بی بی کد Realistic Kitchen

rezazarasvand

کاربر فعال
سلام

این کار رو با با 3D MAX 2014مدل سازی کردم و با CORONA ALFA6 رندر شده ، هیچ پست پرویی روش انجام نشده ، امید وارم خوشتون بیاد. میز و فضای سبز آبجکت آمده ست. منتظر شنیدن نظراتون هستم . :rose:
این کار رو زدم واسه دوستانی که با CORONA آشنایی ندارن به امید پیش رفت روز افزون همتون

پیوست ها

• mjo1.jpg
    mjo1.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 153
  • MJO2.jpg
    MJO2.jpg
    817.1 کیلوبایت · بازدیدها: 95
  • test23.jpg
    test23.jpg
    1,020.5 کیلوبایت · بازدیدها: 99
  • mjo4.jpg
    mjo4.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 143
آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
خیلی خوبه ، Corona خیلی آسون و با کیفیته و نورپردازیش بسیار آسونه
یک کمی ترکیب رنگ های فضا به نظرم تیره است مثلا دیوار ها سفید میشد زیبا تر بود و کمی هم روی اپن و میز خلوته ولی در کل خیلی خوبه

موفق باشید :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
درود بر شما.من امشب این عجوبه رو دانلود میکنم. خیلی به نظرم قوی شده .

darklight

کاربر فعال
سلام

این کار رو با با 3D MAX 2014مدل سازی کردم و با CORONA ALFA6 رندر شده ، هیچ پست پرویی روش انجام نشده ، امید وارم خوشتون بیاد. میز و فضای سبز آبجکت آمده ست. منتظر شنیدن نظراتون هستم . :rose:
این کار رو زدم واسه دوستانی که با CORONA آشنایی ندارن به امید پیش رفت روز افزون همتون

میشه لطف کنید و زمان و سیستم رندر رو هم ذکر بفرمایید. کار مشابهی رو دارم با کرنا رندر می گیرم (البته به خاطر نیازم مجبورم 4K رندر بگیرم) و زمان رندر برای رسیدن به کیفیت مطلوب به 14 الی 15 ساعت میرسه (زمان به میزان کافی دارم و نمی خوام کار رو عجله ای کنم و ضمنا می خوام که کرنا رو هم در عمل تست کنم). البته توی 720p و اندازه های مشابه خیلی سریع و خوبه ولی انگار که خطی زمان رندر زیاد نمیشه و یه جورایی تصاعدی هست. یعنی وقتی ابعاد رندر دو برابر میشه (مساحت رندر چهاربرابر) زمان رندر به جای ۴ برابر حدود ۶ الی ۷ برابر میشه تا به همون تعداد pass برسه.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
هیچ موتوری اعجوبه نیست ، ارتیست هاش اعجوبه هستند !

اینم من اضافه کنم ، این موتور به سیستم Volumetric هم مجهز شد :

yellow.jpg

rezazarasvand

کاربر فعال
میشه لطف کنید و زمان و سیستم رندر رو هم ذکر بفرمایید. کار مشابهی رو دارم با کرنا رندر می گیرم (البته به خاطر نیازم مجبورم 4K رندر بگیرم) و زمان رندر برای رسیدن به کیفیت مطلوب به 14 الی 15 ساعت میرسه (زمان به میزان کافی دارم و نمی خوام کار رو عجله ای کنم و ضمنا می خوام که کرنا رو هم در عمل تست کنم). البته توی 720p و اندازه های مشابه خیلی سریع و خوبه ولی انگار که خطی زمان رندر زیاد نمیشه و یه جورایی تصاعدی هست. یعنی وقتی ابعاد رندر دو برابر میشه (مساحت رندر چهاربرابر) زمان رندر به جای ۴ برابر حدود ۶ الی ۷ برابر میشه تا به همون تعداد pass برسه.
سلام زمان رندر تقریبا 30 دقیقه ،
cpu: i7 4930k
ram : 16g
max: 2014
corona alfa 6

behzad999

Member
این به خودت بر می گرده که چقدر می خوای وقت بزاری تا نویز ها از بین برن!! این رندر ها تست هستن!

من یه صحنه معمولی رو رندر گذاشتم با این موتور رندر خیلی طول میکشه نسبت به vray ولی باز هم نویز داره!!چون تو یکی از مباحث که شما آغازگرش بودین میگفتین که سرعتش خیلی بیشتره ولای من که امتحان کردم دیدم اینجوری نیست.حالا نمیدونم چون من بلد نیستم یا نه. این موتور رندر اینجوری هست

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من یه صحنه معمولی رو رندر گذاشتم با این موتور رندر خیلی طول میکشه نسبت به vray ولی باز هم نویز داره!!چون تو یکی از مباحث که شما آغازگرش بودین میگفتین که سرعتش خیلی بیشتره ولای من که امتحان کردم دیدم اینجوری نیست.حالا نمیدونم چون من بلد نیستم یا نه. این موتور رندر اینجوری هست

بله دوست عزیز این موتور ها قلق های خاصی دارند ، مثلا شما اگر یکم رفلکت به دیوار بدید زمان رندر چند برابر خواهد شد .

rezazarasvand

کاربر فعال
همینطور که دوست عزیزم گفتن یکمی قلق داره، در شرایط برابری کیفیت، سرعت کورونا از وی ری بیشتره، و این رو بگم این موتور با cpu های نسل جدید همخوانی خیلی بهتری داره و از تکنولوژی خاصی برای افزایش سرعت بهره می بره! ( در مورد جزئییاتش بعدا توضیح می دم)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا