sسوال در مورد استفاده از ماسک

silverboy65

Member
سلام
من می خوام توی فلش از یه ماسک استفاده کنم برای لایه زیری
ولی می خوام این ماسک حالت خاصی داشته باشه یعنی وسط با آلفای 100 و وقتی به حاشیه چپ و راست میره کم کم محو بشه و لبه صافی نداشته باشه
و چیزی که نشون داده میشه و از زیر ماسک خارج میشه هم به همین ترتیب نمایش داده بشه

برای ماسک از حالت Linear استفاده کردم و اطراف رو با آلفای کم قرار دادم ولی همونطور با لیه های صاف نمایش داده میشه
کسی راهی بلده؟

silverboy65

Member
sorry.gif

پس باید چیکار کنم؟

یه سوال دیگه هم دارم یه فایل فلش دارم که توی کامپیوتر تمام صفحه اجرا میشه ( یعنی ریسایزش که می کنم تمام پنچره خودش رو پر می کنه ) از چه کدی استفاده کنم تا توی صفحات وب هم همین طور نمایش داده بشه؟

دوست عزیز شما باید عنصری رو که میخوای ماسک کنی تبدیل به مووی کلیپ کنی
همچنین عنصر ماسک رو
سپس بعد از تنظیمات مربوط به لاینر در قسمت propertis مربوط به مووی کلیپ ماسک و مووی کلیپ عنصر
گزینه use runtim bitmapcaching رو تیک کنی که لبه ها صاف نشه
اما برای اینکه بتونی با رفتن ماسک به گوشه ها اونو کنترل کنی فکر میکنم باید از مختصات موس کمک بگیری
یعنی به مووی کلیپت دستور میدی که اگه موس به نقطه مثلا x100 و y100 رسید آلفای مووی کلیپ تغییر کنه
البته اگر روی دستور ماسک تاثیر نذاره

silverboy65

Member
دوست عزیز شما باید عنصری رو که میخوای ماسک کنی تبدیل به مووی کلیپ کنی
همچنین عنصر ماسک رو
سپس بعد از تنظیمات مربوط به لاینر در قسمت propertis مربوط به مووی کلیپ ماسک و مووی کلیپ عنصر
گزینه use runtim bitmapcaching رو تیک کنی که لبه ها صاف نشه
اما برای اینکه بتونی با رفتن ماسک به گوشه ها اونو کنترل کنی فکر میکنم باید از مختصات موس کمک بگیری
یعنی به مووی کلیپت دستور میدی که اگه موس به نقطه مثلا x100 و y100 رسید آلفای مووی کلیپ تغییر کنه
البته اگر روی دستور ماسک تاثیر نذاره
من که این گزینه هایی که گقتید رو پیدا نکردم
فقط cache as bitmap رو پیدا کردم
میشه دقیقا بگید چیکار کنم ؟
ممنون

نظرتون درباره با استفاده از فتوشاپ برای اینکار چیه ؟ شدنیه؟

اگه منظورتون آوردن عکسی با لبه های محو به داخل فلش هست باید بگم که نمیشه حتی اگه اونو با فرمت png و خاصیت ترانسپرانسی وارد کنید
شما همون گزینه ای رو که میگید پیدا کردید (cache as bitmap) رو تیک کنید
هم برای ماسک و هم برای عنصر تون انشاء الله درست میشه

یادم رفت بپرسم که شما چطوری ماسک میکنین؟
با استفاده از ماسک موجود در تایم لاین یا با اکشن اسکریپت؟
چون کاری رو که شما میخواین انجام بدین فقط با اکشن اسکریپت میشه انجام داد
شما باید در فریمی که ماسک و عنصر وجود داره این کد رو بنویسید
mc.setMask(mcmask); 0
1- بجای mc نام مووی کلیپتون رو بنویسین (نه نام کتابخانه ای بلکه نام موجود در قسمت پروپرتیس )
2- بجای mcmask نام مووی کلیپ ماسک رو بنویسین (نه نام کتابخانه ای بلکه نام موجود در قسمت پروپرتیس )
3- اون صفری رو که من نوشتم ننویسین (برا خوشکلی نوشتمش!! )
اینم یه نمونه

پیوست ها

• mask.rar
    86.8 کیلوبایت · بازدیدها: 66
آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

منم فتوشاپ رو براي اينكار مناسبتر ميبينم

موفق باشيد

silverboy65

Member
سلام
وقتت به خیر
میتونی برامون بیشتر شرح بدی؟
و در این مورد نمونه هم داری؟
ممنون میشم
من منظورم این بود که چون این حالت برای بک گراند هستش این بک گراند رو با انیمیشن فتوشاپ بسازم و به صورت فایل swf استخراجش کنم و توی فلش استفاده کنم

البته هنوز روشی که شما گفتید رو امتحان کردم
اما از توجه و کمکتون خیلی خیلی ممنونم
بازم مزاحمتون میشم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

براي اينكار شما يك صفحه سفيد يا هر رنگي كه بك گراندتونه توي فتوشاپ درست كنيد در اينجا من ميگم سفيد !!!

