sakhtane dokme ke daraye zir majmoe bashe

b666y

Member
[align=left]salam asatid , man yek soali dashtam , age bem begid kheili mannon misham
man mikham bedonam chejori ba flash 1 dokme besazam ke vaghti rosh miram 2 ta dokme ziresh baz beshe , ke zir majmoeie onan :roll:
albate man in karo ba "Sothink DHTMLMenu" anjam dadam ama mikham ba flash yad begiram chon dar yek file flash niaz daram
mochakeram az hamaton

Ali

Pooriya_Online

Active Member
آقا من که بلد نیستم فقط میدونم که با اکشن اسکری÷ت انجام میشه. اگه دوستای دیگه یاد بدن ممنون میشم.

aminem

Member
من اينو توي يكي از موضوعات همين چند وقت پيش كفتم حالا لينكش رو پيدا ميكنم. ولي اونجا خيلي تند تند و هول هولي گفتم . اگه علاقه منديد يه آموزش درست و حسابي درست ميكنم.

aminem

Member
خوب. آموزش رو شروع ميكنم . ولي اميدوارم بتونم مفهوم را منتقل كنم . :arrow:
[hr:027076833c]
1-اول از همه دكمه اي رو كه ميخوايم ميسازيم. بعد اونو تبديل به يك button ميكنيم به اين طريق كه قسمت هايي از شكل و نوشته هامون رو كه ميخواييم كار دكمه رو بكنه , select ميكنيم . بعد در قسمت Insert و convert to symbol رو انتخاب ميكنيم.و 'گزينه button را انتخاب ميكنيم.
m1.gif

2-اين symbol را تا مثلا 30 فريم ادامه ميدهيم. فريم 2 را با موس انتخاب ميكنيم و طبق مسير زير عمل ميكنيم.
actions/Moviecontrol/stop
3- حالا دكمه خودمون در فريم 2 رو كه حالا يه button شده را انتخاب ميكنيم و براي اون(نه براي فريم) اكشن زير را وارد ميكنيم:
actions/Moviecontrol/Goto
و در قسمتي كه شماره فريمي رو كه ميخواد به اون بره رو از ما ميخواد عدد 5 رو ميزنيم.
و در قسمتي كه در عكس نشون داده شده ما بايد حالت اين اكشن رو از realease به press تغيير بديم.البته ميتونيم rollover رو هم اينتخاب كنيم.

m2.gif

4-حالا يك لير ديگه هم ميسازيم و توي اون از فريم 5 شروع ميكنيم و هر زير مجموعه اي رو كه ميخواييم قرار ميديم. من يه مستطيل كشيدم كه حالت منو وار داره . حالا ميتونيم براي قشنگ تر شدن كار همينجور ساده نذاريمش و با استفاده از create motion يه حركتي يا fade بهش بديم. من اينجا از حركت استفاده كردم.

m4.gif

5-حالا يه stop براي آخرين فريممون كه مثلا فريم 30 هستش ميذاريم.
با اين كارا كه كرديم تونستيم يه دكمه بسازيم كه زيرمجموعه هاش رو نشون ميده.ولي بايد يه حركتي هم بسازيم كه اين منوي ما برگرده به حالت اوليه اش. براي اين كار. در آخرين فريم كه حالت نهايي باز منوي ماست .در يك لير ديگه يه شكل برداري دور منومون ميكشيم . اونو نبديل به يك button ميكنيم(همونجوري كه گفتم اول كار) . يه اكشن goto به خود اين شكل ميديم ولي اينبار به جاي حالت press حالت roll out رو ميذاريم. و عدد فريمي رو كه ميخواد 1 ميذاريم. اينجوري وقتي موس ما از روي منو كنار بره به فريم يك برميگرده.

m5.gif

ولي ميتونيم كارمون رو قشنگ تر كنيم و براي برگشت هم مانند رفت يه 15 فريم مثلا يه حركت با create motion درست كنيم دكه در اون منو ما به حالت اولش برگرده. كه من ديگه فكر كنم با اين توضيحات بتونيد خودتون اين كارو بكنيد. :arrow:
*** براي حركت منو من از mask هم استفاده كردم كه توي سورس براحتي قابل تشخيصه.

[hr:027076833c]
خوبي فلش اينه كه همه چيز بصورتي كاملا منطقي و مشهود انجام ميشه و دركش راحته.
اينم منوي ما :
[flash width=550 height=400:027076833c]http://www.cthp.net/menu.swf[/flash:027076833c]
اينم سورس اين كار

aminem

Member
ممنون . اميدوارم كه همينجور بوده باشه . البته چون عجله اي درست شد اصلا قشنگ نيست . دفعات بعدي حتما بهتر ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا