search

amirasef

Member
راستتشو بخواين روم سياس ولي به هر حال مشكلات دارم :wink:
خجالت داره پرسيدن اين سوال چون خودم به نوعه صدها بار ديدم اين سوال پرسيده بشه.
ولي خداوكيلي نديدم اين مشكل حل شده باشه.
ولي تورو به خدا بگين چه جوري ميتونم يه search توي سايتم بذارم.من از asp و php هيچ جوره بارم نيست ولي هر كدوم باشه هيچ مشكلي نيست. سرورشم سه سوته پيدا مي كنم كه اونو پشتيباني كنه. فقط زبانش در حدي باشه كه با يه copy . past كار رديف بشه.
منظورم اون search ي كه وقتي كلمه وارد مي شه ارجاع مي شه به يه صفحه كه خودم قبلا بهش دادم و اونجا يارو به جوابش برسه.
تورو به اوني كه مي پرستين كمك كنين... :(

amirasef

Member
چي شد؟
ملت كمك كنيد.داداش شير شاه اگه مي توني توضيح بده چه جوري مي شه از اين برنامه استفاده كرد من دانلودش كردم

platina

Member
آقا مي دوني چيه ؟
بلند مي شي مي ري بازار آخرين نسخه كافي كاپ اديتور رو مي گيري مي آري اگرم حوصله نداشتي جاش اينترنت داشتي برو به سايت coffeecup.com و از اونجا يه نسخه شو بگير بعد من نحوه رجیسترش رو بهت می گم .
توی این نرم افزار اسکریپت های آماده ای از جاوا و سی جی آی و جود دارن که یکیشون جستجو در سایته علاوه براون اسکریپت های بدرد بخور زیادی هم داره.

ShirShah

Member
اول برنامه رو كرك ميكني...
بعد تو برنامه روي Folder كليك ميكني و فولدر صفحات رو ميدي....بعدش رو Index (اون بالا) كليك ميكني...بدشم رو Build... بدم ميتوني اجراش كني... تا اونجا كه من يادمه ورژن هاي قبلب با جاوا كار ميكرد ولي الان با asp

amirasef

Member
خوب حاجي دانلودش كردم چيكار كنم؟
راستي مال اهالي غيور San Diego, California رو دانلود كردم اشكال كه نداره؟

platina

Member
آقا ما هنوز حاجي نشديم آ ولي انشاالله كه مي شيم البته همراه شما:)
اولا كرك نرم افزار رو از سايت crackway.com
پيدا مي كني و مي داونلودي بعدا هم كه كرك رو اجرا كردي همه چي آسونه و كافيه كه به قسمت cgi رفته و search رو انتخاب كني اگر هم مشكلي داشتي با خودم در ميون بذار.
درضمن قربون حاجي :)

amirasef

Member
قربون u حاجي.
ولي اين اكانت بي ناموس نمي دونم چرا فيلتر گذاشته واسش .
ريديفش مي كنم هيج جوره خيالي نيست.
بازم ازت ممنونم. :?

platina

Member
خاش مي كنم داش
راستي اين آواتارت ديسك كمر گرفت بيچاره مهلت بده يه تكوني چيزي بخوره.

Salar

Active Member
platina گفت:
آقا مي دوني چيه ؟
بلند مي شي مي ري بازار آخرين نسخه كافي كاپ اديتور رو مي گيري مي آري اگرم حوصله نداشتي جاش اينترنت داشتي برو به سايت coffeecup.com و از اونجا يه نسخه شو بگير بعد من نحوه رجیسترش رو بهت می گم .
توی این نرم افزار اسکریپت های آماده ای از جاوا و سی جی آی و جود دارن که یکیشون جستجو در سایته علاوه براون اسکریپت های بدرد بخور زیادی هم داره.

اقا اين رو مي گي CoffeeCup HTML Editor 9.5

جدیدترین ارسال ها

بالا