بعد با كمك دكمه هاي Ctrl+j يك كپي از اين صفحه بگيريد و بك گراند اصلي را پاك كنيد

حالا پاك كن را اجرا كنيد و يك برش مات را انتخاب كنيد .

و از وسط شروع يه پاك كردن كنيد - جوري كه مي خوايد در فلش نمايش داده بشه

بعد اونو با پسوند PNG ذخيره كنيد

بعد فلش را اجرا كنيد و عكس مورد نظر را اجرا كردي و ماسك رو بر روي اون اجرا كنيد و بعداز انجام كليه كارها يك لايه درست كنيد

و همون عكسي كه در فتوشاپ آماده كرديم رو Import كنيد و بر روي عكس مورد نظر بزاريد حالا با اجراي فلش

درست . دقيق همون چيزي كه مي خواستيد رو تحويل مي گيريد

شرمنده - الان دانشگاه هستم و به فلش و فتوشاپ دسترسي ندارم و گر نه نمونه هم مي زاشتم

موفق باشيد

++Hadi++

Active Member
طریقه ماسک با حالت transparenty و آلفای کم ماسک در فلش (ماسک محو شدنی )
ابتدای امر عکسی رو که می خواهید در صفحه بیارید رو وارد صحنه می کنید.
اونرو به یه مووی کلیپ تبدیل می کنین.
سپس تصویر ماسک رو با ابزار فلش ترسیم می کنید و از پنل color حالت solid رو به linear یا radial تبدیل می کنین و گرادیانتی رو با استفاده از دو رنگ ابتدا و انتها درست می کنین.
یکی از قسمتها رو انتخاب و آلفای اونو 100% می کنین و بعد رنگ دوم رو انتخاب و آلفای اونو پایین می یارین. 'گرادیانتو به تصویر ماسک اعمال می کنین.
با ابزار gradient transform طیف رو در جهت مناسب قرار می دین.(در واقع طیف محو شدنی مورد نظرخودتونو دلخواه درست می کنین .)
دقت کنین جاهایی از ماسک که آلفای زیادی دارن قرار هست تصویر زمینه در اون ناحیه ها پر رنگتر بیفته و جاهایی که آلفای کمی دارن قرار هست تصویر زمینه در اون نواحی کم رنگ تر و محو تر بیفتن.
بعد ماسک رو به یه مووی کلیپ تبدیل می کنین . اسم نمونه (instance name) ماسک رو Mask و اسم نمونه ای مووی تصویر زمینه ماسک رو Masked گذاشتیم. بعد از پنل properties و از تب حالت های لایه تیک catche as bitmap رو هم برای مووی Mask و هم برای مووی Masked تیک می زنیم.
(حتما برای هر دو) می تونیم از این دستور اکشن هم به جای تیک استفاده کنیم:
PHP:
Mask.catcheAsBitmap=true;
Masked.catcheAsBitmap=true;
بعد از دستور اکشن این دستور رو می نویسیم :​
PHP:
AS2---Masked.setMask=Mask;
AS3---Masked.mask=Mask;
دقت کنید که برای این کار فقط باید از اکشن استفاده کنید و نمی تونید به صورت دستی و با دابل کلیک بر روی برچسب لایه و انتخاب نوع لایه نوع ماسک و ماسک شده رو درست کنید.بعد مشاهده می کنین که کارمون درست می شه و یه ماسک با حالات محو شدگی ناحیه ای بدست می یاد.البته چون من فقط AS3 کار می کنم دقیقا نمی دونم ترتیب قرار گرفتن لایه ماسک و ماسک شده در دستور اکشن دو که ]چند خط بالاتر نوشتم درست هست یا نه ولی اگه نشد هم با جابجایی ماسک و ماسک شده درست از آب در می یاد.
بای ...​

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
نمونه کار فلش ماسک محو شدنی transparenty

سلام
اینم یه نمونه از ماسک transparenty
می تونه نظر مساعد شما رو جلب کنه.
فقط وقتی فیلتری رو به شی ماسک شده اعمال می کنیم با ماسک کردن اشیا به سبک اکشن چیز جالبی از آب در نمی یاد.
این فایل با فلش cs4 طراحی شده.
امیدوارم خوشتون بیاد.
بای ...

