پشتیبانی Sci Fi Spider Man

سلام ،

خواهش می کنم ، شروعش یعنی Base Mesh تو 3dsmax 2011 ساختم . 80 درصد کار تو Zbrush 3.5 بوده یعنی مرحله ی Sculpting و طراحی تکسچرش تو Photoshop CS5 . برای Pose دادنش هم تو Character Studio تری دی مکس . Screen Cap هم تو نرم افزار marmoset engine .

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام همشهری
کارت خوبه و حرف نداره کمی بنزرم پهنای سر شونه هاش زیاده و قد کارکتر کوتاه نشون میده
قسمت باسن و جولوش کمی اقرار امیز حجیم شدن و کار نرمال نشون نمیدن
در کل کار عالی شده اما خدای صلحت قوی تر بود
راستی کجای ساری میشینی که انقدر اطلاعات دنیای سه بعدیت زیاده:green:
موفق باشی:rose:

سلام دوسته من کارا همه در حدّ جهانی انجام میدی فقط یه سوال نمیشه سوژه را از کتاب های ایرانی انتخاب کرد ؟

سلام ،
ممنون از تعریف تون . چرا می شه ، بعضی وقت ها دوست دارم کارم را یه جورایی به ایرانی بودن یا به تاریخ ایران ربط بدم.
مثل نمونه کارای قبلیم .اما یه کتاب داستانی مصور ایرانی نمی شناسم ، یا ندیدم . موضوع مسابقه هم در مورد شخصیت هایی
که در داخل کتاب های داستانی مصور هست رو با کمی تغییر بساریم . ایرانی یا خارجی فرقی نمی کنه .

Up

سلام به همه،

تمام تصویر های قبلی که آپلود کرده بودم همشون به صورت ریال تایم بودند ،Screen Shot و Screen Grab ولی این تصاویر زیر همشون تو منتال ری رندر شدن .
موفق باشید . :rose:

پیوست ها

• BeautyShot.jpg
    BeautyShot.jpg
    200.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • ConstructionShot.jpg
    ConstructionShot.jpg
    355.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • ConstructionShots.jpg
    ConstructionShots.jpg
    197.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • PresentationShot.jpg
    PresentationShot.jpg
    268.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • TurnAngle.jpg
    TurnAngle.jpg
    285.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

gold_cat

Active Member
سلام عالی بود منو یاد کریسیس انداخت مخصوصا عضلاتش
واقعا جالب شده ترکیبی از اسپایدر و کریسیس

m.n1362

Member
سلام بر مرد جوان هميشه مدلينگات عالي خيلي دوست دارم مدلاتو...خسته نباشي انشالا يه مقام خوب بياري:paint::rose:

Thanks

سلام بر مرد جوان هميشه مدلينگات عالي خيلي دوست دارم مدلاتو...خسته نباشي انشالا يه مقام خوب بياري:paint::rose:

سلام ،

ممنون دوست عزیز امیدوارم ، اما کار خیلی سختیه ، بعضی از شرکت کننده ها خودشون Art Director یعنی کارگردان هستند،
یا تو شرکت های معروف مشغول به کارند ، خیلی حرفه ای هستند . دی وی دی آموزشی زیادی خریدم تا کمی پیشرفت کنم ، حدود وسطای اسفند ماه امسال یه مسابقه ی جهانی که سالی یک بار برگزار می شه ، شروع می شه . حالا ببینیم خدا چی می خواد .
این نمونه کاری که اینجا می بینید جزء 15 اثر برتر فرار نگرفت . :cry:

m.n1362

Member
ميتوني واسه مدلينگ يه راهنماييم كني چي كار بايد بكنم؟ممنون در ضمن به نظر من كارات خيلي خوبه مطمينم كه ايراني ها خيلي باهوشن انشالا سال بعد اولي....هر انچه كه ميدانيم و ميپنداريم هستيم و يادت نره:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا