اومد، روی setting بزنید، توی صفحه browser سایت adobe باز می شه که در سمت راست اون یک باکس برای تنظیمات هست که روی global security settings باز میشه. حالا توی همون باکس روی edit locations... کلیک کنید، add location... رو بزنید، browse for files رو بزنید. حال فایلتون رو انتخاب کنید. حالا دیگه کار میکنه.

این جواب داد ولی ی مشکل داره!
اگه جای فایلو تو hd تغییر بدم دیگه جواب نمیده، میشه مثل قبل!

namin72

Member
خوب این که کاری نداره. به جای اینکه در قسمت انتخاب فایل، گزینه Browse fo file رو بزنی، گزینه Browse for folder رو بزن. اون وقت یکی یکی همه درایو های روی هاردت رو انتخاب کن. دیگه مشکلت حله؟

جدیدترین ارسال ها

بالا