Rohnaz's Final logo & card

rohnaz

Well-Known Member
با سلام به اساتید محترم
کار نهایی لوگوی روح ناز رو آماده کردم.امیدوارم که نظرات سازنده تون رو از من دریغ نکنید.لازم بذکره که بگم توی تاپوگراپی هیچ سررشته ای ندارم و اگه خدا بخواد دارم بطور تجربی یاد میگرم .
:rose:

پیوست ها

• logoo show.jpg
    logoo show.jpg
    238.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • card show.jpg
    card show.jpg
    334 کیلوبایت · بازدیدها: 20

moslancer2

Member
خسته نباشی دوست عزیزم... کار زیبایی شده... هم لوگو هم کارت:rose:
درباره لوگو فقط یک نکته از نظر شخصی خودم میگم که امیدوارم ناراحت نشی... من فقط اون قسمت که "ح" هست رو در سایز بزرگ که دیدم متوجه یه تو رفتگی در stork کار شدم... و اینکه باعث شده قوس صاف بنظر نیاد... البته این ایراد نیست و خیلی هم جلوه میکنه اما نکته قسمتی هست که در عکس (با اجازه) مشخص کردم اگر این قسمت که قسمت بیرون stork محسوب میشه رو در راستای قوس و باریک کنی بهتر بشه...:wink:
البته این تنها نظر من هست و هیچ ایرادی من نمیبینم چون کار بسیار جالب و زیبایی هست از دید من:rose:

پیوست ها

• ghos.jpg
    ghos.jpg
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 2

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی دوست عزیزم... کار زیبایی شده... هم لوگو هم کارت:rose:
درباره لوگو فقط یک نکته از نظر شخصی خودم میگم که امیدوارم ناراحت نشی... من فقط اون قسمت که "ح" هست رو در سایز بزرگ که دیدم متوجه یه تو رفتگی در stork کار شدم... و اینکه باعث شده قوس صاف بنظر نیاد... البته این ایراد نیست و خیلی هم جلوه میکنه اما نکته قسمتی هست که در عکس (با اجازه) مشخص کردم اگر این قسمت که قسمت بیرون stork محسوب میشه رو در راستای قوس و باریک کنی بهتر بشه...:wink:
البته این تنها نظر من هست و هیچ ایرادی من نمیبینم چون کار بسیار جالب و زیبایی هست از دید من:rose:

کاملا موافقم

Mj

Well-Known Member
خیلی خوشگل و عالی شده
رنگ بندیشم خوبه
ولی ابر ها میتونست پر حجم تر باشه
و آبجکتهای بیشتر ی دور نوشتت رو میگرفتن تا بهتر به نظر برسه و طرح چشم رو سیر کنه
خسته نباشی:rose::rose:

سلامروح ! ناز :rose:

توی اجرای تایپولوگوت ... به کادر بیرونی بیشتر بها بده. کار خیلی بزرگه. فضای منفی مناسب باعث آرامش میشه و بهتر آبجکت رو نشون میده.

طرح کلی شبیه چی شده... این سوالی هست که عوام همیشه میپرسن. اگه پیداش کنن و اگه بتونن مسخرش میکنن... میدونی که قصد بدی ندارم اما الان شبیه خروس صبح بخیر ایران نیست به نظرت؟ ...

این در هم تنیدگی حروف خوبه. حتی مثبت و منفیشم جالبه اما یجورایی بی قاعده هست. من فکر میکنم توی تایپو های ساده شونده این نظم مشترک و ریتم همخوان هست که بهتره برای غربال و تنظیم فرمها استفاده بشه. اگه وقتی ساده شد همش به یک زبان ترجمه بشه در زبان دوم بسیار خوشآهنگ تر خواهد شد. من به ادامه ح و تشکیل ـنـ و پیوستگی ـا و ز اشاره دارم. توی گرافیک شما شعر خودتون رو میگین اما آهگین تر شدنش بیشتر تاثیر خواهد گذاشت.
نقطه روخ هم جای خوبیه ... ح یا خ شدن به همین سادگیه ...

در مورد کارت هم من دوباره اگه بخواه فکر کنم به عنوان یه نظر بهتر از قبل میتونم بگم که باز قضیه قانون مشترک رو میشه روش کار کرد. توی کار دیکانس و متفاوت هم زبون خاص خودش مرجع قضاوت هست. بی نظمی های جدید هم نظم دارند اما حرکت بی نظم قدرت کمی خواهد داشت...

کارت جدیدت مبارک باشه
یا علی

Saeed

Well-Known Member

طرح جالب و قشنگی شده ، بنظرم اگه یکمی خلوت ترش کنی خیلی بهتر بشه :دی

موفق باشی ...

R-med

Well-Known Member
خیلی زیبا شده .
فقط به نظرم نورهایی که از پشت کار اومده بیرون جالب نشده
اگه بتونی واقعی ترش کنی هم طرح قشنگ میشه هم به ابرها میاد

جدیدترین ارسال ها