قالب samand body tuning

homayoon_fattah

Well-Known Member
سلام
یک تیونینگ جدید روی کار قبلیم . راضی نشدم ، نه با مدلینگ نه با رندر . البته سیستمم ضعیفه بیشتر از این نمیکشید .
مکس و وی ری
با رو از نظرات انتقادیتون بی بهره نذارید لطفا . چه تکنیک چه طراحی :wink:

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    148.1 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • 3.jpg
    3.jpg
    181.7 کیلوبایت · بازدیدها: 64

Yar.kh

Member
استودیو خوب نشده. تو نمای جلو گوشه استودیو!
متریال شیشه ها خوب نیست. شاید چون استودیو نورپردازی خوبی نداره رفلکت هاش خوب دیده نمیشه.
نظر شخصیم اینه که اگه نور استودیو فقط روی ماشین متمرکز می شد و بقیه استودیو تاریک بود بهتر می شد. اگه از چندتا لامپ وی ری استفاده میشد که هم متمرکز روی ماشین بود و هم رفلکت مناسب ایجاد می کرد خوب بود.
متریال بدنه خوب نیست. راستش متریال ها خوب نشدن. لاستیک و رینگ هم. رفلکت لاستیک کم شده و مال رینگ هم کمه.
چراغ خوب در آمده. من خودم یکی از سخت ترین قسمتهای مدلینگ ماشین چراغشه. متریال هر دو چراغ خوبه
آینه بغل، آینه ش شکسته؟ هیچ رفلکتی نمی بینم!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام بر دوستان قدیم.کار خوبی شده .مدلینگ مشکل نمیبینم اما خب رندر فقط در حد تست هست و نکته دیگه برای تیون کردن ماشین به نظرم چندتا کپی بزن از بازی هایی مثل Need for speed بعد از کپی فراوون کم کم دستت میاد قلق ها دیتیل ها.
برای رندر استدیو از siger shader studio استفاده بکن. link torrent
موفق باشی

پیوست ها

• SIGERTOOLS V-Ray Studio Setup Pro v2.0.1 for 3ds Max 2010 – 2013 – Win64.rar
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام بر تو ای جوان مرد
مدلینگ خیلی باحالی شده خسته نباشی ، خیلی خوشم اومد ، اینقدر دوست داریم یکی از این ماشین ها داشته باشم هی تو بزرگ راه نیترو بزنم ... ( حالا که ندارم :sad: )

خوب واسه رندر ، برای ماشین Mental Ray CAR PAINT نتیجه فوق العاده ای میده ، به نظرم از استیدیو بیا بیرون به به HDRI بیاندیش :green:

برای ئیری هم موتور اول رو روی IM بزار با VeryLow و موتور دوم هم با LightCache با عدد 500 بزن رو رندر ؛ این همیشه واسه من خوب جواب میده
از رفلکت هات معلومه که خیلی خوب مدل شده و حسابی رو Edge ها کار شده ...

میتونی روی ماشین Sport Paint بزنی ، مثل اتیش و ... خیلی باحالش میکنه ، و اینکه واش Hood و Roof بزاری ، البته Hood داره اما استاندارده
لاستیک ها از نظرم شیدر های خوبی دارند اما تایر ها میتونه خیلی بهتر باشه از این تایر ها هست وقتی ماشین میاد اول تایر هاشو نیشون میدن بعد ادم میره تو کف یهو دوربین میاد عقب میبینه فرقونه ! :oops::paint:
روی اونم حتما کار کن ...

میرسیم به چراغ ها ، خوب این قسمت زیاد روش کار نشده ، باید دو تا کاسه کاملا با حالت DeSmooth توی اونجا قرار بگیره و روی اون یک شیشه با ذخامت نسبتا زیاد و انکسار بالا ... و انعکاس معمولی ...
برای چراغ های پشت هم نظری ندارم خوبه ...

در کل کار خیلی باحالیه اگر بتونی رندر گاراج زیر زمینی بزنی خیلی خوبه ... مخصوصا تو توکیو باشه :cool:

موفق باشی :rose:

darklight

کاربر فعال
واقعا وقتی دیدم «سمند» رو اینجوری در آوردی خیلی حال کردم. (خداییش قیافه سمند رو اصلا در این حد و حدود نمیدیدم)
یک ایراد کوچیک بگیرم اونم اینکه در عقب اصلا خوب نشده و باید درز عقب رو روی قوس داخلی قرار میدادی نه بیرونی. این در رو باز کنی صاف میاد توی ساق پات.
بیشتر نظر نمیدم چون دوستانٍ متخصص هستند و من نباید خیلی زبون درازی کنم.

homayoon_fattah

Well-Known Member
استودیو خوب نشده. تو نمای جلو گوشه استودیو!
متریال شیشه ها خوب نیست. شاید چون استودیو نورپردازی خوبی نداره رفلکت هاش خوب دیده نمیشه.
نظر شخصیم اینه که اگه نور استودیو فقط روی ماشین متمرکز می شد و بقیه استودیو تاریک بود بهتر می شد. اگه از چندتا لامپ وی ری استفاده میشد که هم متمرکز روی ماشین بود و هم رفلکت مناسب ایجاد می کرد خوب بود.
متریال بدنه خوب نیست. راستش متریال ها خوب نشدن. لاستیک و رینگ هم. رفلکت لاستیک کم شده و مال رینگ هم کمه.
چراغ خوب در آمده. من خودم یکی از سخت ترین قسمتهای مدلینگ ماشین چراغشه. متریال هر دو چراغ خوبه
آینه بغل، آینه ش شکسته؟ هیچ رفلکتی نمی بینم!

کاملا حق با شماست . راستشو بخوای این کار بد جوری تو ذوقم زد . من کلا هدفم رندر استودیو نبود . میخواستم یه چیزی تو مایه های این فورد فیستا یا ماشینای falken tyre که تو ضمیمه هست در بیارم . برای اولین بار از uvw unwarp میخواستم استفاده کنم ، حتی تکسچرشم زدم ولی اومد و موقع رندر بازی در آورد سیستمم . ارور میداد memory alocation failior ولی فکر کنم کلا مشکل پایین بودن سیستمه ، چون یه ده دوازده باری کرش شد سیستمم :shock:. آدم از زندگی نا امید میشه :sad: . آره داداش راست میگی حق با توئه . این کار قرار نبود این شلکی بشه .

سلام بر دوستان قدیم.کار خوبی شده .مدلینگ مشکل نمیبینم اما خب رندر فقط در حد تست هست و نکته دیگه برای تیون کردن ماشین به نظرم چندتا کپی بزن از بازی هایی مثل Need for speed بعد از کپی فراوون کم کم دستت میاد قلق ها دیتیل ها.
برای رندر استدیو از siger shader studio استفاده بکن. link torrent
موفق باشی

سلام بر استاد همیشگی من . خیلی مخلصیم . منت گذاشتی . میدونم حالت از استودیو رندر به هم میخوره دیگه ولی چه کنیم بضاعت ما در همین حده . آره اتفاقا از همون nfs most wanted انگیزه گرفتم . چرراغ پشتی شم از cobalt ss تقلید کردم . اینم که فرمودی حتما سر میزنم .

سلام بر تو ای جوان مرد
مدلینگ خیلی باحالی شده خسته نباشی ، خیلی خوشم اومد ، اینقدر دوست داریم یکی از این ماشین ها داشته باشم هی تو بزرگ راه نیترو بزنم ... ( حالا که ندارم :sad: )

خوب واسه رندر ، برای ماشین Mental Ray CAR PAINT نتیجه فوق العاده ای میده ، به نظرم از استیدیو بیا بیرون به به HDRI بیاندیش :green:

برای ئیری هم موتور اول رو روی IM بزار با VeryLow و موتور دوم هم با LightCache با عدد 500 بزن رو رندر ؛ این همیشه واسه من خوب جواب میده
از رفلکت هات معلومه که خیلی خوب مدل شده و حسابی رو Edge ها کار شده ...

میتونی روی ماشین Sport Paint بزنی ، مثل اتیش و ... خیلی باحالش میکنه ، و اینکه واش Hood و Roof بزاری ، البته Hood داره اما استاندارده
لاستیک ها از نظرم شیدر های خوبی دارند اما تایر ها میتونه خیلی بهتر باشه از این تایر ها هست وقتی ماشین میاد اول تایر هاشو نیشون میدن بعد ادم میره تو کف یهو دوربین میاد عقب میبینه فرقونه ! :oops::paint:
روی اونم حتما کار کن ...

میرسیم به چراغ ها ، خوب این قسمت زیاد روش کار نشده ، باید دو تا کاسه کاملا با حالت DeSmooth توی اونجا قرار بگیره و روی اون یک شیشه با ذخامت نسبتا زیاد و انکسار بالا ... و انعکاس معمولی ...
برای چراغ های پشت هم نظری ندارم خوبه ...

در کل کار خیلی باحالیه اگر بتونی رندر گاراج زیر زمینی بزنی خیلی خوبه ... مخصوصا تو توکیو باشه :cool:

موفق باشی :rose:

ممنون رفیق لطف داری . نخواستم خیلی تیون گل ممنگلی بشه وگرنه آره میتونستم رووف و . . . هم بزارم . این ماشین دریفته !!!!! واسه همین این رینگو لاستیکو ترجیح دادم .
منظورت از desmooth بدون اسموزه ؟ آرهه روی چراغا وقت نذاشتم . ولی خوب انکسار نکته جالبی بود . البته چراغای جدید یه تلقه نازک هست با انکسار پایین فکر کنم . رندر گاراج هم که عشق منه ولی خوب کو سیستم خوب . :cry:

پیوست ها

• Falken_S15_by__genx_xantos.jpg
    Falken_S15_by__genx_xantos.jpg
    231.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • ken-block-ford-fiesta.jpg
    ken-block-ford-fiesta.jpg
    708.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام داداش گل
خواهش میکنم ، سرم خلوت شد بهت میگم خواستی مدلو بده رندر کنم :wink:
ولی خدایشش سیستم منم خیلی داغونـــــــــــــــه ! مهران میدونه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا