save dar dirctor

cheerful

New Member
سلام
آیا امکان سیو (save) در دایرکتور هست اگه بخواهیم یک تکس باکس بگذاریم و کاربر متنی توش یادداشت کنه و بتون سیو کنه !!! اگه کسی میدونه میشه به زبان ساده راهنمایی کنه یک کدش را بگه من واقعا کارم گیر افتاده .

sport414

Active Member
با سلام
شما میتونید یه فیلد توصفحه باز کنید که editeable باشه تا کاربر بتونه توش بنویسه(که احتمالا فارسی نشه!) بعد یه کلید save براش تعریف می کنی که اگه روی این کلید بزنه نوشته بره توی کست ممبر قرار بگیره و بعدش کست رو save کن . البته شما فقط توی کست هایی که پروتکت نشدن میتونید این کارو انجام بدین .حالا میمونه اینکه نفر بعدی وقتی این کارو انجام میده توی همون کست ذخیره نشه. پس باید یه برنامه ی داینامیک بنویسید که دارای مثلا یه کست خارجی که قبلا با 1000 تا کست ممبر از نوع فیلد پر شده ولی توش فعلا چیزی نوشته نشده . بعد توی همون کست مثلا در خانه 1001 یه شمارنده میسازی که اول توش عدد 0 هست یعنی هنوز کسی داخلش چیزی ننوشته.نفر اول که کارشو انجام داد شمارنده یک واحد اضافه بشه و در هر تغییر باید کست save بشه که دستور لینگو به صورت زیر است:
castLib(whichCast).save()

اون روشی هم که آقای موسی زاده فرمودند کمی کار می بره و اگه بتونی انجام بدی یه رشد خوبی به دنبالش هست چون این Xtra با اینکه ظاهرا چیز ساده ای هست باهاش کارهای پیچیده ای میشه انجام داد که به تیزهوشی ، خلاقیت و مخصوصا پشت کار شما بستگی داره.
موفق باشید انشاالله.

sport414

Active Member
با سلام
از دستور pref هم میتونی استفاده کنی .این دفعه باید اسم فایلها رو داینامیک بسازی.
مثال:
setPref "CurPrefs", member("Text Entry").text
این دستور نوشته هایی که در member ی با نام Text Entry وجود داره در یک فایل متنی به نام CurPrefs ذخیره میکنه.
اگه خواستی بعدا از اطلاعاتش استفاده کنی از دستور زیر استفاده کن!
theText = getPref("CurPrefs")
حواست به پرانتز باشه!!
موفق باشید انشاالله

cheerful

New Member
سلام بسیار ممنون از لطفتون من اون موقع نیاز فوری داشتم و از یه نرم افزار دیگه استفاتده کردم و گذاشتم تو برنامم . دوست دارم یاد بگیرم .
آیا برای ساخت دکمه ایی که امکان save داشته باشه متونید بهم کمک کنید . مثل save عکس ,و تصویر . ممنون میشم از همه شما ها

cheerful

New Member
با سلام
از دستور pref هم میتونی استفاده کنی .این دفعه باید اسم فایلها رو داینامیک بسازی.
مثال:
setPref "CurPrefs", member("Text Entry").text
این دستور نوشته هایی که در member ی با نام Text Entry وجود داره در یک فایل متنی به نام CurPrefs ذخیره میکنه.
اگه خواستی بعدا از اطلاعاتش استفاده کنی از دستور زیر استفاده کن!
theText = getPref("CurPrefs")
حواست به پرانتز باشه!!
موفق باشید انشاالله

سلام و بسیار ممنون از راهنمایی شما. برای save یک تصویر و یا طرح ( میخوام یک نقاشی بکشم در بوم نقاشی که ساختم و بتونم در سیستم اون نقاشی را save کنمش ) که کاربر بتونه سیو کنه در سیستم خودش میشه ..:rose:راهنمایی کنید.

sport414

Active Member
سلام
شاید این راه جواب بده البته من با image کم کار کردم. شما نقاشی رو در یک image بکشید که در کست ممبر پروتکت نشده باشه، بعد تغییرات را save کنید .به دنبال دستور سیو کست ممبر بگردید الان کدش یادم رفته.
موفق باشید.

cheerful

New Member
سلام و بسیار ممنون از راهنمایی شما. برای save یک تصویر و یا طرح ( میخوام یک نقاشی بکشم در بوم نقاشی که ساختم و بتونم در سیستم اون نقاشی را save کنمش ) که کاربر بتونه سیو کنه در سیستم خودش میشه ..:rose:راهنمایی کنید.
bazamm salamm
mishe in dastorat ra to ye file matni mese word be tartiib benevisid va baram begzarid
akhe in ja kheily be ham rikhtastt
va tozihate farsi ra dar entehash begiid mamnoon
bebakhshid injor neveshtam
mamnonammm

sport414

Active Member
با سلام
اولا فارسی بنویس.
ثانیا اگه کدها رو کپی کنی و در مثلا برنامه ورد ، پیست کنی خودش درست میشه!!
موفق باشید انشاءالله

جدیدترین ارسال ها

بالا