RFF به جای RSS و RDF

fafa^mx

Member
تقریبا حدود 7 با 8 ماه پیش بود که من شمایی از IFLashDes فعلی رو به تعدادی از دوستان نشون دادم!در اونجا در کنار بخش وبلاگ 2 عکس وجود داشت که یک RSS و دیگری SWFX بود!بسیاری از او کسانی که اون موقع این عکس رو دیدند پرسیدند که SWFX چیه؟!

SWFX چی بوده ؟
از اون موقع که من داشتم رویه طراحی IFLashDes کار میکردم یکی از مشکلاتی که داشتم سختی تولید اطلاعات به صورت XML در بیشتر نقاط مختلف سایت بود.در اون موقع به فکر ایجاد فرمتی خاص افتادم که بتونه یک سری از سختی های استفاده از XML رو کمی کاهش بده!اما در اون موقع به این نتیجه رسیدم که کار کردن روی این مسئله فایده ای نداره چون فرمت های زیادی برای این کار (دسترسی به اطلاعات از راه دور Remote Data Connection) وجود داره همچون RSS یا RDF و...!اما این مسئله رو رها نکردم و سعی کردم راهی برای بهتر شدن این استاندارد ها پیدا کنم!در اونجا بود که تصمیم گرفتم فرمتی به نام SWFX ایجاد کنم!

RFF چیست ؟
پس از گذشت این 7 یا 8 ماه به مسائل و مشکلاتی پی بردم که باعث به وجود آمدن SWFX شد.مشکلاتی که من در RSS و یا RDF دیدم این بود که :
1.RSS و RDF هر دو Node Base هستند! یعنی با استفاده از نود ها پیش میرند.این مسئله چند مشکل رو ایجاد میکنه.اولین مسئله افزایش حجم فایل هستش.

همینطور که میبینید تمام این Node ها یکجا شروع و یک جا تمام میشند.این مسئله باعث افزایش بیهوده حجم فایل میشه!چون به تعداد کاراکتر ها افزوده شده (برای هر کاراکتر چیزی حدود 8 بیت).

2.مشکل دوم جابجا شدن این Node ها هست.شاید در وهله اول این مشکل به چشم نیاد!مخصوصا برای افراد حرفه ای!اما بهتر مشکل کار مبتدی ها و بعد مشکل کار حرفه ای ها رو بگم!افراد مبتدی (که تعداد اونها کم نیست) این احساس رو میکنند که این Node ها همیشه به این ترتیب هستند و این اشتباه رو میکنند که Node ها رو با توجه به شماره اونها میخونند!
مثلا در اینجا هدف ما متن داخل نود Description در item هستش!خوب میبینید که این فرد Index شماره 2 رو برای مسئله انتخاب کرده!اما اگر Index از 2 به 1 تغییر پیدا کرد چی ؟
ام حرفه ای ها از این راه استفاده نمیکنند و هیچگاه به این مشکل هم بر نمیخورد !چون اونها نام تک تک Node ها را چک میکنند و هر جا که نام اون Description باشد رو به عنوان نود Description میشناسن و در نتیجه متن داخل Node به دقت استخراج میشه اما همینطور که میدونید این کار باید در یک Loop تعریف بشه!و هر Loop هم به CPU در لحظه Loop فشار زیادی رو وارد میکنه(مخصوصا در حجم بالا)

اما چیزی که توجهم رو جلب کرد حس شدن این مشکلات در فلش به طور محسوس بود!از این رو تصمیم گرفتم SWFX رو به RFF تغییر بدم و فرمتی رو ایجاد کنم که علاوه بر حل مشکلات در زبان های برنامه نویسی مشکل کار با RSSو RDF رو در فلش کم کنه!RFF مخفف Remote Flash Format هستش!در این فرمت سعی شده کلیه مشکلات گفته شده حل بشه!برای رهایی از مشکل اول و بخشی از مشکل دوم راهی به ذهنم رسید که RFF رو بر اساس اون پیاده کردم :

در RFF دیگری خاصیت Node Base بودن فراموش شده و Node جای خودش رو به Attribute داده! با این کار مشکل حجم حل میشه!چون دیگه نیازی به باز و بسته کردن Node ها نیست.و مشکل جابجایی هم به همین نحو ! چون در Attribute ها دیگه مشکلی به نام جابجایی مطرح نیست و ما مستقیما با ذکر نام اونها به اونها دسترسی پیدا میکنیم.برای مسئله حجم من آزمایشی انجام دادم و 2 فایل با متون یکسان یکی به صورت RSS و دیگری به صورت RFF تولید کردم!نتیجه به این صورت بود ! حجم RSS چیزی حدود 8.5 KB و حجم RFF چیزی حدود 6 KB بود!همینطور که میبینید در این حجم پایین (چیزی حدود 10 خط) 2 KB تفاوت حجم وجود داره!شما خودتون در 50 KB رو حساب کنید!این باعث ایجاد سرعت بالای Load شدن اطلاعات میشه.
و اما مشکل دوم که فشار Loop بر CPU بود نیز به این نحو حل میشه!زیرا اطلاعات درون Attribute نیازی به Loop ندارند!

خوب این توضیح مختصری بود راجع به RFF! من هنوز Documentation این استاندارد رو تموم نکردم!اما به محض این که تمام بشه کلیه اون رو بر روی وب سایت برای عموم قرار میدم!و به زودی هم اون روی برای چند سایت بین المللی از جمله W3.ORG بفرستم.امیدوارم که شما هم از این فرمت حمایت کنید و مشکلات اون رو نیز با من در میون بگزارید!پس به زودی RFF در کنار RSS و RDF .

منبع : http://www.iflashdes.net/beta/?pager=blog&ribo=nshow&topic=blog&newsid=69

جدیدترین ارسال ها

بالا