سلام سال نو مبارک کار جدید من امیدوارم خوشتون بیاد مایا زیبراش منتل ری C&C ...wellcome
maya_22 Well-Known Member Apr 2, 2011 #1 سلام سال نو مبارک کار جدید من امیدوارم خوشتون بیاد مایا زیبراش منتل ری C&C ...wellcome پیوست ها a ROBIN-Z2.jpg 54.7 کیلوبایت · بازدیدها: 40 a-wire-ab-lowpoly-face.jpg 42.2 کیلوبایت · بازدیدها: 49
CG_Master کاربر متخصص انیمیشن Apr 2, 2011 #2 کلا خوب شده سعید جان فکر کنم واسه بازی زدی... تکسچر رو نسبتا خوب در آوردی یه خوره رو مدلت باید بیشتر کار کنی ... خسته هم نباشی... موفق باشی
کلا خوب شده سعید جان فکر کنم واسه بازی زدی... تکسچر رو نسبتا خوب در آوردی یه خوره رو مدلت باید بیشتر کار کنی ... خسته هم نباشی... موفق باشی
poriaabaci Member Apr 2, 2011 #3 سلام مدلت لو پلی ا فک کنم واسه بازی زدی؟ یه جاهایی مثل شقیقه هاش و کنار ابرو هاش کمی مجل داره ولی بقیش عالیه تبریک
سلام مدلت لو پلی ا فک کنم واسه بازی زدی؟ یه جاهایی مثل شقیقه هاش و کنار ابرو هاش کمی مجل داره ولی بقیش عالیه تبریک
maya_22 Well-Known Member Apr 3, 2011 #4 سلام درسته البته روی هایت پلیشم دارم کار میکنم ممنون از نظرتون
rezaoptic Well-Known Member Apr 3, 2011 #5 به نظر من چشاش یه جورائی خمار میزنه یه خورده باز ترش میکردی بیتر بود.