بی بی کد residential complex

m.n1362

Member
یه کار اجرایی تو تهران..من از کلاسیک خوشم نمیاد تو معماریشم تا حالا وارد نشدم یعنی دنبالش نبودم این کارو طرحش رو دادم یکی از دوستان زد راجع به معماریشم نظر بدید ممنون میشم رندرشم که با max vry 'گرفتم.

پیوست ها

• 22.jpg
    22.jpg
    467.4 کیلوبایت · بازدیدها: 175

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجید جان.مثل همیشه نور پردازی کارات خیره کننده هست
چه عجب 206 نزاشتی ! :lol:
ابزارهاش خوب شده
به نظرم سنتوری بالا خیره بزرگ هست. اون ابزار برای ابعادکوچیک طراحی میشه.به نظرم فقط یه آبجکت رو بزرگ کرده و جای سنتوری جا کرد
ورودی خیلی خوبی براش تعریف شده.دوسش دارم.البته اگه اشتباه نکنم یه خورده تو حریم خیابون اومده
شیشه ها معمولی شدن.شیدرها خودشون روخوب نشون نمیدن.
توکه پتانسیل داری چرا یه کار خوب نمیزنی؟

m.n1362

Member
سلام مجید جان.مثل همیشه نور پردازی کارات خیره کننده هست
چه عجب 206 نزاشتی ! :lol:
ابزارهاش خوب شده
به نظرم سنتوری بالا خیره بزرگ هست. اون ابزار برای ابعادکوچیک طراحی میشه.به نظرم فقط یه آبجکت رو بزرگ کرده و جای سنتوری جا کرد
ورودی خیلی خوبی براش تعریف شده.دوسش دارم.البته اگه اشتباه نکنم یه خورده تو حریم خیابون اومده
شیشه ها معمولی شدن.شیدرها خودشون روخوب نشون نمیدن.
توکه پتانسیل داری چرا یه کار خوب نمیزنی؟
[/QUOTE
سلام عارف گل..خوبی؟میخوام یه کار خوب بزنم هر سری میگم این یکیو خوب کار میکنم باز نمیشه....گرفتاری و مشغله نمیذاره فکر کنم انقدر رندر خوب نگرفتم بخوامم نتونم بگیرم:green: نمیدونم مدلشو چه کرده من خودم از 2 طبقه پایینش خوشم اومد فقط.206 رو یادم رفت بزارم:green:.ممنونم:rose:

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبی شده ... خسته نباشی
ذات معماری کلاسیک و شاید اصلیترین خصوصیتش تقارنه که طرح شما تقارن نداره البته احتمالا شما بی تقصیری پلان رو کشیدن بعد خواستن نما طراحی کنن
نمای طبقه 1 خیلی شلوغ شده
اکس محوری رمپ ورودی پارکینگه که مناسب نیست (البته بازم شما بی تقصیری)
از فرو رفتن درخت توی ساختمون خیلی خوشم اومد ... (اصلا این حس رو نمیده که رفتن تو همدیگه)
سعی کن رنگ سنگ رو یه مقداری گرمتر انتخاب کنی (مثلا حاجی آباد)
پروفیل چوبی یا فلزی تیره برای نما کلاسیک بهتر جواب میده

m.n1362

Member
areon:نورم تارگت دایرکت+3تا وی ری لایت با زاویه سمت راست تارگتمم که سمت چپ.ممنونم

mojtaba:مرسی
mohamad g:مرسی لطف کردی
farshid:مرسی یه ایتم دیگم داارم میزنم واسش همینه فقط یکم شاخص تر و رندرشم سعس میکنم بهتر بگیرم ممنون....دوست داشتم خاص باشه اما چون تو کلاسیک تخصص ندارم فکر کنم موفق نبودم پروفیل ورنگ سنگم تو اون یکی حتما رعایت میکنم...به نظرت طبقه های بالارو دست نزنم فقط 2طبقه اول رو خلوت تر کنم؟ممنون

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیلی قشنگ شده واقعا، من فقط با همون رمپ ورودی پارکینگ حال نکردم که فرشید جان گفت، خیلی تمیزه انگار هیچوقت ماشین از روش رد نشده! یه چیز دیگه هم رنگ کلی ساختمونه که چون همه ش یک رنگه مثل عکس Ambient شده.
عالی، موفق باشی*

mgh-max

کاربر فعال
من معماری آنچنان سر رشته ندارم ولی از جزئیات و گچ بریا و شیارا لذت بردم

m.n1362

Member
mehdi3am:ممنونم

barnara:مرسی متاسفانه نمیتونستم کاریش کنم..مننونم

mg-max:مرسی منم فقط کلیات کلاسیک رو میدونم سرشته ندارم ازش.

آخرین ویرایش:

p30graphic

Active Member
واقعا زیبا شده. حرف نداره
دوست من، من میخواهم نه که به استادیه شما ولی تو این زمینه کار کنم. از کجا شروع کنم؟ 3دی مکس؟ وی ری؟ بعد یه چیزی شما همش رو خودتون میسازین یا بعضی چیزها هم از آبجکت های آمادست؟

m.n1362

Member
واقعا زیبا شده. حرف نداره
دوست من، من میخواهم نه که به استادیه شما ولی تو این زمینه کار کنم. از کجا شروع کنم؟ 3دی مکس؟ وی ری؟ بعد یه چیزی شما همش رو خودتون میسازین یا بعضی چیزها هم از آبجکت های آمادست؟

سلام..پستخای قدیمی رو نباید بالا بیارید
اول که باید مکس رو یاد بگیری واسه مدل واسه رندرهم میتونی ویری یاد بگیری ساختمون رو که باید مدل کنی اما یه سری ابجکت امادست مثل درخت..به عارف پست بزن اموزش داره واست میفرسته.

جدیدترین ارسال ها

بالا