Scale کردن hdri

Bertali

Member
سلام دوستان

سلام دوستان 2 تا مشکل در رابطه با hdri در نورپردازی خارجی دارم

اولیش اینه که چطور میتونم تصویر hdri رو scale کنم آخه بکگراندی که داره یا گاهی خیلی کوچه و یا گاهی ( در بیشتر مواقع ) بزرگه و اصلاً با موضوع رندر من همخوانی نداره !

مورد دوم تاریک بودن بکگرانده ، با اینکه نورش درسته و جسم 3 بعدی من نورش ok شده اما آسمان تاریکه و وقتی نورش رو بیشتر میکنم که آسمان در بکگراندش روشن تر بشه اون موقع موضوع 3 بعدی بیش از حد روشن میشه و یا وقتی با دوربین شاتر اسپید رو تغییر میدم و پایین میارم خود بکگراند خیلی روشن میشه و یا اصلاً دیده نمیشه !

ممنون میشم راهنمایی کنید . مرسی

sm_r

Member
در مورد مشکل اول: باید به ارتفاع دورینی که با آن HDRI تهیه شده توجه کنید. مثلا اگر تصویر، با دوربینی در ارتفاع 1.5 متری از سطح زمین تهیه شده شما نباید از آن استفاده کنید برای صحنه ای که یک در آن یک دوربین در ارتفاع 10 سانتی از یک ساعت مچی روی زمین قرار دارد. در این صورت ساعت شما خیلی غول پیکر به نظر خواهد رسید. بنا بر این تنها راه انتخاب یا تهیه بکگراند متناسب با موضوع است.
برای مشکل دوم: می شود تصویر را با دو RGB level متفاوت، یک بار در همان قسمت بکگراند از دیالوگ Environment and Effects و بار دیگر در قسمت GI Environment از رول آوت Environment از برگه V-Ray از دیالوگ Render setup اعمال کرد. بنا بر این نور پردازی از بکگراندی که دیده میشود مجزا خوهد شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا