برنامه نویسیتون در چه حدی هست ؟؟؟
اگه خوبه الگریتم های خوب و سریعی هست که من دنبالشونم تا یه چیز فوق حرفه ای بنویسم . ولی یه الگریتم ساده خطی وجود داره که می تونه کمکتون کنه . البته می گن تو برنامه نویسی بهترین راه ، نزدیک ترین راه نیست :
خوب روش کار :
کافیه کاراکتر اول رشته متنیتونو در کل استرینگ با indexOf سرچ کنین ، بعد وقتی index اول اون پیدا شد ، می گین آیا حرف بعدی رشته مورد نظرتون با کاراکتر بعدی ایندکس پیدا شده یکی هست یا نه ، اگه یکی نبود دیگه در مورد حرف اولی که index اون پیدا شد ، کارو متوقف نمی کنین و به دنبال index بعدی حرف مشترک با اولین حرف رشته مورد جستجوتون می گردین و در واقع گشتن برای ایندکس بعدی رو شروع می کنین ، یعنی با همون دستور indexOf می گین که ایندکس حرف بعدی مشابه با اولین حرف کاراکتر مورد سرچمو پیدا کن . اگه هم که حرف بعدی با حرف دوم رشته مورد نظرتون یکی بود می گین خوب ببین حرف سوم کاراکتر متنی ام با حرف سوم ایندکس پیدا شده (یعنی دو حرف بعد از ایندکس پیدا شده ) یکی هست یا نه و این حالت با یه سری حلقه های for به تعداد حرف های رشته مورد نظر متنت (که می خوای اونو سرچ کنی) و همینطور به ازای اینکه چند تا حرف از ایندکس پیدا شده به بعد رفتی ، ادامه پیدا می کنه و در نهایت اگه به اولین کاراکتری رسیدی که مشابه با چیزی که می خوایی نیست ، با دستور break اون for رو قطع می کنی و دستور بعدی برای indexOf رو می دی .
اگر هم بعد از اجرای تمام حلقه های for ، تمام حرف های همراه با index و بعد از اون (که پیدا شده ) با رشته مورد سرچت برابر بود ، اون دکمه رو انتخاب می کنی .
نمی دونم متوجه شدید یا نه ؟؟؟
منم دارم یه همچین چیزی دارم می نویسم که البته باید سعی کنین خودتون ، این کار رو انجام بدین . اینجا جاییه که سعی می کنیم ماهیگیری رو بهتون یاد بدیم ، نه ماهی رو ...
متاسفانه من زیاد نمی تونم به اکشن 2 کارها کمک کنم چون بیس من رو 3 هست .
بای...