Remote Administrator v2.2

saman_sweden

Active Member
Remote Administrator v2.2

radmin.jpg

اينم
لينكش

http://www.poweredsoft.com/soft/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=533

حدود 2 مگا است

اينم سريالش

کد:
Serial: 081ovCMu5nj086Ldf-EdEz-GIisW5PVX8vN8DHE4znpKMDACooYPMU71RU6w0YlJ2wPidMEmxdD0-neufIR3Xir3

idw

Member
سلام.عزيز ميشه يك توضيحي بدي كه دقيقا چي كار ميكنه.البته يك چيزايي از اسمش پيداست.

iranexplorer.net

Active Member
saman_sweden گفت:
idw گفت:
سلام.عزيز ميشه يك توضيحي بدي كه دقيقا چي كار ميكنه.البته يك چيزايي از اسمش پيداست.

من متاسفم
سواد اكابر دارم

اقاي سامان ، نرم افزار radmin براي استفاده در شبكه استفاده ميشه. معمولا مثلا در isp هاي ايران ازش استفاده مي كنند.

اگر نحوه استفاده منفي از اين نرم افزار مدنظر شما بوده ، كه هست . من اين تاپيك رو به ارشيو منتقل ميكنم يا به انجمن - نقوذ و كرك - .... اگرهم نيست لطفا توضيحاتي كه نوشتيد ويرايش كنيد.

لطفا اگر نرم افزار سودمند ميخواهين معرفي كنيد به ته برنامه برچسب ابزار هك نزنيد چون اينجا انجمن نرم افزار هست.

بهتره كاربران رو با معرفي نرم افزاري مفيد به سمت كسب دانش بيشتر سوق بديم نه تحريك براي استفاده غلط از نرم افزار و هك !

saman_sweden

Active Member
iranexplorer.net گفت:
saman_sweden گفت:
idw گفت:

من متاسفم
سواد اكابر دارم

اقاي سامان ، نرم افزار radmin براي استفاده در شبكه استفاده ميشه. معمولا مثلا در isp هاي ايران ازش استفاده مي كنند.

اگر نحوه استفاده منفي از اين نرم افزار مدنظر شما بوده ، كه هست . من اين تاپيك رو به ارشيو منتقل ميكنم يا به انجمن - نقوذ و كرك - .... اگرهم نيست لطفا توضيحاتي كه نوشتيد ويرايش كنيد.

لطفا اگر نرم افزار سودمند ميخواهين معرفي كنيد به ته برنامه برچسب ابزار هك نزنيد چون اينجا انجمن نرم افزار هست.

بهتره كاربران رو با معرفي نرم افزاري مفيد به سمت كسب دانش بيشتر سوق بديم نه تحريك براي استفاده غلط از نرم افزار و هك !

نه عزيز اشتباه برداشت نكنيد ميدونيد من كلا مخالف هك و اينا هستم من فقط يه نرم افزار خوب و بدرد بخور معرفي كردم حال با نوشتن اون جمله من مشكلي پيش نمي آيد خودشون هم بعد از يه مدت كار متوجه مي شدند حال چه من بنويسم يا نه و ديدي توضيح خواستند جواب سربالا داده ام

taher007

Member
سامان جان ممنونم...
(ولی اینکه 1.8 مگه؟)
ممکنه خیلیها بیخیال دانلودش بشن با دیدن 8...

saman_sweden

Active Member
taher007 گفت:
سامان جان ممنونم...
(ولی اینکه 1.8 مگه؟)
ممکنه خیلیها بیخیال دانلودش بشن با دیدن 8...

آقا طاهر ممنون خيلي حال دادين درسته اون يكش را من گشنه بودم حواسم نبود خوردم ميبخشيد

آقا 1.8 مگا است در اصل1.897 كيلو است

جدیدترین ارسال ها

بالا