این از ویژگی های جدید مرورگر IE است و به برخی سایت ها و برخی ActiveX ها اجازه فعالیت مشخصی را در چارچوب مسائل ایمنی میدهد . من اگر ، از IE استفاده کنم این ویژگی را از تنظیمات غیر فعال میکنم تا به این مشکل نخورم . راه دیگه ای بلد نیستم دوستان IE کار اگر بلدند بگویند ما یاد می گیریم
حرف شما در صورتی درسته که ie باز بشه ولی فایلو اجرا نکنه
مشکل مناینه که اصلا ie باز نمیشه
میخوای شما فایل نمونه ای که گزاشتمو یه نیگا بش بنداز
موقعی که فایل fla اجراست برنامه درست عمل میکنه ولی وقتی fla بسته باشه و swf رو اجرا کنی ارور میده
یعنی ie رو باز نمیکنه
سلام دوست من
دوست من اين مشكل شما اينه كه از دكمه هاي آماده استفاده كرديد . شما يه دكمه خودت بساز و اكشن رو بهش بده و بعد خروجي بگير
مشكلي نبايد داشته باشيد
موفق باشيد
سلام. اين مشکلي نداره. همون اول هم خودتون گفتيد که براي security باز نمي کنه. ولي اگه فلشتون رو داخل يک فايل html قرار بديد، مي بينيد که کاملا درست کار ميکنه. راه ديگرش هم اين هست که فلشتون رو با adobe flash باز کنين، نه flash player. راه دیگر اینکه فلشتون رو به یک فایل اجرایی تبدیل کنید و ببینید که کملا درسته.
این راه رو هم امتحان کردی؟راستی یادم رفت. شما می تونید این رو غیر فعال کنید. فایلتون رو باز کنید، روی لینکتون کلیک کنید، پیغام security که اومد، روی setting بزنید، توی صفحه browser سایت adobe باز می شه که در سمت راست اون یک باکس برای تنظیمات هست که روی global security settings باز میشه. حالا توی همون باکس روی edit locations... کلیک کنید، add location... رو بزنید، browse for files رو بزنید. حال فایلتون رو انتخاب کنید. حالا دیگه کار میکنه.
راستی یادم رفت. شما می تونید این رو غیر فعال کنید. فایلتون رو باز کنید، روی لینکتون کلیک کنید، پیغام security که اومد، روی setting بزنید، توی صفحه browser سایت adobe باز می شه که در سمت راست اون یک باکس برای تنظیمات هست که روی global security settings باز میشه. حالا توی همون باکس روی edit locations... کلیک کنید، add location... رو بزنید، browse for files رو بزنید. حال فایلتون رو انتخاب کنید. حالا دیگه کار میکنه.
سلام دوست من
مشكل شما از فلش پليرتون بايد باشه
موفق باشيد