sخانگی کردن آدرس سایت در vb

Ali.Ghasemi

New Member
در ویژوال بیسیک و۶.۰ چطور می‌شه کاری کرد که آدرسی که در تکست داریم در مرور گره اینترنت ما شخصی بشه تا مرور گره باز می‌شه اون سایت باز بشه

the_king

مدیرکل انجمن
در ویژوال بیسیک و۶.۰ چطور می‌شه کاری کرد که آدرسی که در تکست داریم در مرور گره اینترنت ما شخصی بشه تا مرور گره باز می‌شه اون سایت باز بشه

کد:
Option Explicit

Private Const REG_SZ As Long = 1
Private Const ERROR_SUCCESS As Long = 0
Private Const HKEY_CURRENT_USER As Long = &H80000001
Private Const KEY_WRITE As Long = &H20006

Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long
Private Declare Function RegOpenKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal ulOptions As Long, ByVal samDesired As Long, ByRef phkResult As Long) As Long
Private Declare Function RegSetValueEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegSetValueExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpValueName As String, ByVal Reserved As Long, ByVal dwType As Long, ByVal lpData As String, ByVal cbData As Long) As Long

Private Const regPath As String = "Software\Microsoft\Internet Explorer\Main"

Private Sub Form_Load()
    Dim hKey As Long
    Dim result As Long
    Dim homepage As String
    homepage = [B][COLOR="Blue"]Text1.Text[/COLOR][/B] & vbNullChar
    result = RegOpenKeyEx(HKEY_CURRENT_USER, regPath, 0, KEY_WRITE, hKey)
    If result = ERROR_SUCCESS Then
        RegSetValueEx hKey, "Start Page", 0, REG_SZ, homepage, Len(homepage)
        RegCloseKey hKey
    End If
End Sub

بعضی از ویروس کش ها نسبت به این عمل حساسیت نشان می دهند.
همیشه باید اینکار با تایید و اطلاع کاربر انجام بشه، شخصا وقتی یک Autorun ایرانی رو اجرا می کنم و بعد می بینم
آدرس Home Page در Internet Explorer بدون اطلاع عوض شده سازنده Setup و Autorun رو نفرین می کنم.

Ali.Ghasemi

New Member
این کد فقط تو اکسپلورر جواب میده میخوان یکم کدی باشه که تو همه مرگرها که طرف تو کامپیوتر هست این کار انجام بشه یا اون پیش فرضی‌ که با اون کار میکنه

the_king

مدیرکل انجمن
این کد فقط تو اکسپلورر جواب میده میخوان یکم کدی باشه که تو همه مرگرها که طرف تو کامپیوتر هست این کار انجام بشه یا اون پیش فرضی‌ که با اون کار میکنه

تا اونجایی که اطلاع دارم این فقط Internet Explorer است که اینقدر بی در و پیکره که هر برنامه ای بتونه
Home Page اش رو به سادگی تغییر بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا