row cannot be located for updating. some values may have been changed since it was la

rouzbeh_ziafati

New Member
با سلام
لطفا به دادم برسید که اصلا نمیدونم این ارور از چیه ؟!!؟!

توی ویژوال بیسیک با بانک اکسس . میخوام که یه سری رکورد از جدول primery رو پاک کنه

این کد رو ببینید به خط قرمز (Adodc8.Recordset.Delete) که میرسه بعضی موقع ها این خطا رو میده
row cannot be located for updating. some values may have been changed since it was last read

Private Sub Timer1_Timer()

Adodc8.RecordSource = "select * from primery where status = '" + "1" + "' "
Adodc8.Refresh

Do While Adodc8.Recordset.EOF <> True

Adodc8.Recordset.Delete

Adodc8.Recordset.MoveNext
Loop

End Sub

من تا حدودی فهمیدم مشکل بخاطر چیه اما نمی دونم چطور رفعش کنم ؟
یه جدول دارم به اسم primery توی جدول رو نگاه کردم دو تا رکورد بود
اما توی برنامه توی دیتا گرید 3 تا رکورد رو نشون می ده و وقتی هم میخواد پاک کنه رکوردها رو اون پیام رو میده !!!!
نمی دونم چرا محتوای دیتاگرید یا همون adodc8 که به primery مربوط شده رو با اطلاعات جدید جدول بروز نمیکنه !!!!
مشکل من فقط سر این هست که هر از گاهی این مشکل بوجود میاد و هر از گاهی خطا میده

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
بجای Adodc8.Recordset.MoveNext کد Adodc8.Recordset.MoveLast را امتحان کنید.
احتمالا حذف کردن رکورد جاری باعث میشه که دیگه نتونه بر اساس موقعیت جاری (رکوردی که حذف شده)
MoveNext رو اجرا کنه.

rouzbeh_ziafati

New Member

لازم به ذکر هم هست که اول من برنامه رو با شئی data نوشته بودم و اصلا با این خطا مواجه نمیشدم. اما چون مجبور شدم برای بانک پسوورد بگذارم مجبور شدم از شئی adodc بجای data استفاده کنم . و وقتی این کار رو کردم هر از گاهی با این خطا مواجه میشم .
بعضی از ارور ها رو با دستور
adodc.recordset.close
adodc.recordset.open
از بین بردم . اما این دو دستور پشت سر نیز باز نتونست جلوی همه خطاهارو بگیره !!!

rouzbeh_ziafati

New Member
ممنون اما مشکل از این نیست . روی یک جدول دیگه قشنگ کار میکنه . اما این جدول که طلاعات مدام در حال اضافه کم شدن هست هر از گاهی این خطا رو میده

لازم به ذکر هم هست که اول من برنامه رو با شئی data نوشته بودم و اصلا با این خطا مواجه نمیشدم. اما چون مجبور شدم برای بانک پسوورد بگذارم مجبور شدم از شئی adodc بجای data استفاده کنم . و وقتی این کار رو کردم هر از گاهی با این خطا مواجه میشم .
بعضی از ارور ها رو با دستور
adodc.recordset.close
adodc.recordset.open
از بین بردم . اما این دو دستور پشت سر نیز باز نتونست جلوی همه خطاهارو بگیره !!!

rouzbeh_ziafati

New Member
مشکل اساسی با adodc

برنامه رو آپلود کردم لطفا یه نگاهی بهش بیاندازید .
من قبلا از شئی data استفاده میکردم با این خطاها مواجه نمیشدم .از وقتی که مجبور شدم از شئی adodc استفاده کنم این بلاها سرم اومده !!!!!
برنامه تک کاربره هست و بانکش هم اکسس
سر هر شب تست میشه که آیا ماشین هایی که توی صف هستند از مدت انتظارشون دو روز بیشتر نگذشته باشه . اگر گذشته باشه برنامه اونها رو پاک میکنه از صف انتظار و ماشین هایی که توی صف میمونند رو به ترتیب دوباره نوبت دهی میکنه .
من با دوتا خطا در این برنامه مواجه هستم البته نه همیشه
یکی
row cannot be located for updating. some values may have been changed since it was last read
و دیگری
the microsoft jet database engine stopped the process because you and another user are ...

برای تست برنامه در حالی که برنامه در حال اجرا هست میتونید تاریخ سیستم رو جلو ببرید .

https://www.opendrive.com/files?5900547_yKrN6

https://www.opendrive.com/files/5900547_yKrN6/Payane%20Ver5.rar

جدیدترین ارسال ها

بالا