پیوست ها

• Transparenty Mask In Flash.rar
    318.7 کیلوبایت · بازدیدها: 388
آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
اصلاحیه ی پست 15#:
برای اکشن اسکریپت 2 کد زیر رو می نویسیم :

PHP:
Masked.setMask(Mask);

Flash MX

New Member
دوسته من ، اینو از کتاب اقای راسل واستون نوشتم ببینید به دردتون میخوره

[FONT=&quot]ساخت ماسک نامنظم با لبه نرم
[/FONT] [FONT=&quot]1-[FONT=&quot]یک لایه ماسک و یک لایه تحت ماسک بسازید [/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]2-[FONT=&quot]در لایه تحت ماسک تصویری را وارد کرده و یا چیزی را بکشید [/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]3-[FONT=&quot]شکلی نا منظم در لایه ماسک رسم کنید [/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]4-[FONT=&quot]شکل را کپی نمایید [/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]5-[FONT=&quot]لایه تحت ماسک جدیدی بین لایه ماسک و لایه تحت ماسک قبلی ایجاد کنید [/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]6-[FONT=&quot]از منوی [/FONT][FONT=&quot]Edit[/FONT][FONT=&quot] ، گزینه [/FONT][FONT=&quot]Paste In Place [/FONT][FONT=&quot] را انتخایب کنید (شکل نا منظم شما در لایه جدید و دقیقا در مکان قبلی خود در لایه ماسک ظاهر می شود ) [/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]7-[FONT=&quot]با ابزار رسم دایره و بیضی ([/FONT][FONT=&quot]Oval Tool[/FONT][FONT=&quot]) یا مستطیم ([/FONT][FONT=&quot]Rectangle Tool[/FONT][FONT=&quot]) شکل خالی در اطراف شکل نامنظم خود رسم کنید .[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]8-[FONT=&quot]منطقه بین شکل نامنظم و دایره یا مستطیل خود را با رنگ زمینه پر کنید و منطقه پر درون شکل نامنظم را حذف نماید ( اکنون شکل نامنظم شما سوراخی در شکل بزرگ تر ایجاد کرده است )[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]9-[FONT=&quot]تمامی شکل را انتخاب و از منوی [/FONT][FONT=&quot]Modify[/FONT][FONT=&quot]، زیر منوی [/FONT][FONT=&quot]Shape [/FONT][FONT=&quot] و دستور [/FONT][FONT=&quot]Soften Fill Edges[/FONT][FONT=&quot] را کلیک کنید . ( کادر محاوره [/FONT][FONT=&quot]Soften Fill Edges [/FONT][FONT=&quot] ظاهر می شود . گزینه [/FONT][FONT=&quot]Distance[/FONT][FONT=&quot] تعیین کننده ضخامت نازکی لبه ها است . گزینه [/FONT][FONT=&quot]Number Of Steps [/FONT][FONT=&quot] ، چگونگی تبدیل از حالت پر رنگ به شفاف را مشخص می کند .گزینه [/FONT][FONT=&quot]Direction [/FONT][FONT=&quot] تعیین می کند که شفاف شدن در کدام طرف لبه ها اعمال شود .[/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot]10-[FONT=&quot]مقادیر دلخواه خود را در گزینه های [/FONT][FONT=&quot]Distance [/FONT][FONT=&quot] و [/FONT][FONT=&quot]Number Of Steps[/FONT][FONT=&quot]وارد کرده و گزینه [/FONT][FONT=&quot]Direction [/FONT][FONT=&quot]را روی [/FONT][FONT=&quot]Expand [/FONT][FONT=&quot]تنظیم نمایید . تمامی لبه های اطراف شکل شما نرم یا شفاف ([/FONT][FONT=&quot]Soft[/FONT][FONT=&quot]) شده اند . به دلیل اینکه تمام شکل بزرگ شده است ، [/FONT][FONT=&quot]حفره موجود کوچکتر به نظر می آید .[/FONT]
[/FONT] 11-[FONT=&quot]هر سه لایه را قفل کنید و نتیجه کار خود را ببینید .
[/FONT]

ساخت ماسک با لبه نرم یا شفاف

[FONT=&quot]ساخت ماسک با لبه نرم یا شفاف [/FONT]

[FONT=&quot]1-[FONT=&quot]یک لایه ماسک و یک لایه تحت ماسک بسازید [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]2-[FONT=&quot]به عنوان پیش زمینه در لایه تحت ماسک یک تصویر وارد کنید یا چیزی رسم کنید [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]3-[FONT=&quot]یک دایره در لایه ماسک رسم نمایید [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]4-[FONT=&quot]دایره را کپی کنید [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]5-[FONT=&quot]لایه جدیدی بین لایه ماسک و لایه تحت ماسک ایجاد کنید [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]6-[FONT=&quot]از منوی [/FONT][FONT=&quot]Edit [/FONT][FONT=&quot] گزینه [/FONT][FONT=&quot]Paste In Place[/FONT][FONT=&quot] را انتخاب کنید – [/FONT][FONT=&quot]Ctrl + Shift +V[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]7-[FONT=&quot]رنگ دایره دوم را از نوع نوانس شعاعی ([/FONT][FONT=&quot]Radial Gradient [/FONT][FONT=&quot]) قرار دهید به نوعی که شفافیت آن در مرکز و کدری آن در حاشیه قرار بگیرد و رنگ قسمت کدر ، هم رنگ صحنه باشد [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]8-[FONT=&quot]هر سه لایه را قفل کرده و نتیجه کار را ببینید [/FONT][/FONT]

جدیدترین ارسال ها

بالا