RealFlow - آب پرتقال میخوری ؟

سلام .
خسته نباشید .
بلاخره تونستم کیبورد فارسی رو توی xp x64 نصب کنم !! :oops:
ببخشید خیلی وقت بود که پست نداده بودم بابت همین بود.
یه تستی داشتم میزدم با Deamon های Realflow (اینی که گفتم یعنی چه ؟؟؟ :-?) چیز جالبی شد به نظرم.
بردمش توی 3d رندر گرفتم با منتال خوشم اومد .
Caustic و اینا رو هم اضافه کردم دیدم بد نشد. گفتم بذارم اینجا شاید خوشتون اومد.
یه فایل rar توی پیوست میذارم که Preview کاره توی محیط Realflow . حتما ببینید چون اونه که خیلی جالبه .:neutral:
تک فریم هم رندر کردم که میذارم .
خود انیمیشنشو ایشالا اگه خواستید بعدا رندر میکنم میذارم.
خوش باشید .
منتظر نظراتتون هستم .
بگید که چطور شده و چطور اگه بود بهتر میشد ؟
ممنون
:)

PS : بردمش تو فتوشاپ یه رندر با کیفیت ترش رو . یکم ادیتش کردم . DOF هم دادم میدارم براتون .

:tavajoh: اینم رندرش http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=28738&stc=1&d=1239784016 :tavajoh:

اینم رندر جدید

پیوست ها

• prev_NEW.rar
    580.5 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • rf001.JPG
    rf001.JPG
    24.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • rf002 copy.JPG
    rf002 copy.JPG
    43 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • rf005.JPG
    rf005.JPG
    24.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Moralistboy.jpg
    Moralistboy.jpg
    83 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:
یه برنامه برای شبیه سازی dynamic و مایعات . این کمترین چیزیه که میتونم ازش بگم .
ولی واقعا دنیاییه برای خودش .
دوستش میدارم .
ختما سراغش برو دوست من :D

Farrokh

Active Member
خیلی خوبه

شما کلا با پلاگین خیلی کار کردی

می شه بگی چه فرقی بین گلو تیریدی با ریل فلو هست ؟

راستی برای پخش کردن یه مشت سنگ کف یک حوض جوری که سنگا تو هم فرو نرن راهی بلدی ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------

کارت هم خیلی خوب و قشنگ شده
منتها من تجسم فیزیکی ای ازش پیدا نکردم
می دونم که یه تست بوده
ولی بگو دقیقا جریان چیه

چه اتفاقاتی اون وسطا می افته

ممنون

.:. soroosh .:.

Active Member
کار جالبی شده دوست عزیز .
من کلا با ریل فلو خیلی حال میکنم . فقط حیف که سیستمم جواب نمیده .
میتونم بدونم سیستم شما مشخصاتش چیه که این را تونسته سیمولیت کنه و اینکه تقریبا سیمولیت این ها چقدر طول کشیده .
مثلا همون فیلم که تو خود برنامه ریل فلو رکورد کردید اون سیمولیتش چقدر زمان برده ؟ ( حدودی هم بگید قبوله )

اگه انیمیشنش را هم بتونید رندر بگیرید دیگه عالی میشه . ( من که فعلا با این سیستمم به خوابم هم نمیبینم بخوام این و سیمولیت کنم و رندر بگیرم و ... )

موفق باشید .

فرخ جان سلام .
خودت چطوری ؟
آره با پلاگین زیاد کار میکنم :D.
اتفاقا با Glu3d هم کار کردم . اول از همه بگم که کرک درست و حسابی برای مکس 2009 اون موقه ها گیر نیاوردم براش و خیلی هم از این قضیه خوشحالم چون باعث شد تا با Real Flow آشنا بشم و کار با اونو شروع کنم.
در کل به نظر من RealFlow با Glu3d قابل مقایسه نیست . RealFlow تمامی شبیه سازی های فیزیکی رو در کنار شبیه سازی مایعاتش داره . از شبیه سازی لاستیک و طناب و ریگ کردن ماشین بگیر تا شبیه سازی مایعات و گاز و حتی دریا و اقیانوسو خیلی چیزای دیگه. بعدشم RealFlow یه برنامه جداست و پلاگینش تنها برای انتقال صحنه ها از برنامه های 3d به RealFlow و برعکسه.
کاش یه تاپیکی چیز جدایی هم برای RealFlow میذاشتیم تا بهتر بتونیم در موردش حرف بزنیم.
در مورد کار هم باید بگم که داخل یه مکعب یه مقداری آب ریختم و با یه چیزی شبیه آهنربا اونو اینور و اونور کردم و با کم و زیاد کردن قدرت اون سعی کردم ببینم بعدن توی کارهایی که میخوام بکنم چه امکاناتی به من میده .

سروش جان سلام .
آره منم خیلی دوست میدارم RealFlow رو .
مشخصات سیستم من اینه :
َCPu : Amd Phenom II x4 940
Ram : 4 GB 1066 Corsair
vga : Ati Radeon 4870 512

دقیق نمیدونم چقدر طول کشید Simulate ش آخه هی وسطش قطعش می کردم بعدشم که این داشت Simulate می کرد لا اقل 2 تا 3d هم زمان باز بود هرکدوم با یه فایل 4.500.000 . حدودا 200 فریم بود میشه گفت یه ساعتی طول کشید .
البته باز نمیشه نظر داد چون باز شبیه سازیش بسته به رزولوشن مایعات و خیلی چیزای دیگه هم میشه .

خوش باشید . :rose:

Active Member
من یک سوال کوچیک دیگه هم بپرسم دیگه میرم که تاپیک منحرف نشه :)
زمان سیمولیت و کلا کار با ریل فلو بیشتر از کارت گرافیک استفاده میکنه یا از سی‌پی‌یو ؟!
من یادمه اونموقع که کار میکردم از سی‌پی‌یو خیلی استفاده میکرد شاید از ۱۰۰ درصد توانش استفاده میکرد . درسته ؟ پس کارت گرافیک چه نقشی داره ؟

شاید باید بگم که کارت گرافیک هیچ نقشی نداره . احتمالا کلا CPU و Ram در گیر هستند.
سروش جان هر چه می خواهد دل تنگت بگو . کل تاپیک فدای یه تار موت .
سایر دوستان با شما هم بودما ! هرکی هرچی به ذهنش میرسه من در خدمتم.

دوستان مخصوصا سروش جان رندرشم گذاشتم .
همش 500 کیلو بایته تورو خدا همتون ببینید نظر هم بدید دیگه من ذوق میکنم !! :cry:

پیوست ها

• moralistboy.rar
    539.4 کیلوبایت · بازدیدها: 154

Active Member
خیلی عالی شده دوست عزیز .
فقط کاش متریال بهتری بهش میدادید .متریال شیشه‌ای تر و با کنتراست رنگی بهتر .
حتی از رنگی مشابه آب ( مثلا آبی روشن ) استفاده میکردید .
اما در کل خیلی خوبه . ممنون از اینکه از انیمیشن هم رندر گرفتید .:rose:

در مورد متریال باید بگم که یه مدتی تو فکرم بود که بدم نمیومد که یه متریال آب میوه بسازم اینجا فرصت خوبی شد .
اونم شاید یه موقع دیگه با متریال آب انجام دادم .

Active Member
آره اما شفافیت لازم را نداره . یعنی به میزان مناسب شیشه‌ای نیست ... ( البته من اینطوری فکر میکنم . شاید هم درست باشه )

ه به خدا شیشه ی شیشه س .
refraction ش یکه !!!
ممکنه یه خاطر Reflect ها اینجوری به نظر بیاد چون سعی داشتم یه reflect نرم انگار که دورش نشسته باشه داشته باشم !

دقیقا دیگه !
ior : 1.3
بعدشم که 100 درصد شفافه دیگه . Refraction روی 1 ه دیگه ! تو که خودت منتال کاری بهتر باید بدونی . :cry:
بدبخت از بس خوردو خاکشیر شده شفافیتش معلوم نیست . !

Active Member
آهان .
خب یه کمی گیج زدم .
درسته .
پس احتمالا به خاطر نورپردازی و محیط اطراف هست . احتمالا یک رنگ و یکدست بودن محیط باعث شده اینطوری دیده بشه .
موفق باشی .

mkf.cgi

Member
فيلسوف جان كارت درسته واقعا فيسوف برازندته, بي شوخي بايد بگم اين سايت يه عضو حرفه ايه جلوه هاي ويژه كه تو كارش خيلي خوب پيشرفت كرده داره كه اميدوارم به اين تست ها بسنده نكنه و كلا يه كار شاخ بزنه كه حالش رو ببريم.:)
ممنون و موفق باشي فيسوف جان برادا !

بابا mkf جان تو که دیگه کشتی ما رو از خجالت . :shock:
تعریف های شما به عنوان استاد ما از کارهامون - هر چند که میدونم اغراق هم میکنی - ما رو بسیار دلگرم میکنه.
اتفاقا دارم روی یه جلوه ی ویژه دیگه کار میکنم که امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد . تموم که شد حتما میذارم تو سایت امیدوارم که از اونم خوشتون بیاد . :oops:
بازم مرسی از همه . . .

:Mohsen:

کاربر باتجربه
moralist-boy جان قشنگه
مخصوصا انيميشنش، با اينكه رندر نشدس
كاش ميتونستي رندر شدشم بزاري
تك فريمش خيلي خوب شده، البته مبالغه كردي توش، شدت رنگش بالاست

آخرین ویرایش:
محسن جان ممنونم .
رندرشو گذاشتم که ! اینجا کلیک کن بگیرش : http://forum.majidonline.com
/attachment.php?attachmentid=28738&d=1239782814
همش 500 کیلو بایته تورو خدا همه بگیرن .
منتظر نظرت در مورد رندر هم هستم .
در مورد اغراق هم توی تک فریمش باید بگم که بردم تو فتوشاپ curve هاشو دست کاری کردم . (کلا من از کل فتوشاپ همینو بلدم کلی هم ذوق می کنم.) خودم از رنگهای با کنتراست بالا خوشم میاد به نظرم کارو جوندار میکنه .
بعدشم هی من این تبلیغ آب میوه رو تو ماهواره میدیدم خیلی به خودم می گفتم که باید یه بار یه متریال اینجوری بسازم .
تا حالا توجه کردید که این ماهواره ترکیه چقدر کار میکنه روی تبلیغاش ؟ خیلی خوش ساختن به نظر من .

جدیدترین ارسال ها

بالا