.:: Robot ::.

MAJOR

Well-Known Member
اینم یه روبات برای امین 800 درخواست اده بود .

پیوست ها

• S.jpg
    S.jpg
    82.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اول اینکه دکمه تشکر درست شده لطفا دوستان ازش استفاده کنن که آکبند نمونه!

دوم اینکه اینجا یه تاپیک به اسم تاپیک دربافت عکس داریم بهتر بود اگر درخواستی تو تاپیک درخواست عکس داده شده جوابش تو تاپیک دریافت عکس داده میشد.

hamid ir

Well-Known Member
اول اینکه دکمه تشکر درست شده لطفا دوستان ازش استفاده کنن که آکبند نمونه!

دوم اینکه اینجا یه تاپیک به اسم تاپیک دربافت عکس داریم بهتر بود اگر درخواستی تو تاپیک درخواست عکس داده شده جوابش تو تاپیک دریافت عکس داده میشد.
مگه نباید نظر میدادیم؟
spock.gif
1656.gif

MAJORAN

Member
سارا خانوم اینا کار خود محسنه به نظر من هم ارزش یه تاپیک رو داره

MAJOR

Well-Known Member
سعید دستت درد نکنه ما اینجا تا تاپیک می زاریم از این مسائل پیش میاد این کار کار خودم هست و گذاشتم بچه ها هم نظر بدن هم استفاده کنند.

Mandana

Active Member
ماژور جان کسی سعی نداره شما رو توبیخ کنه.خو نوشته بودی برای امیر800 گذاشتم حتی منهم فکر کردم مال درخواست عکسه.ناراحتی نداره که برادر من!!!؟
روبوتت هم جالب شده.خیلی با مزه است.سعی کن کم کم به نفاشی هات دیتیل بدی.مثل چشم و اینجور چیزا
موفق باشی
آبتین

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ماژور من نگفتم که اشکالی وجود داره در مورد تاپیک زدن. شما میتونی کارهات رو برای نظرخواهی بذاری و هیچ اشکالی هم نداره و هیچ کسی هم نمیتونه اشکالی از شما بگیره. من فقط گفتم همونطوری که مانی هم گفت اگر کسی درخواست عکی تو تاپیک درخواست عکس داد باید عکس رو برای اون شخص داخل تاپیک دریافت عکس قرار بدید تا اون بنده خدا هم بدونه که جوابی برای درخواستش اومده.

یا اگر یه نفر تو یه تاپیک جداگانه درخواست کرده بود اگر شما قصدت از طراحی طرح جواب دادن به پست اون شخص بوده باید تو تاپیک خود اون شخص جواب بدی.

اگر شما تو پستت نگفته بودی که برای امین 800 این رو طراحی کردی هیچ اشکالی نداشت و موردی هم پیش نمیومد.

خلاصه منم منظور بدی نداشتم اگر بد مطرح کردم عذر میخوام.
موفق باشید

MAJOR

Well-Known Member
ای بابا ما که ناراحت نمی شیم سارا خانوم ماشالا رو دارم مثل سنگ پا قزوین . ما خیلی کوچیکیم

amin-w800

New Member
ماژور جان فقط می تونم بگم یه دنیا ممنون - از صمیم قلب می گم - واقعا ممنون

عالی شده همونی که می خواستم

جدیدترین ارسال ها

بالا