reverse کردن مجموعه ای از عکس ها روی timeline

behmat

Member
سلام دوستان
من میخوام مجموعه ای از عکس ها رو که روی timeline دارم برعکس کنم
همینجوری نمیشه برعکس کرد چون این گزینه برای عکس و گروه غیر فعال هست
فقط میشه خروجی گرفت و فیلم خروجی گرفته شده رو دوباره وارد کرد و reverse کرد که در این صورت اون چیزی که میخوام از آب در نمی یاد .
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من تا حالا همچین کاری نکردم
ولی شما یک تستی بزن
یک سکانس دیگه ایجاد کن و این سکانس که عکس ها توش هست را روی آن بنداز و سکانس را بر عکس کن
خبرشو بده

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
این که میشه همون برعکس کردن فیلم ...

آخه یک موقعیت خیلی خاصه.... من تا به حال به چنین چیزی در پریمایر برنخورم .... !!!!

wild-man

Member
یه سوال منظورت از برعکس کردن چیه؟ یعنی عکسها از اخر به اول پخش بشن؟

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

من که نفهمیدم چی کار می خوای بکنی.
می شه یوخده دقیق تر توضیح بدی؟

التماس دعا
یا علی

saeed50

Member
ریورس عکس؟

خوب اول عکسهایی رو که میخوای اول باشن از تو بین بزار توی تایم لاین البته اگه منظورت اینه که ترتیب عکسهارو میخوای برعکس کنی اگه منظورت اینه که خود عکس رو برعکس کنی بیشتر توضیح بده. :-?

behmat

Member
منظورم همون اولیه یعنی ترتیب عکس ها از آخر به اول بشه ولی مشکل اینه که دو سه هزار تا عکس توی timeline دارم و جابه جا
کردن دونه به دونه خیلی سخته به علاوه به نظر میاد این نرمافزار قویتر از اونی باشه که نتونه این کارو بکنه یا شایدم اصلا کارش کار با عکس نیست؟

siavash61

Member
دوست من! يه سكانس جديد ايجاد كن. سكانس قبليت كه عكسا توي اونه بنداز بكش تو تايم لاين اين سكانس جديد.
بعدش اونو برعكس كن.
اميدوارم به نتيجه ي دلخواهت برسي. :rose:

siavash61

Member
خب دوست من شما با كدوم گزينه ميخواستين عكسا رو reverse كنين كه غير فعال بود؟
خب با همون ديگه!
شما وقتي يه سكانس رو وارد تايم لاين يه سكانس ديگه ميكنين اونو كاملا مثل يه كليپ ميشناسه و ميتونين از منوي speed گزينه ي reverse رو براش بزنين.

saeed50

Member
البته من نميدونم 3000 تا عكس رو چجوري نشون بدي كه ترتيبش هم برات مهمه اگه واقعا بيننده بشينه 3000 تا عكس رو با دقت جوري كه ترتيبش هم مهم باشه ببينه ميشه يه فيلم يك روز كامل:green:
ولي يه راه ديگه هم هست كه عكسارو rename كني بعد ببري توي محيط نرم افزار يا اينكه ترتيبشون رو توي بين بر اساس نام دو بار سورت كني تا برعكس بشن.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا